Ratings based on 501 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
96% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.0 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Seoul

소음이 많은 위치의 호텔

Posted Sep 20, 2016
Pros: 지하철과 가깝고 직원들이 친절하고 영어 의사소통 원활합니다.
Cons: 외부로부터의 소음차단, 1층 리셥션 라운지가 노화된점을 보완한다면 강력히 추천하고싶습니다.
Location: 히비아선 록본기역 도보3분거리, 나리타 공항 접근은 동경역에서 JR선 나리타익스프레스 이용.
고가 고속도로가 건물인접, 유흥가 위치로 소음에 민감하신 분에게는 추천하지않습니다. 교통은 편하고 직원들이 친절합니다.
3 out of 5
by A verified traveler from Seoul, South Korea

Small, clean hotel in Roppongi

Posted Sep 19, 2016
Pros: Cleanliness. Free toiletries. Quietness (although it's located right in the middle of Roppongi). Coin-operated washing machine and dryer.
Location: Easy access to the subway. Close to Roppongi Hills and Midtown.
Our room was small but very clean. TV was only in Japanese. The safe didn't work. I asked one of the staff to come and fix it; he told me that it couldn't be fixed, but offered to keep my valuables at the front desk.
5 out of 5
by A verified traveler

駅から近くとても気持ちよく泊まれました

Posted Sep 16, 2016
Pros: エレベータ前の冷えたお水がおいてあり、ホテルに帰ってきてエレベーターを待っている時に飲めてとてもおいしかったですし、気持ちよくお部屋にも入れました
Location: 駅からも近く 立地はとてもいいです
添い寝の子供分もタオル等用意していただき 助かりました お部屋も広く気持ちよく過ごせました。 こじんまりとしていたので 疲れて帰ってきても入口からエレベーターまでの距離が短く良かったです
5 out of 5
by A verified traveler from Seoul

록뽄기 역에서 정말 가까운 깨끗한 호텔!

Posted Sep 11, 2016
록뽄기 역에서 정말 가깝고, 사람들도 친절하고, 방도 여느 일본호텔들처럼 좁았지만(1인실) 깨끗했어요! 추천합니다=)
5 out of 5
by A verified traveler from 北海道

立地が良くコストパフォーマンス高い

Posted Sep 4, 2016
六本木交差点の近くなのでお酒を飲んだ後に直ぐに帰れ、客室の清潔感は勿論スタッフの対応も良く、次回からはここを利用しようと思います!
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 23, 2016
全てに対して不満ではないですが、料金に対して価格が高すぎます。スタッフもすくなく、制服もなくコストカットしているわりには料金が安くない、なぜなのでしょうか。
4 out of 5
by A verified traveler from Göteborg

Toppenläge i restaurangtäta Roppongi

Posted Aug 18, 2016
Pros: Gratis kaffe, trevlig personal, fantastiskt centralt läge och närhet till kommunikationer. Lugnt och tyst .
Cons: Mjukare kuddar.
Location: Läget kan inte vara bättre. Fullt av restauranger och nöjen. Shopping t ex Roppongi hills.
Om du söker ett hotell där du bara behöver gå utanför dörren för att hitta en uppsjö av fantastiska restauranger och ett myllrande folkliv samtidigt som det är lugnt och tyst på hotellet - då ska du överväga att välja B Roppongi. Hotellet är inte lyxigt utan skulle placera det på mellannivå. Rummet vi hade var rätt litet men var utrustat med två fönster, liten garderob, skrivbord/stol. Dessutom ett hyfsat stort kylskåp vilket var utmärkt för oss som valde att inta frukosten på rummet (fanns hur många livsmedelsaffärer som helst i kvarteret). Sängarna och kuddarna är ngt hårda men helt ok. Bra luftkonditionering. Badrummet har det mesta: schampoo, balsam, flytande tvålar, tandborstar, kam, fön). Wifi är gratis och funkade perfekt hela tiden. Personalen är tillmötesgående och hjälpsamma när man behöver det. I receptionen finns kostnadsfritt varmt kaffe. Läget kan inte vara bättre. Från entrén är det 1 minut till tunnelbanan som tar dig direkt till bl a Shinjuku och Ueno. Väldigt bra station i ö med hjälpsam personal. Inte alltid lätt att begripa sig på biljettsystem och resvägar. Sammantaget ett superbra mellanklasshotell med toppenläge!
4 out of 5
by A verified traveler

快適ホテル

Posted Jul 28, 2016
Pros: ロビーに置いてある コーヒーや冷水はとても良かった。 何度もお世話になりました。
Cons: 特になし
Location: 駅が近くてすごく便利 立地は申し分ない。
スタッフは親切で 接客態度もよかった。 部屋は狭い割には 考えられた 動線で 不便なく過ごせた。 ロビーに置いてある コーヒーや冷水はとても良かった。 何度もお世話になりました。
4 out of 5
by A verified traveler from 日本

アクセス・コストパフォーマンスよし

Posted Jul 18, 2016
Pros: 立地と価格
Cons: 朝食のラインナップがもう少しあるとうれしいです
Location: 六本木駅入り口まで徒歩1~2分程度
周辺の騒がしさ等欠点もありますが、何よりも六本木駅近くというアクセスと、周辺価格と比較した場合の設備・対応・清潔さを享慮したコストパフォーマンスは高いと思います。
4 out of 5
by A verified traveler

gutes, zentral gelegenes Hotel

Posted Jun 25, 2016
Das Hotel liegt nur 1 Minute zur nächsten Metro-Station (Roppongi, Exit 5) und zum Boulevard entfernt. Roppongi Hills und Midtown sind fussläufig sehr schnell (<5Min) erreichbar. Das Hotel eignet sich ideal als Ausgangspunkt für Tokio Stadtbesichtigungen. Für die Lage ist es sehr preiswert. Die Zimmer sind nicht übermäßig groß, aber für ein Stadthotel ausreichend. Das Frühstück geht in die englische Richtung. Es gibt Toast, Milchbrötchen, Marmelade, manchmal Schinken und wechselnde warme Speisen. Immer dabei: flüssiges Rührei, Speck und frittierte Kartoffelstückchen. Eine Müsliauswahl, sowie Saft, Kaffee und Tee gehören ebenso dazu. Das Personal spricht Englisch und ist wie alle Japaner immer sehr hilfsbereit und freundlich. .