Ratings based on 28 Verified Reviews

4.5 out of 5
93% of guests recommend
4.8 Room cleanliness
4.6 Service & staff
4.4 Room comfort
4.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from England

A good place for a short holiday

Posted Aug 18, 2017
Pros: The food was particularly good and very good value.
The room and other facilities were comfortable. The staff were efficient and eager to please. The location is good.
5 out of 5
by Ross

Love Molenbos

Posted Jul 3, 2017 on Hotels
We love texel
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 9, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler from landsmeer

Mooi hotel gelukkig geen honden gezien/ geroken

Posted Dec 29, 2017
Pros: Schoon en gezellig personeel
Cons: Weinig ga zo door
Location: Locatie was goed, konden lopend naar het dorp
Klein min puntje. Wilde bij de Krim gebruik maken van het buffet,na enkele telefoontjes,wat niet goed ging maar naar de Krim gereden. Wij melden ons bij de receptie deze Heer zei dat wij vanaf 17.00 uur gebruik konden maken van het buffet. Bij aankomst in het restaurant bleek dat er die avond geen buffet was, personeels tekort !!! zijn maar in de buurt gaan eten helaas. Tipje: communicatie tussen receptie en restaurant kan beter denken wij.
5 out of 5
by Wim

Genoten

Posted Jul 4, 2017 on Hotels
We hebben genoten van jullie hotel. 1 nachtje was veel te kort. Maar wel heel veel van het eiland kunnen zien in 2 dagen.Goede kamers, een heerlijk bed en een super ontbijt!
5 out of 5
by A verified traveler

Magnifique...

Posted Apr 1, 2017 on Hotels
Magnifique...île, l'hôtel...on y retournera
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Dieren

Geweldig verblijf

Posted Mar 21, 2017
Zeker herhaling vatbaar. Schoon hotel/fijne bedden/vriendelijk personeel en heerlijk ontbijt. Wij komen zeker terug!!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Goed gelegen, modern hotel

Posted Oct 10, 2016
Prima voorzieningen. Moderne uitrustingen (voor sommigen misschien wat te koel "ikea"gevoel...). Ontbijt met alles erop en eraan. Miste wel iets warm (bacon, worstjes, type Engels ontbijt). Eitjes en roerei wel aanwezig. Ruime broodkeuze en idem voor beleg. Zeer goed koffie apparaat.
4 out of 5
by A verified traveler

Schöner und erholsamer Aufenthalt

Posted Aug 23, 2016 on Hotels
Das Hotel ist klein und fein. Die Zimmer sind frisch renoviert und in gutem Zustand. Das Zimmer verfügt über einen Smart TV auf dem auch viele deutsche Sender zu empfangen sind. Frühstück übersichtlich aber vollkommen ausreichend.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Fijn hotel, wel langs de weg

Posted Aug 13, 2016
Pros: mooie kamer
Mooi kleinschalig hotel, vriendelijk personeel, heerlijk ontbijtbuffet. Ligt wel aan een best wel drukke weg (had ik van te voren niet bedacht)