Ratings based on 208 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
87% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.6 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Leuk boek met vriendelijk personeel

Posted Nov 21, 2016
We hebben genoten tijdens ons verblijf in het hotel en het personeel was ontzettend vriendelijk
Comment from Hotel Management
Nov 24, 2016 by E-Commerce, Hotel Management
Wat leuk om te horen dat u zo heeft genoten! Wij zien u graag nog eens terug bij Bastion Hotels.
3 out of 5
by A verified traveler from Den Haag

Goede ervaring gehad. Prettige kamer.

Posted Nov 10, 2016
Pros: Goed, rustig en veilig gelegen. Goed bereikbaar met OV en auto.
Location: Drive in / locatie mcdonalds. Als je zonder saus besteld, maken ze het vers, handig.
Goed en veilig. Rustige kamer. Alles was netjes. Wifi was goed. Kon er goed gebruik van maken. Had wat stoom gemaakt na een hete douche. Gelukkig reageerde de rookmelder daar niet op.
3 out of 5
by A verified traveler from Den Haag

Veilig redelijk hotel

Posted Oct 27, 2016
Location: Drive in Mcdonalds, handig. Dichtbij snelweg.
Hotelkamer was op de begane grond zoals ik wilde. Het is gerenoveerd. Ziet er mooi uit. Mooie vloer, alleen wel koud. De verwarming airco sloeg geregeld snel uit, waardoor het snel koud werd in de kamer. Kan ook aan het raam liggen. De badkamer is klein, altijd bij de standaard klasse. De thermostaat werkte niet goed, waardoor er vlagen heet water zich afwisselen met de gevraagde temperatuur. Verder waren de bedden wel goed en de koelkast ook. Jammer dat je geen usb kon aansluiten op de tv. In de hogere klasse kan dit wel, maar hier was de tv weg gewerkt in een tv meubel.
4 out of 5
by A verified traveler from Midden Limburg

goed hotel minder goed ingesteld op invalide logee

Posted Oct 23, 2016
Location: Het hotel is gunstig gelegen zowel t.o.v. het bereiken van de uitvalswegen of een bezoek aan Scheveningen of Den Haag. Openbaar vervoer nabij.
Hotelkamer, schoon en fraai ingericht. Zeer laag bed , bescheiden van maat voor kleine personen passend, daarentegen, douche zo hoog opgehangen alleen geschikt voor zeer lang persoon, geen plekje in de doucheruimte waar je zeep of iets dergelijks op kan zetten. Ergonomisch indeling kamer en douche kan beter. Vriendelijk personeel, bediening uitstekend. Goed ontbijt tegen nette prijs.
4 out of 5
by A verified traveler

Hotel mit sehr nettem Personal

Posted Sep 12, 2016
Alles gut...nur die Putzfrau hat leider nicht so gründlich unter dem Bett geputzt. Hotel liegt an einer Schnellstraße ist aber gut isoliert. Frühstück war sehr gut und alles vorhanden was das Herz begehrt. Spiegelei und Pfannkuchen wurden frisch zubereitet, aber 14 euro pro Person auch nicht billig. Bad und Dusche sind sehr klein.
2 out of 5
by A verified traveler

Niet nog een keer bij Bastion in Rijswijk

Posted Sep 6, 2016 on Hotels
Ik had samen met mijn vriendin een kamer bij t bastionhotel in Rijswijk geboekt en wij vonden het niet zo schoon. In de badkamer lagen nog spullen van de vorige gasten. Er lagen geen handdoeken (we kregen ze wel) . Receptie was niet telefonisch bereikbaar vanaf de kamer. De vloer was smerig, waardoor ons bed ook vies werd er was niet gedweild (denk ik) en er lag zand op de vloer en dus ook in ons bed. De gang was smerig er lag troep door de gang. En bij onze aankomst was het heel rommelig bij de receptie, het duurde ook even voordat er iemand kwam, omdat je zo het restaurant in kijkt en men schijnbaar net gegeten had, stonden overal nog afwas op de tafels. Toen we bij het uitchecken er iets van zeiden (nadat ons gevraagd was of alles naar wens was) zei de receptionist dat hij er een notitie van ging maken. Wij hadden een excuus meer op zijn plaats gevonden.
4 out of 5
by A verified traveler

todo bien

Posted Aug 30, 2016 on Hotels
todo bien nada que añadir
1 out of 5
by A verified traveler from van lierop

Leuk hotel vlakbij kijkduin. Super personeel.

Posted Aug 29, 2016
Heerlijk genoten. Wel een probleempje gehad met onze kamer, maar prima opgelost door de donkere jongen die s,nachts werkt. Heerlijke bedden☺
Comment from Hotel Management
Sep 2, 2016 by Joelle, Hotel Management
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te zien dat alles naar wens is geweest en dat onze collega's in het hotel uw goed hebben geholpen. Wij zien u graag nog eens terug in Bastion Hotel Den Haag. Met vriendelijke groet. Team E-Commerce
4 out of 5
by A verified traveler

Fijn hotel, veilig en netjes

Posted Aug 28, 2016
Pros: Ik vind het veilig. Goede airco.
Cons: Geluid van (waarschijnlijk centrale airco systeem) installatie in de nacht zachter maken. Wifi snelheid naar 8 mbps zou fijn zijn (2x sneller dan nu)
Location: Het is goed gelegen, makkelijk te bereiken, vlakbij Snelweg en OV. Voldoende parkeerplaats. En dichtbij een Mcdonalds.
Nog steeds een fijn hotel, wilde zoals altijd een kamer op lage verdieping, wel de luxe kamers. Dat werd geregeld. Kamer was dit keer ok, bad en douche ook. Dit keer alleen een enge spin in de badkamer, maar dat kan gebeuren :-) Goede bedden. Kamer was aan zijde van sloot en een weg. Geen last van gehad.
Comment from Hotel Management
Sep 3, 2016 by Joelle Team E-Commerce, Hotel Management
Beste Raj, Bedankt voor uw verblijf en review! Wij leuk om te horen dat u weer voor bastion heeft gekozen en het weer goed in de smaak is gevallen, op het huisdier in de badkamer na dan ;). We hopen u snel weer te mogen ontvangen in één van onze Bastion hotels. Met vriendelijke groet, Team E-Commerce
3 out of 5
by A verified traveler

Probably okay for me

Posted Aug 23, 2016 on Hotels
It's a good hotel we stayed for 2 nights, the room quite clear, but it's a little bit far from the central city you need to take a tram 17 to vomalaan station and walk 5 minutes it's not good if you have a lot of baggage Ps. wifi doesn't work in the room sometimes it's working but it's so weak!