Ratings based on 138 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
100% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.2 Room comfort
4.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by Robert

Luxury hotel

Posted May 20, 2016 on Hotels
Very nice relaxing hotel and close to the skiarea and facitilites.
4 out of 5
by A verified traveler

Kanonfint hotell

Posted May 17, 2016 on Hotels
Ski in and out både för backe och spår. BRA! Otroligt bra service på hela hotellet och väldigt bra mat i restauranten. Pyttelitet rum, utan balkong, kändes lite instängt. Tror att de hyr ut sovrummen till lägenheterna som egna rum. De är lite för små som egna enheter, funkar bättre som sovrum till en lägenhet där man har tillgång till andra ytor. Alla rum får tillgång till ett skidskåp i källaren. Otroligt bra men trångt även där i samband med att så många ska samsas på en så pass trång yta. De har satsat på att få in så många skåp som bara går i den lokalen, vilket gör att det finns minimalt med bänkar och yta mellan skåpen. Tänk skidutrustning med hjälmar mm och ett flertal familjer med barn i olika storlekar och ingenstans att sitta... Annars var allt helt perfekt inklusive underbart SPA med underbar personal! Tack Marja! ❤️
4 out of 5
by Yngvar from Fredrikstad

Hotell for skitur

Posted Apr 14, 2016 on Hotels
Ble matforgiftet etter buffet av skalldyr/fisk. 4 av mine Engelske venner ble forfiftet på fredag, da slapp jeg unna, på lørdag ble jeg matforgiftet av tilsvarende buffet, mistenker gravlaks eller pepperlaks. Underbemannet for rydding/rengjøring/etterfylling under frokostservering.
4 out of 5
by Henrik

This traveler left a rating score only Posted Apr 13, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Claes from Nyköping

Posted Apr 5, 2016 on Hotels
Skidåkning tills. med familj
4 out of 5
by Jonas from Hamar

Fin natt, kjedelig utsjekk

Posted Mar 31, 2016 on Hotels
Vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Hotellet og rommet i seg selv var helt greie, hva jeg forventer av et fire stjerners hotell. Fjernkontroll til TV manglet, noe som var litt irriterende, men langt fra noen krise. Dusjstrålen var sliten og byttet på å sprute kaldt og varmt flere ganger i minuttet, men dette er noe jeg har vendt meg til på hotell, selv etter flere besøk på femstjernes hotell har jeg aldri funnet en behagelig dusj. Ble litt trøbbel ved utsjekk, da jeg endte opp med å betale nesten dobbelt av hva som allerede stod på kvitteringen min, (hadde allerede betalt en gang via denne siden). Dette trenger ikke være hotellets feil, men har sendt avgårde en mail for å finne ut hvor det kan ha gått galt. Resepsjonen virket ikke veldig behjelpelig når det kom til å løse opp i dette, men fikk meg til å betale og ba meg høre med Hotels.com.
5 out of 5
by Camilla

This traveler left a rating score only Posted Mar 30, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Ikke imponert

Posted Mar 28, 2016 on Hotels
Greit hotell, men i for stor grad preget av masseturisme. Fikk ikke sitteplass til frokost og det var stadig tomt for glass og juice. Utvalget på buffet til middag var heller ikke noe å skryta av. Vi leide tre rom og for to av dem var støyen fra after-ski plagsom.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Mar 28, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Roger from Asker

Far og sønn på påskeferie.

Posted Mar 25, 2016 on Hotels
Bra hotell rett ved skitrekk og langrennsløyper. Vi hadde et vanlig dobbeltrom. badet var lite. Litt for dårlig mulighet til å tørke skisko og skitøy på badet og rommet. Stort pluss for låsbare skiskap, gjør at men kan gå med vanlige sko ned til skioppbevaringen og låse skoene inn mens man er i slalombakken. Slipper å tråkke med slalomsko gjennom hele hotellet når man skal i bakken. God frokost og middagsbuffet. Pluss for hyggelig pris for barn på middagsbuffet. Svømmebasseng og treningsrom er inne på "SPA-anlegget" og må betale relativt mye ekstra for å komme inn på dette. Flott badeanlegg. Ok utstyrt treningsrom, men rommet er for lite, veldig trangt mellom treningsapparatene. Hyggelig lobbyområde, fint å sitte der på kvelden.