Ratings based on 52 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
94% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.0 Room comfort
4.1 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler from Wien

Mittelalterlich in jeder Hinsicht

Posted Aug 13, 2015
Pros: Das mittelalterliche Haus und die zentrale Lage
Cons: Mobiliar und Badezimmer
Location: Zentralste Lage.
Ein historisch interessantes Gebäude mit mittelalterlichem Reiz. Jedoch kann man diesen mit einigen Dingen der Neuzeit durchaus aufwerten, wie z.B. besseren Betten anstatt dieser Durchhängeliegen. Oder eine Dusche, die wenigstens einen Abfluss hat und bei der das Wasser nicht gezwungen ist, sich den Weg zum Kanal selbst zu bahnen, indem es einfach unter der Tasse durchfließen muss:-( Wie im Übrigen das ganze Mobiliar eine Erneuerung durchwegs verdienen würde. Die Lage ist dafür absolut zentral. Leider, doch dafür kann der Vermieter nichts, ziehen immer wieder betrunkene Horden vorbei. Preis-Leistungsverhältnis insgesamt nicht ausgewogen.
2 out of 5
by A verified traveler from suecia

Casa antigua muy bien situada

Posted Jul 12, 2015
Escalera de piedra en caracol muy angosta no apta para personas mayores Mucho polvo en el ambiente Muy bien situada muy cerca de la plaza principal Una casa antigua bien conservada Falta una limpieza más profunda Ideal para gente joven
4 out of 5
Recommended
for Families
by Sanna

Hyvä viihtyisä hotelli

Posted Jul 6, 2015 on Hotels
Hotelli oli hyvä ja palvelu erinomaista. Sijaisee hyvällä paikalla Vanhassa kaupungissa. Hotellihuoneessa oli myös ruoanlaitto mahdollisuus sekä jääkaappi/pakastuslokerolla.Auton pysäköinti mahdollisuutta ei ollut, mutta lähellä on hyvä vartioitu parkkipaikka. Ainut että yläkerran asuntoihin on kapeat kierre kiviportaat, jotka ei sovi liikuntarajoitteeliselle asiakkaalle. Meitä ne ei haitannut,viihdyimme hyvin siellä.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Gammaldags charm

Posted Jun 29, 2015 on Hotels
Åkte med familjen och trivdes väldigt bra.
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Modernia mukavuutta historiallisessa ympäristössä

Posted Jun 24, 2015 on Hotels
Viehättävä huoneisto - ihanteellinen niille, jotka haluavat muuta kuin tusinahotelliympäristöä. Sijainti on loistava vanhan kaupungin keskustassa. Ainoa mahdollinen vaikeus ovat korkeat vanhat portaat, joten ei sovi liikuntarajoitteisille.
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Markku from Lohja

Erinomainen sijainti Vanhassa kaupungissa

Posted May 12, 2015 on Hotels
Huoneiston sijainti Tallinnan Vanhassa kaupungissa on erinomainen. Avain tuotiin sovitusti ja opastus huoneiston käyttöön oli hyvä. Hyvää palvelua! Historiasta kiinnostuneelle 6 henkilön seurueellemme oli runsaasti tilaa, keittiö oli hyvin varustettu ja saunakin tuli testattua. Vanhan rakennuksen rakenteita oli jätetty hienosti näkyviin, talo on peräisin 1400 -luvulta. Portaissa on kuljettava rauhallisesti koska tuon ajan rakennusten tapaan ne ovat jyrkät. Olimme erittäin tyytyväisiä huoneistoon ja suosittelemme sitä ryhmille, jotka haluavat huoneiston hyvällä sijainnilla.
5 out of 5
Recommended
for Families
by elena from санкт петербург

15 век в 21 м

Posted Apr 5, 2015 on Hotels
Мы хотели пожить в средневековом городе и кунинга нас не разочаровала. Винтовая лестница с каменными ступеням из-подобной нет! До ратушной площади 30 метров. Мои высочайшие похвалы и рекомендации!
5 out of 5
Recommended
for Families
by Erja from Ähtäri

10

Posted Dec 24, 2014 on Hotels
Huoneisto oli kuin prinsessa linna, kapeat mutkaiset rappuset. Voi että niitä ihania vanhoja hirsijä. Kivoja "kerroksia", missä lapset viihtyivät loistavasti. Plussaa tulee myös pikku, pikku saunasta!Ja pöytätietokone ja wifi. Todella hyvällä paikalla, aivan torin kupeessa. Soitettiin hotellin numeroon, kun ei löytynyt sitä, koska ei mitään merkintää missään hotellista, vain osoite. Avulias omistaja tuli hakemaan pihalta 5 minutin odottelun jälkeen. Kertoi talon historiastakin. Mahtava loma!!!!
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Sebastian

This traveler left a rating score only Posted Nov 18, 2014 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Henrik from Göteborg

Perfekt alternativ för större sällskap(3-6)

Posted Oct 29, 2014 on Hotels
Mycket välutrustad lägenhet. Trevlig och hjälpsam ägare som gärna svarade på alla frågor vi hade. Tog sig tid och sade att vi kunde ringa honom när som helst ifall vi kom på fler frågor. Perfekt läge. Kan inte ligga mer centralt. Mycket prisvärt.