Ratings based on 14 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
100% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.0 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Aug 3, 2015
Pros: Schönes Frühstücksbuffet, gute Betten. Sehr nette Mitarbeiter.
Cons: Fehlende und kaputte Fliesen am Pool. Badezimmer war nicht wirklich gründlich geputzt. Terrassentür im Zimmer 10 klemmt.
Schönes Frühstücksbuffet, gute Betten. Sehr nette Mitarbeiter.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Prima hotel in een oud fort

Posted Jul 26, 2015
Pros: Het feit dat het in een fort ligt, het prachtige uitzicht over de zee en de stad. De unieke ligging. En de loopafstand van de marine haven en strand.
Cons: Wifi in de hotelkamer, kalk uit badkamer verwijderen, zwembad beter schoonhouden, betere en gezondere opties bij het ontbijt.
Location: Het hotel ligt prachtig op een heuvel naast de marineheuvel, op loopafstand (flinke heuvel af/op) is het centrum van angra en een zandstrand.
Dit hotel ligt binnen de muren van een oud fort. Vanuit het fort heb je een prachtig uitzicht over de zee, stad en natuur. Het hotel is ooit prachtig gebouwd en ziet er chique uit. Wel merk je op alle fronten dat er momenteel niet veel geld in het onderhoud en runnen van dit hotel meer wordt besteed. De stuclaag aan de buitenkant begint wat te bladderen, er zit kalk op de douchestang en het zwembad is niet zo schoon als zou moeten. Ook het ontbijt is matiger dan wat je qua look en uitstraling van het hotel zou mogen verwachten, en ook wat je qua prijs zou mogen verwachten. Het personeel doet zijn best, maar is met weinig. Ook is er bijv. geen wifi in de kamer, iets waar je tegenwoordig eigenlijk niet meer mee weg komt. Gezien de locatie en de unieke plek, zou ik er desondanks zeker weer verblijven.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jul 14, 2015
Great place to stay and right next to the Square and shops in Angra
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Terceira Island, Azores

Very historical and what a surprise when you see

Posted Jul 12, 2015
Pros: Historical value and neat
Cons: Nothing
Location: Large city with many things to do
Went on top of roof for a great view! Wow, what an experience!
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jun 10, 2015
sehr nettes Personal, super gelegen, allerdings war Staub auf dem Boden und unser Zimmer roch regelmäßig nach Abfluss...ohne Fenster im Bad ist das etwas störend. Auch beim Frühstück hat uns etwas die Auswahl an Marmelade oder Schokolade o.ä. Gefehlt.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Hildesheim

Jederzeit wieder

Posted May 23, 2015
Pros: Hilfsbereitschaft des Personals und die kostenlosen Up Grades
Cons: Nein
Location: In Angra, oberhalb des Hafens. Viele Sehenswürdigkeiten und Restaurants gut zu Fuss zu erreichen.
Traumhafte Lage oberhalb des Hafens mit Blick über Angra. Moderne, komfortable Zimmer. Wir bekamen kostenloses Frühstücksbüffet und Late Check out. Personal sehr freundlich und hilfsbereit. Hervorragende Sprachkenntnisse Genügend Parkplätze vor dem Fort.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 30, 2014 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 28, 2014 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Stilvolle Unterkunft

Posted Oct 28, 2013
Bei dem Hotel handelt es sich um eine sehr stilvolle Unterkunft. Grandiose Aussicht, insbesondere aus dem ersten Stock. Frühstück exzellent, Auswahl allerdings etwas beschränkt. Klimatisierung sehr schlecht und z.T. etwas unangenehmer Geruch in den Räumen.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by Lidia from Madrid

Hotel muy tranquilo y el personal muy agradable

Posted Aug 30, 2013
Pros: El silencio y la ubicación. La habitación con vistas al mar. La piscina y el jardín muy cuidados.
Cons: La limpieza de la habitación y baño
Location: La ubicación es perfecta: al lado mismo de la marina, del centro histórico, de la vía rápida, de los comercios y restaurantes.
Estuvimos 7 noches en régimen de alojamiento y desayuno. Pudimos descansar muy bien porque no hay ningún ruido. El hotel esta ubicado en un sitio muy tranquilo.