Ratings based on 124 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.7 out of 5
100% of guests recommend
4.7 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.6 Room comfort
4.7 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Brisbane, Australia

Naas Fabriker Hotel. What a find! Absolutely perfe

Posted Jul 19, 2015
Pros: Environment restful and relaxing. Good value for money. Very helpful staff. Wonderful room spacious and incredible views.
Cons: Sauna
Location: 1/2 hr drive from Gotenburg. Naas Slott spectacular country estate worth 1/2 day of wandering.
Our favourite accommodation in a 5 week stay in Europe. We took advantage of using hotel bikes to ride to Naas Slott and had a beautiful sauna and swim in the lake. Room was enormous with beautiful views to the lake. Excellent shopping and good gym facilities. Excellent in every way.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jul 4, 2015
It is an old cotton factory converted into a hotel. Utter luxury in every aspect very close to Goteborg. I plan to come and stay longer.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler from Glumslöv

Lugnt, fräscht, härlig miljö med historia

Posted Jun 20, 2015
Pros: Härligt läge med bevarad svensk industrihistoria, sköna sängar, stort rum med flera meter takhöjd. Fantastisk utsikt över sjön.
Cons: Bättre, snabbare på fyllning av frukostbuffén. Alltid något som var slut och som inte fylldes på förrän man sa till. Verkade saknas någon med koll.
Location: Provade att fiska i Sävelången och vid Dämmet (Torskabotten). Klättrade i Bergafallet, det fanns inget vatten. Fin badplats vid Torskabotten.
Stannade en natt på vägen till Midsommarfirande. Familj med två vuxna och två barn (5 och 7 år). Hela familjen uppskattade det fräcka hörnrummet, med gott om plats till hela familjen.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from S

Fint Hotel med sjöutsikt

Posted May 31, 2015
Vackert Hotel Man får inte ha hund på hotellet annars mycket bra 😃
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Fantastiskt!

Posted May 31, 2015 on Hotels
Fantastiskt! Ligger precis vid vattnet. Jag bodde i ett hörnrum. Betalade bara 100 spänn mer, men helt klart värt det - fantastiskt!
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Björn from Stockholm

Snyggt och spännande

Posted May 25, 2015 on Hotels
En mycket trevlig upplevelse. Letade efter hotell på väg ner till Göteborgsvarvet och detta låg strategiskt till. Rummet, ett loftrum, var både snyggt, rymligt och spännande. Till det pris vi betalade var detta rena fyndet! Kanske var badrummet, som tillsammans med dubbelsängen ligger uppe på loftet, lite väl indiskret - det gick inte att dra för helt åt alla håll - men mycket fräscht och snyggt. Litet minus för att takhöjden häruppe är så låg att en lång person får huka sig i duschen. Tänkte även på att man nog behöver kunna röra sig obehindrat i smala trappor för att kunna nyttja ett sådant här rum, men just detta var inget problem för oss. Vi hann inte testa alla hotellets faciliter, men såväl restaurangen som frukostbuffén höll mycket god klass. En detalj, som känns lite onödig mitt bland alla positiva intryck, var att minibaren hade en halvflaska cava, som vi var på vippen att öppna. När vi kollade prislistan fanns mousserande vin inte med, men väl "champagne" för 300 kr. Cava får inte kallas champagne och om det var denna flaska som avsågs, så får jag säga att vinstmarginalen på minibaren är väl tilltagen...
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Inger from USA

Great place to stay

Posted May 23, 2015 on Hotels
Two night stay in May. Had the weather been nicer, we would have enjoyed the beautiful lakefront property. As it was, we admired it from our room. Lovely hotel, delicious breakfast buffet. Ate two dinners here, limited menu, but what was served was good. Wait staff good, but very overworked, not enough to handle the customers. Picky comment about the bathroom shower stall. No place to put soap/shampoo other than the floor. First class hotel, seems like it would be easy enough to put a shelf in shower stall. This is a very minor complaint, and would not stop me from staying again if I traveled to Tollered.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Åke from Sundsvall

Läge

Posted May 19, 2015 on Hotels
Allt var jätte bra. Men badrummet var väldigt opraktiskt, vatten på golvet, blandarna var svårmanövrerade.läget o utsikten från rummet var kanon.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 19, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Lotta from Jönköping

Toppen hotell!

Posted May 18, 2015 on Hotels
Underbart hotell med stora rum och fönster. Lugnt och fridfullt med ljuvlig miljö runt omkring. Mat och dryck prisvärt och ett mycket bra whiskysortiment!