Ratings based on 23 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
2.7 out of 5
38% of guests recommend
2.9 Room cleanliness
3.2 Service & staff
2.5 Room comfort
2.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

vlak bij de winkelstraat / strand

Posted Sep 9, 2016
Pros: Mooi en netjes
Location: Centraal gelegen zowel naar de winkelstraat als naar het strand.
een net plaatsje, lekker oud gezellig Voor herhaling vatbaar
2 out of 5
by A verified traveler from Noordwijk badhotel

locatie en personeel prima, alleen de kamer niet.

Posted Sep 1, 2016
Wij vonden de kamer te oud. Veel vlekken op zowel de muren, plafond en vloerbedekking. Het behang zat op veel plekken los. De bedden waren 2 losse bedden aan elkaar maar wel 2 verschillende bedden met verschillende hoogtes. Het matras waar mijn vriend op sliep leek wel kapot. Badkamer ook oud maar wel netjes en schoon. Kamer kan een opknapbeurt gebruiken. Verder het personeel vonden wij heel vriendelijk en ontbijt was lekker.
4 out of 5
by A verified traveler from schijndel

Leuk knus hotel

Posted Aug 31, 2016
Het is een klein knus hotel. Alles is licht verouderd. Maar als je van de sfeer van een bruin café houd is er niets mis mee. Kamer was netjes en schoon. Personeel was vriendelijk en behulpzaam.
2 out of 5
by A verified traveler

zeer verouderd en smerig hotel

Posted Aug 7, 2016
Cons: OPKNAPPEN en SCHOONMAKEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Location: Locatie is niks mis mee.
Kamer vies en de gordijnen slordig los voor de ramen, Vloerbedekking wordt je gewoon onpasselijk van,. ZEEEER SMERIG!!!!!!!!!!!!!!!! TV werkt niet optimaal. Kortom wij komen hier nooit meer terug en bevelen niemand dit hotel aan,
3 out of 5
by Larry

This traveler left a rating score only Posted May 27, 2016 on Hotels
3 out of 5
by halli

Kurzurlaub

Posted Apr 10, 2016 on Ebookers
Wenn man mit einem einfachen Zimmer aber gutem Frühstück zufrrieden ist , ist man hier an dwer richtigen Adresse
4 out of 5
by Jannytr

Oubollig maarprima hotel

Posted Jan 14, 2016 on Ebookers
Vriendelijk personeel en prima bedden. Ruime kamers, douche. Alles wel wat gedateerd maar was voor ons geen probleem. Ontbijt goed en 10 minuten lopen door een leuke winkelstraat naar het strand. Parkeren wel 10 euro per nacht.
4 out of 5
by A verified traveler from Remscheid

Gemütliches Hotel in Stadt und Strandnähe

Posted Jan 3, 2016
Super Betten...super Frühstück..super Lage...sehr nettes Personal
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 20, 2015 on Hotels
1 out of 5
by Susann from Haltern

Klares NEIN!

Posted Aug 25, 2015 on Hotels
Das Hotel hat schon lange keine Renovierung u. gründliche Reinigung gesehen! Es ist alt u. abgewohnt; die Teppiche haben Flecken, die Betten sind katastrophal, das Frühstück reichte zum satt werden, das Badezimmer hat schon "antiken Wert" (Duschtür hatte ein großes Loch), der Safe war nicht wirklich zu benutzen, der Fernseher hatte ein "Dimension", so dass man ihn im Zimmer suchen musste, der Schrank war so einfach wie nur möglich, das WLAN kann man vergessen, denn es ist so langsam, dass man noch paar Urlaubstage dran hängen muss, wenn man im Internet was sucht ... alles in allem konnten wir uns überhaupt nicht wohlfühlen und wir waren froh, als wir den Kurzurlaub überstanden hatten! Zum Strand und zur Promenade ist es absolut nicht weit und man ist auch sofort in der Innenstadt, die aber allgemein nicht viel zu bieten hat, außer teure Geschäfte. Das Personal war sehr bemüht u. freundlich u. sprach auch gut deutsch; doch dass es um 19.40 Uhr kein Abendessen mehr gibt, weil die Küche gleich schließt, war für uns nicht ganz nachvollziehbar ... Die Zimmerreinigung ließ sehr zu wünschen übrig u. es wirkte alles ziemlich schnuddelig, weil es alt und abgewohnt war u. versetzte uns mindestens 20 Jahre zurück ... Wir wissen nicht, wie das Hotel seine Sterne bekommen hat, denn die hat es definitiv nicht verdient!