Ratings based on 42 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.0 out of 5
33% of guests recommend
3.0 Room cleanliness
3.3 Service & staff
2.8 Room comfort
2.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler from Den Haag

Inchecken tot 22:00, maar wel kunnen reserveren

Posted Apr 24, 2016
Pros: Helemaal niks!
Cons: Ja, als je kan inchecken tot 22:00 uur, het hotel na 22:00 uur ook van de app/site halen om te kunnen reserveren. Dit brengt verwarringen.
Op de aanbieding van het hotel was niet in 1x duidelijk dat je tot 22:00 u kon inchecken. Daar aangekomen, deed niemand open en belde we een nummer. De vrouw die opnam zei niks te weten en dat het er wel op moet staan. Beetje raar als je niet meer kan inchecken na 22:00uur dat je nog wel een reservering kan doen. Gelukkig daarna snel naar een ander hotel gegaan.
3 out of 5
by Eul

좋은위치에 저렴한가격

Posted Mar 29, 2016 on Hotels
위치가 좋았지만, 시설은 불편했습니다.
2 out of 5
by A verified traveler

geen fijne kamer

Posted Feb 4, 2016
Pros: de ligging in het centrum en de receptioniste. Het ontbijt was ok.
Het hotel verkeerd in slechte staat van onderhoud. De kamer is klein en de vloerbedekking aftands met vlekken. De douche is vies van oude kalkaanslag en zeepaanslag e.d. Douchegordijn met bloedspatten. Bed is goed en schoon. Wc en wastafel ook goed, maar alles in een klein hokje.
2 out of 5
by Emmanuel from vire

Suffisant pour se rendre pour un rdv d'affaires

Posted Jan 18, 2016 on Hotels
Hotel suffisant pour se rendre sur Den Haag en affaires. Quartier très sympa. L’hôtel sera rénové en milieu d'année 2016 !
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 8, 2015 on Hotels
3 out of 5
by Alvaro Antonio from Nicaragua

De pasadita por el Delta

Posted Nov 5, 2015 on Hotels
Muy bien, cumplió con mis expectativas como lugar de referencia solamente para llegar a dormir por la noche. Sencillo, tiene lo básico en habitaciones pequeñas.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 29, 2015 on Hotels
Heater was not available, may need to check room condition. For me just one night is okay.
4 out of 5
by paul from Australia

a good night's stay

Posted Oct 7, 2015 on Hotels
De kamer was goed had wel een coat of paint nodig,ontbeid was echt prima
2 out of 5
by A verified traveler

Not recommendable

Posted Aug 30, 2015 on Hotels
Nice location but unfriendly staff and a very small room
1 out of 5
by Kasper from Praha

Dissapointing

Posted May 7, 2015 on Hotels
Room was dirty and cold, worst shower ever. Didn't even have a holder for toilet paper. But atleast Hague was nice. Can't recommend this hotel for anyone. One of the worst hotels I've ever been in.