Ratings based on 37 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
75% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
3.3 Service & staff
3.8 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Helsinki

Hieno kattohuoneisto vanhassa kaupungissa

Posted Aug 5, 2016
Pros: Hyvä sijanti, tyylikäs sisustus, avara huoneisto, lapsilla tilaa leikkiä ja toimiva keittiötila.
Cons: Astioita ei ollut kovin paljon, mutta toki lomalla voi myös tiskata :) Suihkusta ei tullut kunnolla lämmintä vettä. Ilmastointi oli turhan tehokas.
Location: Asunni sijainti oli hyvä - riittävän kaukana hulinasta ja kuitenkin lähellä nähtävyyksiä ja palveluita. Kauoungin museo ja kirkkoja oli naapurissa.
Toimiva keskusta-asunto, johon mahtui yöpymään kuusi henkilöä. Asunnossa oli parvi, mikä oli erityisesti lasten mieleen. Kadulta tai naapurista ei kuulunut mitään ääniä, joten asunto oli rauhallinen. Asunnossa oli jopa pesukone, mutta asunto ei välttämättä sovellu pitkäaikaiseen asumiseen, jossa pyykkäämiselle oliisi tarvetta, koska säilytystilaa tavaroille ei juuri ollut eikä astiat riitä isolle porukalle. Lyhytaikaiseen majoittumiseen erittäin hyvä. Asunto oli suuri ja tila oli jaettu osiin kankailla ja sermeillä. Yksityisyyttä ei juuri ole, mutta sopii hyvin perheille tai kaveriporukoille.
4 out of 5
by sami from suomi

hyvävalinta

Posted Jul 17, 2016 on Hotels
siistit huoneet palvelu ok."ilman vastaanottoa"
3 out of 5
by Auli

4 yön mukava vierailu

Posted Jul 12, 2016 on Hotels
Emme saaneet varaamaamme huonetta, koska se oli poissa käytöstä naapuritalon remontin vuoksi. Tämä oli pettymys koska yksi meistä joutui sen vuoksi nukkumaan vuodesohvalla. Yleinen siisteys oli ihan ok -. Osa astioista oli likaisia ja astioita oli satunnaisia määriä. WC - paperi loppui kesken, mutta erikseen pyytämällä sitä sai lisää. Kylpyhuoneessa ei ollut lattiakaivoa, mikä teki suihkussa käynnin ammeessa haasteelliseksi, vettä kun ei saanut päästä lattialle eikä kuivaustarvikkeita ollut tarjolla. Huoneiston yhteystiedoissa olevaan puhelinnumeroon ei saa yhteyttä ja ulko-oven vieressä onkin aivan eri numero... Näistä pienistä vastoinkäymisistä huolimatta meillä oli mukavaa.
3 out of 5
by Paula from Jyväskylä

Mukava majapaikka Tallinnan vanhassa kaupungissa

Posted Jul 6, 2016 on Hotels
Mukava pieni huoneistohotelli kävelymatkan päässä Tallinnan keskustan nähtävyyksistä.
4 out of 5
by A verified traveler from 京都

立地が良い

Posted Jul 6, 2016
エレベーターがなく4階まで荷物を運んだのは大変だった しかし、お部屋は広く快適に過ごせた ドライヤーと調味料があれば嬉しかったです 次回も利用したい
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Jun 9, 2016 on Hotels
Erittäin tilava ja viihtyisä 6:lle, mutta astioita ja pyyhkeitä ei riittävästi kaikille. Mitään kauneudenhoitotuotteita ei sisältynyt, vain käsisaippua.
1 out of 5
by A verified traveler

epämiellyttävä

Posted May 29, 2016 on Hotels
en suosittele
5 out of 5
by Anneli from stockholm

Toppenläge och bra utrymme

Posted Apr 11, 2016 on Hotels
Perfekt läge i Gamla Stan. Närhet till allt. Lugnt område mitt emot svenska konsulatet. Är man flera i stycken som vill dela finns det gott om utrymme. nackdel att det inte finns reception utan man får förlita sig på sin mobiltelefon för att kunna nå personalen.
5 out of 5
by Josh from Colorado

Great apartment in Tallinn!

Posted Jan 30, 2016 on Hotels
The room was great! It was incredibly spacious so there was lots of room to spread out. There is no front desk but the owner was always around and made sure we had her phone number so we could text her anytime we needed something. The wifi worked great once we got the right password. It is located in a great area, the windows are not very sound proof so for light sleepers it may be an issue. My wife and I are light sleepers and we had no issues but everyone is different and summer is probably a louder time. Best part...... HEATED FLOOR IN THE BATHROOM. It is easy to find a place to stay with free wifi and in a good location but I have never stayed at a place with heated floors. Took the experience to the next level especially for someone who always has cold feet :)
4 out of 5
by Salla from Helsinki

Kätevä yksiö vanhan kaupungin sydämessä

Posted Dec 27, 2015 on Hotels
Huoneisto oli loistavalla paikalla, aivan vanhan kaupungin ytimessä. Tästä huolimatta yö oli rauhallinen. Asunto oli modernisti remontoitu, hinta erittäin edullinen. Mahduimme hyvin yöpymään viisihenkisenä perheenä tässä studiossa. Jos haluaisi aikuisten kesken valvoa jutellen pidempään, se ei oikein onnistu, koska asunnossa oli vain yksi huone.