Ratings based on 116 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
75% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.9 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from nijmegen

het was een goed verblijf en vlak bij het station

Posted Aug 22, 2016
Pros: mooie aankomst zeer gezellige kamer en perfect personeel en uitchekken altijd tot twaalf uur geweldig
Location: prima locatie vuurwerk Scheveningen
wij gingen naar het vuurwerk in Scheveningen hotels in de plaats zelf heel erg duur .Dit hotel dicht bij het station dus ideaal om dat ik altijd reist met open baar vervoer perfecte verbinding
2 out of 5
by A verified traveler from Eindhoven

Gedateerd

Posted Aug 22, 2016
Kamer zeer gedateerd, bedden te hard. Douche + toilet midden in de kamer afgesloten met een glazen wand, bovenkant open. Dus als je een slechte buikdag hebt, kan je kamer flink gaan ruiken. Meubels zijn oud, tapijt is vies. Al met al geen 4 sterren waardig.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 15, 2016
Opzich prima hotel maar wel een paar op en aanmerkingen. De badkamer vonden wij geen succes, totaal geen privacy. Bij aankomst hebben wij gevraagd naar de parkeer mogelijkheden, er werd ons toen gezegt dat de parkeerplaatsen van het hotel vol waren en dat we in de blauwe zone in de buurt van het hotel het hele weekend konden parkeren, opzich was hier niks mis mee, echter kwamen wij zaterdagavond terug en was er nergens meer een plek te bekennen.. Wij moesten nu heel ver vanaf het hotel parkeren, zwaar min punt dus. Als laatste min punt, geen raam in de slaapkamer die even open kan vanwege 'veiligheidsredenen' een roostertje of iets zal al fijn zijn, vooral met een badkamer/ wc die niet is afgesloten. Na het vermelden bij de receptie kreeg ik niet de indruk dat het enig nut had dat we dit aangaven.
3 out of 5
by A verified traveler

Leuk voor uitje Den Haag/Scheveningen

Posted Aug 15, 2016
Hotelpersoneel is gastvrij we werden goed ontvangen. Hotelkamer vonden wij minder comfortabel. Vooral de douche met glaswand zorgt voor veel geluidsoverlast. Daarnaast hadden wij last van lekkage. Verder konden wij geen raam open zetten. Het ontbijt was ook een teleurstelling voor het bedrag dat wij moesten betalen verwachten wij toch meer. Toch een fijne locatie, tram/bushalte dichtbij. Ideale ligging voor Den Haag/Scheveningen. Helaas komen wij niet meer terug vanwege de minpunten.
5 out of 5
by A verified traveler from nrw

Posted Aug 15, 2016
Es war ein schöner Aufenthalt ..Gute Lage..ruhig ..Nur schade das man die Fenster nicht öffnen kann
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 14, 2016
Super Preis Leistungsverhältnis. Schönes Viertel Mit guten Verkehrsverbindungen und guter Infrastruktur
4 out of 5
by A verified traveler from Renswoude

Leuk centraal gelegen hotel

Posted Aug 8, 2016
Pros: Net hotel met gezellige inrichting. Gezellige bar.
Cons: Koffievoorziening bij het ontbijt was slecht geregeld. Lange wachtrij omdat de koffiemachine steeds haperde.
Met de fiets is het goed te doen om naar het strand te gaan.
2 out of 5
by A verified traveler

Shabby kamer, vreselijke bedden

Posted Aug 1, 2016
Pros: Ik vond het hotel erg tegenvallen.
Cons: Zie ervaring
Location: De Halve Maan is een leuk restaurant.
Vieze randen rondom de douche, geen douchegordijn, stoffig. Vanaf het bed was een beschimmelde rand zichtbaar van de doorzichtige badkamer. Het hotel is erg gedateerd en slecht onderhouden. Zeker gelet op de prijs die je hiervoor betaalt, mag je absoluut meer verwachten. De bedden zijn erg hard en de lakens niet schoon. In de fitness ruimte werken een aantal apparaten niet.
3 out of 5
by A verified traveler

Heerlijke bedden

Posted Jul 31, 2016
De kamers van Grand Winston hebben een luxe uitstraling. De bedden zijn comfortabel en slapen heerlijk. Nadeel voor ons is zeker wel het gebrek aan de mogelijkheid tot een open raam. Maar ook de afscheiding van toilet en kamer door enkel een glazen wand ervaren wij niet als prettig. Privacy in toilet- en douchegebruik is er dus zeker niet.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 11, 2016
Das Personal ist freundlich. Zimmerausstattung schon etwas älter aber dennoch gepflegt. Leider können Fenster nicht geöffnet werden, dafür jedoch Klimaanlage im Zimmer. Waschutensillien sind im Doppelzimmer für 1 Person ausgelegt was wir etwas schade finden