Ratings based on 222 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
95% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.4 Room comfort
3.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from pohjois-pohjanmaa

Posted Aug 10, 2015
Miellyttävä kokemus. Menemme uudestaan. Hyvät ravintolat
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Roberto

This traveler left a rating score only Posted May 22, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by toni from Valkeakoski

Hotelli Caribia

Posted May 19, 2015 on Hotels
Nopealla aikataululla illalla hotellille ja onneksi ehdin hiukan saunoa ja pulahtaa uimaankin. Huone oli siisti, mutta suuri osa valoista oli rikki ja jäi si ristikkolehden täyttö ennen nukkumaan menoa tekemättä :( Hotellin ravintola oli täynnä jostain tapahtumasta johtuen... Pöydässä istuessani jouduin odottamaan olutta/ruokaslistaa 1h10min joka oli melkoinen suoritus, sillä jälkeeni tuli parikin lapsiperhettä jotka olivat jo syöneet ja tekivät lähtöä kun viimein sain olueni ja ruokani tilattua... Ruoka tosin oli liki 1,5h odottelun jälkeen todella maittavaa ja tarjoilija kyllä muisti pahoitella ruuhkaa ja odottelua. Olen aiemminkin vieraillut Caribiassa ja silloin ei moitteen sijaa ollut.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Markku

This traveler left a rating score only Posted May 19, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Esko from Porvoo

Hyvä Turku

Posted May 15, 2015 on Hotels
Kävimme Mannhattan Transferin konsertissa ja siksi halusimme yöpyä lähellä olevassa hotellissa. Kaikki toimi hyvin. Hieman ihmettelimme, kun yleisöä valui vielä 10-14 minuuttia myöhässä konserttiin ja esiintyjät joutuivat odottamaan aloistusta. Ei ehkä olisi toiminut teatterissa tai oopperassa. Onneksi esiintyjät hoitivat esityksen mallikkaasti ja yleisö kiitti esiintyjiä todella tyylikkäästi. Syntyi todellinen vuorovaikutus.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Kaija from Kauhajoki

Saimme, mitä toivoimme

Posted May 15, 2015 on Hotels
Koko vuorokausi oli mielekästä ajankäyttö. ...kuntosalia, kylpylä, lepoa ym
2 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Parantamisen varaa ....

Posted May 12, 2015 on Hotels
Äitienpäiväviikonloppu, koko suku mukana, ikähaitari 9 - 65 vuotta. Yöpymiseen tarvittiin kolme huonetta, joista juniorsviitti oli ehdottomasti mukavin, tilavin ja parhaiten varusteltu. Illan ruokailu Havanna-ravintolassa oli suuri pettymys; meluisa, epäsiisti ympäristö, ruoka huonoa. Kylpyläosasto viihtyisä,mutta kaikessa näkyy ikä. Paikkojen ja puitteiden raikastaminen olisi paikallaan. Aamiainen oli kiitettävän runsas ja monipuolinen.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Johanna from Seinäjoki

Kevätvierailu hotellissa

Posted May 11, 2015 on Hotels
Kiva ja rauhallinen hotelli. Vähän selkeämmin olisi voitu ohjeistaa kuinka huoneesta pääsee kylpylään. Nyt piti käydä infosta kysymässä, miten sinne pääsee. Kovin aikaisin kylpylässä loppuivat laitteiden toiminnat... Mutta yleisesti ottaen hyvin viihdyimme.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Aki from Jämsä

ihan jees

Posted May 5, 2015 on Hotels
Melkoiset hinnat hotellin ravintoloissa ja kahviloissa. Kannusti käymään keskustassa syömässä ja lähikaupassa hakemassa pikkupurtavaa ja juomista.
3 out of 5
Recommended
for Families
by Kristiina from Helsinki

Perheemme miniloma Caribiassa

Posted May 5, 2015 on Hotels
Perhe kylpyläminiloma, allasalue vanha, mutta siisti ja puhdas!! Ajoi asiansa - lapset nauttivat ! Huoneet pienet, kuten mainittiinkin, sänky todella iso ja todella hyvä!!!!! Ruokailu oli lähinnä pikaruokaloissa, mutta olimme niin suunnitelleetkin, että rentoa ruokailua tällä kerralla! Hotelli hiukan "kulahtanut", mutta kotoisa ja vastaanotossa todella ystävälliset virkailijat! Miinuspuoli, että auton parkista piti maksaa - ei sisältynyt huoneen hintaan! Aamiainen normaalitasoa ei luksusta, mutta silti monipuolinen ja nähty myös vaivaa lapsia ajatellen - suklaaputous ym.