Ratings based on 45 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
86% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.8 Room comfort
3.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Fine, average hotel

Posted Jul 3, 2016
Location: We stayed here as a stopping point to travel into Germany, it is very near the border...
We enjoyed our stay at Tonderhus, however, the room was extremely hot, and had no window to allow airflow. So we had to open a patio door, but the only security was a 3 ft tall railing and a hedge.... The room cooled off nice with the door open, and the patio door open, but at night we closed them and the room got warm again...
4 out of 5
by A verified traveler from Silkeborg

Fortræffelig til prisen

Posted Apr 22, 2016
Pros: Værelses standarden
Cons: Vi kan ikke pege på noget
Location: Beligende i udkant af byen,men kun 50m til gågaden. Kort afstand til Nolde museum,højer sluse vadehavet og Møgeltønder.
Opholdet var over forventning særdeles venligt personale og et overdådigt morgenbord.Kan varmt anbefales.
4 out of 5
by Flemming

This traveler left a rating score only Posted Mar 30, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Mette from Valby

Fodbold stævne

Posted Mar 30, 2016 on Hotels
Godt ophold, perfekt afstand fra Tønder hallerne, hvor min søn spillede fodbold stævne
4 out of 5
by A verified traveler

Gode rammer for at opleve Sort Sol

Posted Mar 23, 2016 on Hotels
Vi havde brug for en overnatning med mulighed for at spise lidt sent, da vi skulle på en tur til Sort Sol med www.sortsolsafari.dk. Vi var klar til at spise - efter en virkelig stor oplevelse med Sort Sol - kl. 21:45 og fik en god og venlig betjening og en super steak og en dejlig rødvin. Så en vellykket tur til marsken. At vejret så også var godt, gør jo det hele endnu bedre! :-)
Comment from Hotel Management
May 28, 2016 by Manja Wendicke, Hotel Management
Hej med jer. Det glæder os meget at i havde en god sort sol tur og en god oplevelse hos os. Mange tak for anmeldelsen
4 out of 5
by Jørgen

Posted Mar 19, 2016 on Hotels
Comment from Hotel Management
May 28, 2016 by Manja Wendicke, Hotel Management
Hej Jørgen Mange tak for du brugte tid på en anmeldelse til os. Det betyder meget for os. God påske. Med venlig hilsen Manja Wendicke
2 out of 5
by Charlotte from Værløse

Dårlig oplevelse

Posted Jan 15, 2016 on Hotels
En stresset ung mand tog imod os. Vandet på værelset var rødt, åbentbart pga af 3 ugers lukning. Personalet skulle nok have ladet vandet løbe inden der kom gæster. Ingen varme på radiatorerne og efter 3 uger er sådan et værelse koldt, specielt når det er minusgrader udenfor.
Comment from Hotel Management
Apr 9, 2016 by Manja Wendicke, Hotel Management
Hej Charlotte Vi er kede af at høre om den trælse oplevelse i har haft her hos os. Det havde været rart hvis i havde informeret receptionen om problemet, så havde vi tilbudt jer et andet værelse med det samme. Vi ønsker selvfølgelig at vores gæster for en god oplevelse hos os.
5 out of 5
by Erik from greve

Posted Dec 17, 2015 on Hotels
Dejligt sted vi har været her før
4 out of 5
by Lillian

This traveler left a rating score only Posted Dec 12, 2015 on Hotels
3 out of 5
by Jesper from Cpenhagen

Posted Dec 9, 2015 on Hotels
Simpel overnatning, spisning ude i byen, meget, meget enkel og mangelfuld morgenbord.