Ratings based on 178 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.5 out of 5
95% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.4 Room comfort
4.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 4, 2016
Kurzurlaub in Weimar. Das Hotel liegt perfekt am Rande des Parks. Die Altstadt ist in Fußweite.
2 out of 5
by A verified traveler from Zeist

Overgekwalificeerd hotel

Posted Aug 3, 2016
Pros: De locatie is goed
Cons: Het personeel kan een kwaliteitsslag in gastvrijheid maken.
Het hotel zou de meest luxe ervaring van een rondreis door Thuringen naar Berlijn worden. Helaas lukt het dit hotel niet dat waar te maken. Het hotel en de kamers zijn, afgezien van de stoelen, comfortabel. Desondanks zijn er een paar ervaringen die het plezier bederven. Toen we arriveerden en de parkeergarage inreden bleek dat de slagboom beneden niet openging. Via de intercom geprobeerd contact te maken. Een bijna onhoorbare stem vertelde dat we achteruit moesten rijden en konden parkeren in de algemene garage. Achteruitrijden in een garage met ongeveer vijf auto's op een helling achter je is echt geen pretje. Bij het inchecken werd gevraagd of we voor een klein bedrag niet wilden upgraden naar de voorkant van het hotel met uitzicht op het park. Hebben we gedaan, maar helaas waren ze de gehele dag aan de voorkant van het pand bezig met drilboren in de gevel. Het ontbijt werd ook vergezeld van het geluid van drilboren en is in vergelijking enorm duur en mist kwaliteit en persoonlijke service. Zelf aandacht trekken voor een kopje koffie en geen persoonlijke aandacht, zoals een spiegelei o.i.d. Op de laatste dag bleek dat onze koelkast ( minibar is hier zelf te vullen voor eigen gebruik) niet meer open kon, terwijl er wel allerlei aangekochte artikelen in stonden voor de doorreis. Na melding bij de receptie is er helaas niemand komen opdagen. Gelukkig lukte het met geduw en getrek om de koelkast zelf te openen. Ik wil best nog terug naar Weimar, maar dan wel in een ander hotel
4 out of 5
by A verified traveler from NRW

Stadthotel am schönen Park und trotzdem zentral.

Posted Jul 17, 2016
Pros: Die Lage zu Stadt und der wunderschöne Park direkt vor der Haustür. Angenehm war die Tiefgarage mit direktem Aufgang zum Hotel, leider teuer.
Cons: Teppichboden entfernen, und im Bad Duschen statt Badewanne einbauen.
Location: Direkt am Park und fussläufig zur Innenstadt. Alle Sehenswürdigkeiten gut erreichbar. Schöne Cafes und Restaurants in der Nähe
Das Personal ist sehr freundlich und hilfsbereit.Das Zimmer war zweckmäßig eingerichtet und verfügt über einen kleinen Kühlschrank. Das Bad war ebenso zweckmäßig jedoch mit einer Duschbadewanne. ( höher Einstieg), auch gab genügend Ablagemöglichkeiten. Das Frühstück hatten wir nicht wahrgenommen, es sind aber genügend Cafes in der Nähe. Die Fenster im Zimmer lassen sich öffnen, und wir konnten sogar mit offenem Fenster schlafen.
Comment from Hotel Management
by S. Seiler , Hotel Management
Lieber Gast, für Ihre ausführliche Bewertung danken wir Ihnen. Wir werden auch Ihre Hinweise in die Planungen für eine Renovierung einfließen lassen. Vielleicht probieren Sie beim nächsten Mal auch das Frühstück, möglicherweise fahren Sie damit bequemer und genauso preiswert wie außerhalb. Herzlichst, Ihr Dorint Team Weimar
5 out of 5
by A verified traveler

Beautiful boutique hotel

Posted Jul 16, 2016
Unexpected expenses. €18 parking daily & €19 breakfast. We thought it was all included.
Comment from Hotel Management
Jul 29, 2016 by S. Seiler , Hotel Management
Dear guest, many thanks for your Review. Usually, Online Travel Agencies like Expedia offer room only rates. Your booking confirmation should inform about this. We hope to see you soon in Weimar. Your Dorint Team
5 out of 5
by A verified traveler from Indio, CA

A Pleasent Surprise

Posted Jun 6, 2016
Pros: It had everything expected of a classy hotel.
Location: The town square is a 5 block walk and has a wide variety of shops and (sidewalk) cafes and restaurants.
Within an easy walk to the town square. Surprisingly nice for the nightly rate.
Comment from Hotel Management
Jun 17, 2016 by S. Seiler, Hotel Management
Dear guest, thank you very much for your Review. Hope to see you soon in Weimar. Kind regards, your Dorint Team
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 26, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Andreas from Berlin

Super Hotel im Zentrum Weimars

Posted May 23, 2016 on Hotels
Das Hotel erfüllt die Erwartungen an diese Preisklasse voll und ganz.
Comment from Hotel Management
Jun 17, 2016 by SE, Hotel Management
Lieber Gast, für Ihre Bewertung danken wir Ihnen herzlich und freuen uns auf ein Wiedersehen in der Klassikerstadt. Ihr Dorint Team Weimar
4 out of 5
by Sonja

This traveler left a rating score only Posted May 21, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler from luxemburg

Empfehlenswertes Hotel im Zentrum

Posted May 19, 2016
Wir hatten einen angenehmen Aufenthalt in diesem empfehlenswerten Hotel in der Weimarer Altstadt.
Comment from Hotel Management
Jun 17, 2016 by SE, Hotel Management
Lieber Gast, für Ihre Empfehlung danken wir Ihnen herzlich. Ihr Dorint Team Weimar
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 17, 2016 on Hotels