Ratings based on 98 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
88% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.4 Service & staff
3.9 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Hamburg

Gepflegtes Hotel mit guter Anbindung

Posted Jul 16, 2016
Wir wurden sehr freundlich an der Rezeption begrüßt, das zimmer war sauber bis auf einige Staubspuren. Auch das bad war gepflegt, leider fiel der Mülleimer altersbedingt schon etwas auseinander. Im unteren Bereich des Hotels findet man ein Restaurant. Die Karte sah sehr ansprechend aus, wir haben dort allerdings nicht gegessen. Auch das Frühstück haben wir nicht in Anspruch genommen, daher können wir dies nicht bewerten. Die Innenstadt ist nur wenige autominuten entfernt. Dort gibt es viele Restaurants, Bars uns Cafés. Wir haben nur 1 Nacht im Hotel verbracht, haben uns aber sehr wohl gefühlt, vorallem wegen dem netten Personal.
4 out of 5
by A verified traveler from helmond

Mooie Locatie

Posted Jul 3, 2016
Heb hier 1 geslapen en moet zeggen was prima. Schone badkamer, lekker bed om in te liggen. Ik werd er prima geholpen aan de balie en weet zeker als ik de volgende keer daar in de buurt moet zijn, ik er zeker weer ga overnachten
5 out of 5
by A verified traveler from Den Haag

Leuk hotel met geschiedenis dichtbij het centrum.

Posted Jun 27, 2016
Pros: De geschiedenis en het is mooi opgeknapt.
Cons: Een paar hoge bomen neerzetten tegen het feluid van de autoweg.
Location: Leuke en makkelijk toegankelijke locatie. Veel te zien in Amersfoort en leuk shoppen.
Goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer geschikt voor een paar nachten.
4 out of 5
by A verified traveler

mooie omgeving om te fietsen

Posted Jun 11, 2016
Pros: Het totaal plaatje
Cons: Grotere bad kamers erg bekrompen
goed hotel staat mooi en ziet er verzorgd uit. eten en drinken goed vriendelijke personeel. Buiten verblijf erg verzorgt en sfeer vol.
4 out of 5
by A verified traveler from Sp

Gemütliches Hotel in toller Lage

Posted May 18, 2016
Gemütliches Hotel - modern eingerichtet - sehr sauber Man kann von diesem Ort aus alle Sehenswürdigkeiten Hollands bequem erreichen. Die Stadt von Ammerfoort ist äußerst gemütlich u d es gibt viele süße Cafés zum Verweilen Was allerdings seinen Preis absolut nicht wert ist, ist das Frühstück - am Wochenende 13,50€/P und in der Woche 16,50€ Für Müsli-Fans sicherlich ein Highlight - für alle anderen - lieber ein süßes Café suchen und die gibt es ohne Ende
3 out of 5
by A verified traveler from Hoogwoud

Goed hotel oudbollige kamer

Posted May 17, 2016
Het was een goed weekend op de kamer na. We hadden voor 4 nachten geboekt en daar voor zaten we 1 nacht in het Fletcher hotel in de buurt. Na een knappe en schone kamer bij het Fletcher hotel kwamen we bij Berghotel. De eerste indruk was goed en vriendelijk personeel. Echter aangekomen bij de hotelkamer begon het met de deur die door het automatische sluitings systeem met moeite op ging. Eenmaal binnen leek het qua inventaris als of we in de jaren 70 waren oude stoel oude kasten. Eenmaal de spullen in de kasten te hebben gedaan plofte we op ons bed. We waren stom verbaast hoeveel stof er van af kwam. Over de sanitaire ruimte waren we tevreden. Na een nacht te hebben geslapen hebben we het gemeld over het stof. Dit was na een schoonmaak en deels opgelost maar niet genoeg om te voorkomen dat mijn vriendin kreeg van haar luchtwegen. Zelf had ik meer last van gehorige spaanse buren die vroeg in de ochtend op de gang hardop stonden te praten. Helaas de laatste 3 ochtenden slecht wakker geworden. Kortom hotel goed kamer slecht.
3 out of 5
by A verified traveler

Nettes Hotel am Stadtrand

Posted May 11, 2016
Großer Parkplatz direkt vorm Hotel, perfekt als Ausgangpunkt für Ausflüge.
2 out of 5
by A verified traveler from Lith

Leuk vertrekpunt om te fietsen.

Posted May 10, 2016
Pros: De ligging en het uiterlijk.
Cons: Bedienend personeel op het terras en tijdens het ontbijt. Kastruimte op de kamers.
Location: Kort bij het centrum naar het centrum toe is makkelijk (berg af) terug is een stevige klim.
Dure consumpties op het terras. Te weinig personeel tijdens het ontbijt.
4 out of 5
by A verified traveler from Obdam

prachtige locatie van het hotel.

Posted May 9, 2016
Pros: Hotel met een prachtige ligging, rustig in bosrijke omgeving en het centrum van Amersfoort was goed bereikbaar, wat we wandelend hebben gedaan.
Cons: We hadden fietsen gehuurd bij het hotel, de remmen van de fiets waren niet zo best.
Location: Prachtige locatie, piramide van Austerlitz, Paleis Soestdijk, vliegveld Soesterberg met museum binnen korte afstand. Mooie natuur om van te genieten.
Centrum van Amersfoort is prima te bereiken, met leuke pleinen, restaurants, oude binnenstad. Veel gefietst in de omgeving wat voor ons goed te doen was voor ons op een gewone fiets. Fietsroutes in het hotel verkrijgbaar en ook de fiets gehuurd bij het hotel. Bosrijke omgeving waar je knooppuntroutes kunt volgen, onderweg diverse opstapplaatsen. We troffen het enorm met het weer, wat wel bijdraagt tot een zeer geslaagde korte vakantie.
5 out of 5
by A verified traveler from hoogeveen

Net onderhouden hotel in bosrijke omgeving.

Posted May 6, 2016
Hotel is erg netjes onderhouden, modern, schoon. Kamer met badkamer is erg comfortabel. Gerechten in het restaurant van goed niveau.