Ratings based on 14 Verified Reviews

4.1 out of 5
93% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.6 Service & staff
3.9 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler from Vermont, USA

Good medium-priced hotel

Posted Aug 5, 2009
The location of this hotel is great - walking distance to the train station as well as to all major Tampere attractions. My only complaint was that I could not open the window in the bedroom - only a smaller window in the bathroom - and it was rather warm at night. Otherwise it was very quiet and clean, and had the standard big breakfast buffet.
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler from Devon

Good value, excellent hotel

Posted Feb 18, 2008
The hotel was comfortable and clean with a nice buffet breakfast and friendly helpful reception. It is within easy walking distance of city centre shops.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Lahti

Hyvä sijainti

Posted Jul 20, 2015
Hyvällä sijainnilla ja ystävällisellä henkilökunnalla varustettu hotelli. Se pelasti paljon vierailusta. Sillä hotelli on toki peruskuntoisena ok, mutta kaipaisi kovasti nykyaikaistamistä ja päivitystä ilmeeseen myös palveluissa. Mutta kelpasi hyvin nukkumapaikaksi.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Korpilahti

Posted Jun 14, 2015
Pros: -
Cons: -
Location: -
olin yön hotellissa, huone on ihan kiva. aamiaishuone ahdas ja aamiainen perushyvä
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Freundliches Personal, zentrumsnah

Posted Oct 7, 2014
Nicht sonderlich modern, dafür aber gepflegt und sehr freundlich. Badezimmer mit Fußbodenheizung
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler from Tammisaari

Rauhallinen keskustahotelli.

Posted Sep 25, 2014
Hotelli oli siisti ja rauhallinen. Henkilökunta oli ystävällistä. Aamiainen oli monipuolinen ja riittoisa. Hotellin sijainti osoittautui loistavaksi, aivan keskustan kupeessa. Auton sai kätevästi parkkiin hotellin talliin.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Kiva pieni keskustahotelli

Posted Sep 14, 2014
Hyvä ja hiljainen pieni huone, keskeinen sijainti. Aamiainen oikein hyvä. Huone/vuode olisi voinut olla hieman siistimpi, mutta ihan toimiva.
Comment from Hotel Management
Mar 21, 2015
Kiitos arvokkaasta palautteestanne koskien majoitustanne Cumulus Pinjassa. Pahoittelemme huoneen siivoustaso ei vastannut toiveitanne. Tulen käsittelemään palautteenne hotelliemännän kanssa. Oli kiva kuulla, että muutoin olitte tyytyväinen saamaanne palveluun Cumulus Pinjassa. Toivotan Teidät jälleen lämpimästi tervetulleeksi Cumulus Pinjaa. Aurinkoista syksyä toivotellen Marja-Liisa
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Ihana henkilökunta

Posted Aug 31, 2014
Pros: Sijainnista ja ystävällisestä henkilökunnasta.
Cons: Aamiaistarjoiluun voisi panostaa niin, että pöydissä olisi tarjottavaa vielä myöhemminkin. Tulimme klo 9 aamiaiselle ja kaikki oli loppu.
Location: Komediateatteri lähellä ja sitä varten tulimme. Yöstäkään ei ollut pitkä matka nukkumaan.
Tunnelmallinen hotelli, jossa henkilökunta tosi mukavaa. Erityiskiitos kivalle respahenkilölle, joka sisäänkirjautuessa meitä palveli. Tuli tervetullut olo hänen iloisuudestaan ja mahtavista vinkeistä Tampereen yöelämään. Meidät sisäänkirjannut henkilö on todellakin oikeassa ammatissa. Kiitos!
2 out of 5
by A verified traveler

siisteys

Posted Jun 25, 2014
parantakaa siivousta, hiustukkoja suihkussa, vaatii jo remonttia
Comment from Hotel Management
Jan 3, 2015
Cumulus Pinja Satakunnankatu 10 33100 Tampere Arvoisa asiakkaamme Kiitän arvokkaasta palautteestanne koskien majoitustanne Cumulus Pinjassa. Pahoittelemme, että kylpyhuoneen siivoustasossa oli puutteita majoittuessanne 25.06.2014 Cumulus Pinjassa . Käsittelen antamanne palautteen hotelliemännän kanssa ja hän osaltaan kertaa vielä kerroshoitajien kanssa vessan ja yleensä siivoukseen liittyvät tärkeät kohdat. Hotellikiertojen yhteydessä tulen kiinnittämään erityistä tarkkuutta kylpyhuoneiden siivouksen osalle. Toivon, että voitte tulevaisuudessa luottaa meidän palveluumme, jota pyrimme jatkuvasti kehittämään ja josta haluamme olla ylpeitä. Aurinkoista kesää toivotellen Marja-Liisa Smolander hotellipäällikkö
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by Eila from Seinäjoki

Ostos/huvimatka Tampereelle

Posted May 6, 2014
Pros: Pieni, kodinomainen, siisti, todella ystävällinen henkilökunta vastaanotossa ja yöllä hoddog "yöpalaksi"; se oli mukava yllätys!
Cons: ?
Location: Hotelli oli lähempänä keskustaa kuin muistinkaan. Olen siellä yöpynyt aikaisemminkin
Junalla Tampereelle. Ajatus oli, että viemme laukut hotellille, mutta positiivinen yllätys oli, että saimme huoneemme jo n. klo 10.30. Sen jälkeen kiersimme kauppoja, piipahdimme viihtyisässä kahvilassa Koskikeskuksessa ja syömässä Astorissa. Iltapäivällä takaisin hotellille, suihkuun yms ja takaisin kaupungille pienelle baarikierrokselle. Aamulla runsaalle aamupalalle ja puolen päivän jälkeen junalla kotimatkalle.