Ratings based on 32 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
91% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.6 Room comfort
3.5 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Anthony from France

Service agréable

Posted Aug 18, 2014 on Hotels
L'hotel se situe dans un cadre agréable, l'accès se fait par une petite route de montagne. Le personnel est très sympathique et éssai réellement de parler français. chambre un peu vieillissante mais confortable.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by vb from le puy en velay

Service très bon

Posted Aug 14, 2014 on Hotels
Une nuit tout à fait honorable à prix cassés !
3 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler from Lugano

Giornata gradevole

Posted Aug 13, 2014
Pros: Tranquillità
Cons: La colazione, forse un po' più abbondante.
Location: Essendo rimasti solo una notte, non abbiamo visitato la zona. Dall'hotel c'è una buona vista sulla valle
Posizione ottima per riposare e rilassarsi. Hotel conforme a qualità prezzo, senza pretese ma ordinato e funzionale. Abbiamo trascorso una sola notte, ma ci siamo trovati bene; non è mancato nulla, i proprietari sono molto gentili e accoglienti.
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Absolut empfehlenswertes Hotel

Posted Aug 9, 2014 on Hotels
Das Preis-Leistungsverhältnis ist sehr gut. Der Service ausgezeichnet und die Umgebung hervorragend.
3 out of 5
Recommended
for Overnight Stay Before Destination
by Davide from Brescia

spartano

Posted Jul 30, 2014 on Hotels
molto, molto spartano....molto. camera passabile per una notte. bagno pulito e nuovo. ristorante e bar da trattoria anni 80 con cameriere in ciabatte e macchia sulla maglietta, pur sempre cordiale. fuori dal mondo, ideale per chi vuole la quiete, esplorare le colline, torvare il casareccio
4 out of 5
Recommended
for Families
by Lucio from Monza

Caprile

Posted Jun 23, 2014
Hotel piccolo ma comunque accogliente, personale gentile, atmosfera famigliare. Consigliato per chi desidera informalità
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Abgelebtes Hotel mit toller Aussicht!

Posted Oct 7, 2013
Nettes Hotel mit grandioser Aussicht,abseits gelegen,aber sehr idyllisch! Zimmer leider verstaubt und abgelebt. Badezimmer dafür gut. Kommunikation mit dem Personal eher spärlich.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 29, 2013 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Personal Event
by PMN from Odense NV

God ferie

Posted Aug 7, 2013 on Hotels
Smukt beliggende, god personlig service, rigtig godt køkken
4 out of 5
Recommended
for Families
by Charlotte from Fyn, Danmark

Smukt beliggende i italiensk landsby

Posted Jul 27, 2013 on Hotels
Vi oplevede et skønt og hyggeligt familiedrevet albergo (hotel) med en fornemmelse af autencitet og en udsøgt udsigt over bjergene med kløfter og dale. Ægte italiensk - måden at leve på, hotellet er samlingsstedet i landsbyen, maden er tilberedt af gode råvarer "fra bunden" og serveret af den syngende vært eller hans meget energiske og hjælpsomme, engelsktalende hjælper. Man føler sig som en særlig gæst og bliver modtaget med kærlig omsorg. Værelserne er fine, lidt forskellige mht. udstyr og udsmykning, uden aircondition, men dør med skodder. Morgenmad med liguriske specialiteter er inkl., selvom det ikke fremgår af annoncen. Restauranten er åben hele dagen med ude og indeservering og tilbyder frokost og aftensmad med forskellige lækre lokale retter på det håndskrevne menukort (prisen er meget rimelig!). Der er en lille shop på den anden side ad gaden med almindelige dagligvarer og frisk brød, ost og kød. Landsbyen Calcinara ligger oppe i bjergene, nær Uscio og en lille halv times (dansk) kørsel ad snørklede veje fra Recco, som er den nærmeste større by. En gå- eller løbetur ad den lille vej til Uscio kan anbefales. Vi kan anbefale en god og slet ikke "turistet" strand ved byen Sori, Spørg om vej eller kig på kortet i restauranten. En meget fin restaurant finder du i skoven vest for Calcinara. Der går bus gennem byen, men egen/lejet bil er en fordel, hvis man har nerver til at køre i Italien. Spørg om parkering på hotellet. Værten kører dig gerne til toget i Recco.