Ratings based on 40 Verified Reviews

4.5 out of 5
100% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.3 Room comfort
4.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
by Jørn

This traveler left a rating score only Posted Oct 19, 2014 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from danmark

Ligger skønt ved havn i roligt og smukt kvarter.

Posted Oct 22, 2016
Dejligt og roligt sted. Fin morgenmadsbuffet, fin parkering. Fint værelse
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 18, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

Wenn Tönning, dann Gästehaus Lexow!

Posted Oct 17, 2016 on Hotels
Wunderbar!
5 out of 5
by A verified traveler

Altid en god oplevelse et bo paa Lexow

Posted Sep 16, 2016 on Hotels
Vi er kommet flere gange paa Lexov, har altid vaeret meget tilfredse og deres restaurant serverer det mest aegte vadehavs fiskeretter. Glem ikke et bestille Büsumer Krabben (friske vadehavs-rejer)
5 out of 5
by Not Provided from Glesborg

Fantastisk beliggende hotel

Posted Jul 27, 2016 on Hotels
Et meget hyggeligt hotel med den fineste service og den hyggeligste beliggenhed på den historiske havn i Tönning.Et ophold kan absolut anbefales
5 out of 5
by Leif from Jönköping

Helt underbar liten plats och guesthouse

Posted Jul 24, 2016 on Hotels
En plats som överträffade våra förväntningar. Mysigt guesthouse med trevlig personal. Litet pittoreskt samhälle med historisk bakgrund.
5 out of 5
by Annette from Ølgod Dk

Kæmpe ros

Posted Jul 14, 2016 on Hotels
Skønt med 3 senge i et dejligt stort rum. Dejligt morgenmad. Flot udsigt over havn.
5 out of 5
by Geda from Hamburg

Tolle Hotel, tolle Lage.

Posted Oct 22, 2015 on Hotels
Wir werden aufjedenfall es weiter empfehlen und nochmal da gehen wenn wir wieder in Nordsee reisen wollen :)
4 out of 5
by Niels

Skønt ophold i dejligt kvarter

Posted Oct 18, 2015 on Hotels
Super dejligt ophold på Gästehaus Lexow. Værelset var stort og selvom vi var 3 personer så var der rigtige senge til alle - ikke bare en opredning - samt både cafébord, stol og skabe. Et værelse man godt kunne hygge sig på. Betjeningen på stedet er utrolig venlig og imødekommende og beliggenheden fantastisk god lige ned til den gamle havn. Eneste minus er det utrolig ringe wi-fi. Det kørte så hakkende at det havde været bedre slet ikke at have noget. Havde wi-fi'en kørt som det skulle havde jeg givet 5 stjerner.