Ratings based on 23 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
60% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.5 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from sverige

prisvärr

Posted Jul 6, 2016
Bra, prisvärt, god frukost och nära om man ska besöka Auschwitz. Nära stora vägen så lätt att ta sig dit.
4 out of 5
by Thomas from Fredericia - Danmark

En fin hoteloplevelse på Hotel Corona

Posted Apr 4, 2016 on Hotels
Hotel Corona er et fint hotel som opfylder de behov man har, når man er et fremmed sted og gerne vil bo godt og billigt. Hotellets service var fin, altid smilende personale, god mad i restauranten og fine store værelser. Kan helt klart anbefales, og jeg ville uden tvivl vende tilbage til Hotel Corona, hvis jeg skulle finde overnatning i det samme område igen.
4 out of 5
by A verified traveler

very convenient to Auschwitz/Birkenau

Posted Oct 16, 2015
Pros: clean and quiet
Cons: N/A
Location: isolated location, but close to Auschwitz/Birkenau
comfortable hotel. I was given a quieter room when I requested to be moved further away from a noisy wedding party
5 out of 5
by A verified traveler from England

Nice hotel

Posted Sep 18, 2015
If you trying to find a cheap hotel, close to Auschwitz (10 min driving) this is the right one. The best thing are the staff who are so nice and chatty and happy to help you with anything
2 out of 5
by A verified traveler

NOT as photographed

Posted Aug 25, 2015
We stayed only one night at Hotel Corona in order to visit Auschwitz the next morning. The staff was friendly but the room was terrible. The photo shown in their listing is NOTHING like the actual room. The furniture is extremely outdated. The walls have spider webs hanging from them and there was a huge water stain from the ceiling in our bathroom. The breakfast wasn't that great either. The parking lot in front of the hotel was great as well as the free wifi! You get what you pay for.
5 out of 5
by A verified traveler

Nice stay

Posted Aug 22, 2015 on Hotels
Easy hotel to find and easy the get to tourist places from here. The staff were very helpful and friendly. There was no air conditioning but they supplied a fan. The breakfast was good and the restaurant food was also.
1 out of 5
by Lisbeth from Holbæk

Bestil ikke her.

Posted Aug 10, 2015 on Hotels
Rædselsfuldt. Der blir beskrevet at hotelet ligger i rolig omgivelser med dejlig have. Det ligger i et industrikvarter og haven er en stor altan med udsigt over p-pladsen. Vi bestiller et dobbeltværelse med aircondition men får et uden og opdelte senge, ikke engang en blæser er der sat ind. Der skulle være tv. i alle rum og her er et lille gammelt gammelt camping tv. Tapet bag den ene seng hænger i laser og der er store huller i væggen, røret fra vandbeholderen på toilettet som går til selve toilettet er sat fast med tape. Der skulle være madrasser med speciel skum men det var som at ligge på hø med fjedre der stak op. Anden person beskrev det samme for 3 år siden. Maden var kun Italiensk hvor vi forventer lidt Polsk når vi nu er i landet. Morgenmad ganske sparsomlig. Værten/hotelejeren sad blandt gæsterne med sine venner og drak øl og når han ikke gjorde det smækkede han sig op rundt omkring og talte i telefon. Det eneste positive var den unge pige i receptionen/bar/tjener der drønede rundt for at gøre gæsterne glade. Vi havde været på mange hoteller gemmen Polen og havde virkelig boet på luksus hoteller til samme pris.
3 out of 5
by teddy from Porsgrunn

Biltur i Europa

Posted Aug 9, 2015 on Hotels
Vi var på vei til Auschwitz. Valgte dette hotellet grunnet grei bilparkering. Greit hotell, men dårlige madrasser.
4 out of 5
by Jörgen

This traveler left a rating score only Posted Aug 4, 2015 on Hotels
4 out of 5
by Göran from sthlm

Auschwitz

Posted Jul 1, 2015 on Hotels
Bra läge för att besöka Auschwitz