Ratings based on 189 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
85% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.6 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
1 out of 5
by A verified traveler from van lierop

Leuk hotel vlakbij kijkduin. Super personeel.

Posted Aug 29, 2016
Heerlijk genoten. Wel een probleempje gehad met onze kamer, maar prima opgelost door de donkere jongen die s,nachts werkt. Heerlijke bedden☺
4 out of 5
by A verified traveler

Fijn hotel, veilig en netjes

Posted Aug 28, 2016
Pros: Ik vind het veilig. Goede airco.
Cons: Geluid van (waarschijnlijk centrale airco systeem) installatie in de nacht zachter maken. Wifi snelheid naar 8 mbps zou fijn zijn (2x sneller dan nu)
Location: Het is goed gelegen, makkelijk te bereiken, vlakbij Snelweg en OV. Voldoende parkeerplaats. En dichtbij een Mcdonalds.
Nog steeds een fijn hotel, wilde zoals altijd een kamer op lage verdieping, wel de luxe kamers. Dat werd geregeld. Kamer was dit keer ok, bad en douche ook. Dit keer alleen een enge spin in de badkamer, maar dat kan gebeuren :-) Goede bedden. Kamer was aan zijde van sloot en een weg. Geen last van gehad.
3 out of 5
by A verified traveler

schnell erreichbares Hotel, gutes Frühstück

Posted Aug 18, 2016
Pros: guter Service, schnell mit dem Auto erreichbar
Cons: Die Matrazen waren schmutzig, sollten ausgetauscht werden. Die Koffer müssen leider über eine Treppe ins Hotel getragen werden.
Location: zum Besichtigen der Innenstadt muss man mehrere Stationen mit der Linie 17 fahren Dauer ca. 25 Minuten, weil sich das Hotel auserhalb befindet.
wir waren nur 2 Nächte. Man kann gut Parken vor dem Hotel. Wenn das Fester gekippt ist ist es laut im Zimmer wegen der Schnellstrasse, aber es gibt eine Dauerbelüftung im Fenster mit dieser bekommt man ausreichend Luft und damit ist es dann bedeutend ruhiger. Die Umgebung ist nicht reizvoll weil es mehr einer Industriesiedlung ähnelt. Mc-Donnalds in der gleichen Straße, wem das Hotelessen nicht zusagt oder zu teuer ist. Hotel ist für Durchreisende geeignet.
3 out of 5
by A verified traveler

Good Value, just let down by a few things

Posted Aug 14, 2016
Pros: Room was a nice size and nicely set-out.
Cons: Cleaning. Charging (e.g. not trying to double charge city tax)
There's not much around the immediate area of the hotel. But I found it conveniently located due to it being near a main road, just down the road from the number 17 tram (which goes to Den Haag HS) and a little bit further from Rijswijk station. Cleaning service was inconsistent (e.g. sometimes the mugs disappeared although they replaced the coffee, sometimes towels on floor just put back over sink). I paid the city tax on check-in and then was asked to pay it on check-out (when I said I'd paid on check-in I'd asked if I had a receipt, which they hadn't given me!). Was fine in the end, but a better system should prevent this.
3 out of 5
by A verified traveler

Fijn hotel, best luxe met koelkast.

Posted Jul 24, 2016
Pros: Ik vind het veilig.
Cons: Beddengoed kan schoner, niet fijn om (schaam) haren etc van vorige bezoekers tegen te komen.
Location: Het is goed gelegen, vlakbij OV en je kan auto evt kwijt.
Fijn hotel, wilde een kamer op lage verdieping, wel de luxe kamers. Dat kon gelukkig. Kamer was ok, bad en douche ook. Alleen zaten er her en der vieze haren droog geplakt aan beddengoed. Denk dat ze andere wasserij moeten zoeken.
Comment from Hotel Management
by Joelle Team E-Commerce, Hotel Management
Beste Raj, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat het hotel u goed gelegen lag. Het spijt ons dat uw kamer niet goed verschoond was. Dit is uiteraard niet de bedoeling en bieden hier graag onze excuses voor aan. Wij zullen hier in het vervolg beter op controleren. Wij hopen u nog eens te mogen ontvangen in een van onze Bastion Hotels. Met vriendelijke groet. Team E-Commerce
4 out of 5
by A verified traveler

hotel sympa

Posted Jul 19, 2016
Pros: le calme et la taiile de la chambre
Cons: un grand lit pour couple
Location: pas grand chose a proximité proche, mais pas loin , la ville de LA HAYE, DELFT ET LA MER, 10mn a 15mn .
hotel agréable accessible en transport ,(tram,bus)
Comment from Hotel Management
Jul 20, 2016 by Bastion Hotels, Hotel Management
Thank you for your stay with us. We are happy to see that you have enjoyed your stay with us. We are looking forward welcoming you again! Warm regards, Bastion Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Nice Hotel, Poor Bathroom Design

Posted Jul 10, 2016
Pros: Cost, Proximity to point of interest
Cons: Bathroom Layout
Cost effective hotel close to point of interest for business but far from the city. Bathroom design can be improved.
Comment from Hotel Management
Jul 20, 2016 by Bastion Hotels, Hotel Management
We thank you for your stay with us and for sharing your feedback with us. We are happy to see that the location of the hotel was good for your point of interest. We are looking forward welcoming you again in the near future.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Jun 16, 2016
Prima hotel na een bezoek aan Bruce Springsteen op het Malieveld.
3 out of 5
by A verified traveler

Heel basic hotel, verwacht er niet teveel van

Posted Jun 15, 2016
Hotelkamer kil, niet heel schoon, ik zat op de begane grond en er loopt een hele vieze sloot onder het raam gelijk aan de kamer. Er hing een vreselijke putlucht op de kamer. Gangen zijn donker dat is niet prettig. Eten in het restaurant niet al te best. Er lijkt veel kant en klaar gekookt te zijn uit pakjes. In het restaurant lagen veel dode vliegen op de vensterbanken. Algehele sfeer niet gezellig.
4 out of 5
by A verified traveler

Gutes Hotel - Empfehlenswert

Posted May 30, 2016 on Hotels
+ Kostenlos Parkplatz, Einkaufzentrum in der nähe, Kostenlos Mineralwasser, Komfort, Sauber. (-) TV-Fernbedienung voll Staub.