Ratings based on 33 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
50% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.2 Room comfort
3.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from cheshire

Excellent area, close to all amenities

Posted Apr 16, 2016
Loved it . Food was best for our needs. Lots of snacks available. Lots of sunbeds to
3 out of 5
by maria soledad from Bibao

buena relación calidad-precio

Posted Apr 4, 2016 on Hotels
Hemos pasado una buena semana en éste hotel. Está viejo pero la relación calidad-precio es buena. Lo mejor la comida, muy variada y bien preparada.
4 out of 5
by Peter from Falkenberg

Prisvärt hotell

Posted Apr 4, 2016 on Hotels
STORT hotell, men trots det ganska lugnt Poolområdet vid den uppvärmda poolen var ganska stökig medans den andra poolen var okej. Helt okej käk. Visst blir det enformigt efter en vecka men det funkar. Finns nåt för alla. Helt okej avstånd till stranden. Ganska brant backe 200 m men stranden var jättefin. Vänlig personal överlag. Rent och snyggt. Lite slitet
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 28, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

Kanon luksus hotel

Posted Feb 22, 2016 on Hotels
Kanon ophold utrolige rare mennesker god service i receptionen i det hele taget over det hele. Dog var vi uheldig at vores store pige fik madforgiftning på hotellet lørdag så måtte et døgn på sygehuset af hvad kunne man ikke rigtig sige. Og jeg var uheldige at falde og højre fod er kraftig forstuvet og kommet i gips men der var hotelpersonalet bare der med det samme om de kunne gøre noget så de skaffede mig en rullestol en rigtigt god hjælp til at komme rundt på ferien. God mad måske lidt ensformigt kunne godt bruge lidt mere kød men alt i alt kanon god mad til de penge. Hver at anbefale til andre.
5 out of 5
by A verified traveler

Kanon lækkert hotel

Posted Feb 22, 2016 on Hotels
Vores ophold på Isla Bonita har været ovenud fabelagtig. Kanon service i receptionen altid smilende folk lige minus en ældre mand som nok burde være på pension. Men sådan er det. Vi var dog uheldig at vores ældste pige kom på hospitalet med madforgiftning og lå der i 24 timer. Af hvad kunne de dog ikke sige. Og jeg selv var uheldig tirsdag at falde og forstuve min højre fod, hvor hotellet bare var der med det samme om de kunne gøre noget så de fik fat i en rullestol til mig hvilket bare var kanon. God mad måske lidt ensformigt når man er der så mange dage kunne godt bruge lidt mere kød. Men ellers lækkert til de penge også
5 out of 5
by Maria Jose

This traveler left a rating score only Posted Feb 17, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Petri from Lohja

Hintaansa nähden hyvä mutta vanha ja kulunut

Posted Jan 24, 2016 on Hotels
Hintaansa nähden ok, lähtisin uudelleen. Olimme teini-ikäisten lasten kanssa 10 vuorokautta hotellissa ja viihdyimme kyllä. 4-tähden luokitus ei ihan vastaa hotellia, Teneriffan tasoon nähden kolme tähteä olisi oikea. Buffet-ruokailuissa oli aika ajoin ruuhkaa mutta yleensä aina vapaa pöytä löytyi, henkilökuntaa oli asiakasmäärään nähden välillä liian vähän. Parasta hotellissa olivat sijainti (hyvä sijainti hyvällä alueella lähellä kaikkea) ja suuren hotellin monipuolisuus (neljä uima-allasta, ohjelmaa jne.). Myös baareja löyti joka lähtöön, 2x allasbaarit, aukiolla oma ja ala-kerrassa iltaravintola. Henkilökunta teki olosuhteisiin nähden parhaansa, suurin ongelma on hotellin ikä. Kaipaisi ehdottomasti totaalista remonttia ollakseen taas neljän tähden arvoinen. Siivous 7x kertaa vko toimi hyvin. Jos et pidä AI-hotelleista ja niiden tarjonnasta ei kannata mennä. Kerran viikossa hintaan sisältyvä bbq-illallinen toisessa ravintolassa oli aika heikko suoritus, selvä pettymys (kaikille tuotiin lautaselle sama annos ilman vaihtoehtoja). Jos haluat lisärauhaa kannattaa maksaa lisähinta huoneista altaalle, perushintaisisa huone on joko vilkasliikenteeselle tielle tai hotellin takapihalle ja kerroksesta riipuen saataa meteliä kuulua. Samoin jos haluat parempikutoisen kannattaa maksaa remontoidusta huoneesta lisähintaa. Ilmainen wi-fi oli iloinen yllätys.
5 out of 5
by Mervyn from Solihull

Posted Jan 17, 2016 on Hotels
Enjoyable stay as usual with very friendly and helpful staff who went out of their way to look after us.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 12, 2016 on Hotels