Ratings based on 148 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
69% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.5 Room comfort
3.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from London

Nice hotel near the beach

Posted Aug 25, 2016
Location: Good location approximately 15 minutes walk from the port and 10 minutes to the beach.
I travelled to Tel Aviv with my fiancee for 10 days in mid-August for a wedding. We thoroughly enjoyed our stay in the hotel. The only problem is that people reserve beds by the pool so I suggest you get to it by 9:30 in peak season to get a bed. I have also recommended to the hotel that they enforce a no reservation of beds policy to avoid heated arguments we witnessed. We will happily stay in this hotel again.
4 out of 5
by Leah from ירושלים

יחסי אנוש ואיכפתיות

Posted May 17, 2016 on Hotels
מנהלת שחרות לקוחות שלי מדהימה
1 out of 5
by Christian

This traveler left a rating score only Posted May 4, 2016 on Hotels
1 out of 5
by Christian from Malmö

Leonardo Art

Posted Apr 23, 2016 on Hotels
Jag är på en förlängd helg i Tel Aviv, Israel. Bor på hotellet Leonardo konst, som jag har bokat via är detta med stora förväntningar. Jag har nu flera gånger varit i receptionen om några önskemål som bara inte har utförts. Här är några av de saker som bara inte är tillräckligt bra. Min strö inte förändrats, Sedan fredag. När de är äntligen här, glömma att de fylla på kaffe och te. Toalettpapper, har jag även begärt etc. Tabeller och glaset jag tvättade även gnuggade, också även kammat min säng. Det är första gången jag har upplevt att även köpa vatten, vanligtvis skulle det finnas vatten i utrymmet i kylskåp gratis men inte här. Toppen var lördag morgon till frukost, här var jag tvungen att kämpa en kamp för att övertyga en anställd på hotellet. Jag hade beställt och betalas dagen innan. Men med en mycket specifik anspråk på att se VAUCHER för betalning. Jag har varit i receptionen och frågar om allt detta, men det verkar som om det slutar och inte fortsätta. Jag kommer definitivt tillbaka till Tel Aviv och Israel, men inte till Leonardo konst, det finns rum med den totala bristen tjänsten för dyrt.
5 out of 5
by yohai

נפלא

Posted Apr 23, 2016 on Hotels
נוף מהמם לים וארוחת בוקר מפנקת
4 out of 5
by A verified traveler from Paris

Personnel très accueillant . Hotel proche des tout

Posted Apr 23, 2016
Pros: Tout
Cons: Aucun
Location: A 100 mètres de la méridien ben gourions à visiter du grand mall azrieli 15 minutes à pieds sur disengoff street , musée restaurants boîtes de nuits .
Je séjourne pour la deuxième fois dans cet hotel . En rapport qualité prix il est génial. Sa pique une sur le toit me fait penser à South beach en Floride . On y déjeune très bien à des prix non excessif . Des lits équipes sont à notre disposition. Près des plages branches et des endroits les plus branchés de tel Aviv je recommande cet hotel. Seul bémol l'entrée de l'hôtel sous le pont à moins d emprunter le bord de mer à pied ou une place et descendre un escalier !
5 out of 5
by A verified traveler

Leonardo Art Hotel

Posted Apr 22, 2016
The hotel is situated in a multi-use building and it may seem sketchy on the outside due to remodeling/construction. Of course, once you enter the lobby, then you know the place is legit. It's a decent hotel for a fair price. The staff is friendly and the security guards are very keen. Overall, hotel staff were friendly and made the check in and out extremely easy!
3 out of 5
by A verified traveler from Los Angeles

good location, too noisy

Posted Apr 20, 2016
Pros: location, good breakfast
Cons: too noisy, room could be insulated better
Location: at the beach, close to the center of Tel Aviv
good location, too much noise coming from the hall, kids running and screaming
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 20, 2016 on Hotels
מלבד חניה שעלתה ממש יקר היה ממש מצוין מלון נהדר!
2 out of 5
by Christian from Malmö

Tel Aviv

Posted Apr 18, 2016 on Hotels
Jag är på en förlängd helg i Tel Aviv, Israel. Bor på hotellet Leonardo Art, som jag har bokat via är detta med stora förväntningar. Jag har nu flera gånger varit i receptionen om några önskemål som bara inte har utförts. Här är några av de saker som bara inte är tillräckligt bra. Min strö inte förändrats, Sedan fredag. När de är äntligen här, glömma att de fylla på kaffe och te. Toalettpapper, har jag även begärt etc. Tabeller och glaset jag tvättade även gnuggade, också även kammat min säng. Det är första gången jag har upplevt att även köpa vatten, vanligtvis skulle det finnas vatten i utrymmet i kylskåp gratis men inte här. Toppen var lördag morgon till frukost, här var jag tvungen att kämpa en kamp för att övertyga en anställd på hotellet. Jag hade beställt och betalas dagen innan. Men med en mycket specifik anspråk på att se VAUCHER för betalning. Jag har varit i receptionen och frågar om allt detta, men det verkar som om det slutar och inte fortsätta. Jag kommer definitivt tillbaka till Tel Aviv och Israel, men inte till Leonardo konst, det finns rum med den totala bristen tjänsten för dyrt.