Ratings based on 25 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.3 out of 5
50% of guests recommend
2.9 Room cleanliness
3.6 Service & staff
2.8 Room comfort
2.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Es war sehr schön

Posted Jan 10, 2016
Wir waren spazieren leider war das Wetter schlecht
3 out of 5
by A verified traveler

hotel middenin Thorn

Posted Dec 1, 2015
Location: centrum Thorn
klein hotel in centrum Thorn. Kleine kamer en badkamer, met klein raam. Maar alles is wel verouderd. Wakker worden met de kerkklokken.....niet alleen op zondag ! ontbijt is perfect.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 14, 2015 on Hotels
3 out of 5
by Gerard M.

leuk weekend uitje

Posted Oct 28, 2015 on Ebookers
Het is jammer dat de kamer en het gebouw sterk gedateerd is. Muffige kamer, gehorig gebouw en veel autoverkeer s`avonds en s nachts terwijl de plaatjes van het stadje autoloze sfeerweergeven. Locatie is goed, mooi uitzicht op de kerk. Het personeel is aardig en vriendelijk. Ontbijt in restaurant gedeelte is keurig en goede stoelen met krantje er bij.
5 out of 5
by Johanna v.

Romantisch Thorn

Posted Oct 25, 2015 on Ebookers
Wat staat Hotel La Ville Blanche in Thorn op een prachtige locatie. We sliepen aan de voorkant, met uitzicht op de Abdijkerk. Sprookjesachtig. we werden natuurlijk wel elk halfuur -ook 's nachts- op de hoogte gebracht van de tijd door het slaan van de klok. We hebben 3 dagen gefietst in de omgeving over vlakke landwegen, waarop de fietsknooppunten goed aangegeven staan.
3 out of 5
by pui yuk from Hong kong

Posted Oct 15, 2015 on Hotels
A pleasant to stay. The small double bed room was really too small to stay. But it's a fair deal considering what we paid. The hotel's restaurant was a bit expensive but the food was good
1 out of 5
by A verified traveler from duitsland

oud hotel ,slechte badkamer voorzieningen.

Posted Aug 24, 2015
Pros: Niets
Cons: Hotel tester langs laten gaan om te kijken en dan zelf een beoordeling te maken .Wij zaten op kamer 3.
Location: Was in het dorp zelf ,parkeren ging slecht.
Toiletbuis aan elkaar geplakt met tape, toiletpot vies .Bad vies en oud. Wasbak stuk en slecht gekit en er kwam bruin water uit de kraan.
1 out of 5
by A verified traveler

eine Katastrophe von Hotel

Posted Jul 24, 2015
Pros: nichts
Cons: alles
Location: Das Hotel befindet sich ca. 10.0 km von Roermont entfernt , prima für einen Besuch im großen Outlet Center !
Das Hotel ist heruntergekommen und hat den Charme und das Inventar etwa Anfang 19 . Jahrhundert ! Finger weg von einer Buchung !!! Wir haben schon einige Fletcher Hotels gesehen , deshalb wundert es uns erst recht warum solch eine Absteige es in die Fletcherkette geschafft hat ?
2 out of 5
by Bob from bergen nh

hotel la ville blanche in Thorn

Posted Jan 2, 2015 on Hotels
Heel gezellig hotel uiterst vriendelijk personeel en goed restaurant goed ontbijt minpunt is de kamergrote en de sterk verouderde douche, tegels die overgeschilderd zijn en afbladeren dus moeilijk schoon te houden oud douchegordijn.
3 out of 5
by Cees from Utrecht

geen aanrader

Posted Dec 22, 2014 on Hotels
We kwamen laat (22.30 uur) aan. Toen we nog iets wilden vragen, nadat we op onze kamer waren gekomen was gastvrouw al weg en niemand meer te vinden. De douche deed het slecht (erg koud). Hoewel we een tweepersoons bed hadden besteld had onze kamer twee 'aaneengeschoven' eenpersoonsbedden. De foto gaf een veel fraaier beeld dan de werkelijkheid.