Ratings based on 11 Verified Reviews

4.3 out of 5
100% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.0 Room comfort
4.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 3, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler from New York, NY

Just Great!

Posted Mar 31, 2010
Quality service, would recommend, will come back to that hotel!
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 10, 2016 on Hotels
Jeżeli chodzi o pokój to dominowały w nim strasznie brudne ściany, wykładzina błagała o generalne pranie a telewizor zakupiony został prawdopodobnie na targu staroci. Odradzam pobyt na I piętrze - warczące w nocy klimatyzatory pomieszczeń kuchennych potrafią dać nieźle w kość. Kolorytu dodawały wiecznie "naburmuszone" recepcjonistki. Jedyny plus to niesamowite położenie hotelu oraz dobra kuchnia.
5 out of 5
by Pawel from Chorzów

Posted Aug 8, 2016 on Hotels
Jedyny minus to kelnerki z restauracji bardzo nie przychylne, a tak Super, rewelacja
5 out of 5
by Jerzy from Warsaw

Pryzjemny hotel z basenem

Posted Oct 13, 2015 on Hotels
Wszystko fantastyczne: czystość, świetna kuchnia, uprzejma i uśmiechnięta obsługa... za wyjątkiem pana ratownika na basenie - pohukuje na gości jak WFmen na gimnazjalistów, bez dzień dobry + tekst "tu PISZE, że trzeba WZIĄŚĆ prysznic!!!"
4 out of 5
by Patrycja from Katowice

Hotel Diament w Ustroniu na plus

Posted Sep 7, 2015 on Hotels
Obsługa hotelu na najwyższym poziomie. Mimo problemu z rezerwacją (nie z winy hotelu), pracownicy byli bardzo pomocni i go rozwiązali. Polecam pyszne i obfite śniadania oraz nieduży basen. Jedyna rzecz, do której mogę się przyczepić to stan prysznica (w pokoju).
5 out of 5
by Claus Bonde from Hornsyld Danmark

skønt døgn i Ustron

Posted Jul 31, 2015 on Hotels
1 døgns ophold før tur til auschwice, Smukt område i Polen, flere forskellige hoteller i området, dette hotel har både 3 og 4 stjerner afhængig af hvilket ophold man booker. Vi havde 3 stjernet, super hotel på alle punkter, skøn swimmingpool. jeg er positiv overrasket over de polske veje, de er flere steder bedre end de Danske.
5 out of 5
by Jaromir

This traveler left a rating score only Posted Jul 9, 2015 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 17, 2015 on Hotels
3 out of 5
by WK from Aarau

Freizeit-Hotel

Posted Aug 15, 2014 on Hotels
Freundliches Personal, sauberes Zimmer - leider Mitte August überfüllt mit Familienurlaubern. Für Aufenthalt bei Geschäftsreisen eher ungeeignet.