Ratings based on 5 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
100% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
2.8 Service & staff
4.4 Room comfort
4.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from B

not a hotel, they're apartments

Posted Jan 23, 2016
there are no staff members to help the rooms are clean and comfortable building is right next to a train station and next to a ton of shopping centers, great spot great price
4 out of 5
by Eugene from Shinjuku Tokyo

Posted Dec 2, 2013 on Hotels
Everything was close, such as metro, train stations, convenience stores, grocery store, restaurants. Had problems with the internet, should have called but could not because there are no phones or someone to help you. But in the end nice, safe, clean place. If you don't need or want hotel services and you are ok being by yourself this is a great place.
4 out of 5
by Ginestra

Appartamento a Tokio

Posted Jan 7, 2013 on Hotels
Struttura centrale e ad 50 metri dalla metro
4 out of 5
by A verified traveler

Vuokrahuoneisto Tokiossa

Posted Mar 2, 2012 on Hotels
Erittäin hyvä ratkaisu, jos kaipaa huoneistoa Japanissa suht edullisesti. Huoneisto on perusjapanilainen yksiö, mutta kaikki jutut asunnossa on japaniksi. Jos olet maassa ekaa kertaa etkä osaa kieltä ja merkkejä eikä sinulla ole japanilaista tuttua niin voi olla haastavaa asua tässä huoneistossa. Huoneistosta on koottu kyllä englanninkielinen manuaali, mutta ei siinä ole kaikki tarvittavia tietoja selviä esim. miten wc toimii ja miten hanasta saa juomakelpoista vettä yms. Sijainniltaan todella hyvä ja n.10-15min. matkan päässä kävellen isolle metroasemallle, josta hyvät yhteydet joka puolelle Tokioon ja 1min, matka metroasemalle, josta myös pääsee hyvin liikenteeseen. Omatoimimatkailijalla siis todella hyvä vaihtoehto, mutta huoneiston infotekstilläkään ei ole englanninkielentaitoisia henkilöitä, joten luovuutta vaaditaan, että ongelma tilanteessa asiat hoituu!
4 out of 5
by A verified traveler

ウィークリーマンションとしての利用価値は大きいです。

Posted Feb 20, 2012 on Hotels
部屋も広く、キッチンも立派なのですが、掃除用の洗剤がおいてあるのに、せっけん、シャンプー、台所洗剤、などがまったくないので、注意が必要。