Ratings based on 36 Verified Reviews

3.3 out of 5
78% of guests recommend
3.4 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.4 Room comfort
3.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Nice hotel

Posted Jun 2, 2014
Exactly what we were looking for, to provide a cost effective and pleasant hotel within reach of Amersfoort centrum
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Hugo from Kent UK

overnight stay

Posted Apr 6, 2014
Pros: The friendly welcome
Location: Location was perfect, next to the motorway, as I was traveling by car.
On arrival I was made very welcome by the reception staff. The room was clean and comfortable and I had a good nights sleep. I did not use any of the other hotel facilities so can not comment on those. Overall is was a very good experience.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by Michal from London, UK

nice one ! :D

Posted May 7, 2013
Very quiet and confortable room and bed . Clean towels ,free internet and good size tv .
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Generally fine staff abe to communicate well & were helpful.

Posted Jul 3, 2008
Easy to find and able to access motorway easily. Quiet position and facilities local enough.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Geweldig verblijf gehad.

Posted Feb 14, 2017
Voor herhaling vatbaar. Goede prijs/kwaliteit verhouding
3 out of 5
by A verified traveler

Hotel

Posted Jan 17, 2017
Een hotel om te slapen en dat is het meer niet voor zaken op doorreis
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Hotel is schoon vriendelijk personeel

Posted Nov 28, 2016
Pros: Dat het schoon is vriendelijke mensen te woord staan.
Als ik daar in omgeving zul zijn en overnachten kies ik voor Campanille
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Enschede

Prima hotel

Posted Nov 26, 2016
Pros: Goed ontbijt, waterkoker en thee op de kamer
Cons: Uitstraling van het hotel is wat verouderd en de kamers zijn gehorig
Location: Dichtbij de snelweg, goede parkeermogelijkheden. Erg geschikt hotel voor als je op doorreis bent.
We zochten een goed betaalbaar hotel langs de snelweg rond de A1 Amersfoort-Amsterdam en kwamen bij dit hotel uit. En eigenlijk waren we best positief verrast. Het hotel zelf ziet er niet zo heel modern uit, ook de gangen zijn wat verouderd. Maar de kamer was best netjes en eigenlijk zeer schoon. Verder hing er gewoon een LCD TV aan de muur. De kamer was wel wat gehorig, ook gedurende nacht hoorden we regelmatig goed de deuren van andere kamers. Het bed was wel prettig. Een beetje aan de harde kant, maar dat vinden wij allebei wel fijn. De volgende ochtend ook een ontbijt gehad. Er was voldoende keuze, niet teveel en niet te weinig. De kwaliteit was prima. De koffie was ook heel goed en kwam uit een bonenautomaat, dus niet van die vieze oploskoffie. Al met al zou ik hier wel naar terug gaan. Het is geen gezellig hotel in het centrum, maar een prima hotel als je op doorreis bent. Pluspunt is ook dat je gratis kunt parkeren.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Heel

heerlijk warm water en een goed bed.

Posted Nov 14, 2016
Location: goede locatie aan de rand van de plaats, goed bereikbaar.
simpele kamer, kon iets beter gepoetst zijn! bed was heel goed, en lekker warme douche/bad. ontbijt was eerste ochtend helemaal goed, tweede ochtend helaas minder omdat de vroege gasten, een hele bus vol, alles hadden "opgepikt". personeel deed uiterste best!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Utrecht

Top

Posted Nov 12, 2016
Pros: Nette kamer, met bad, heel goed ontbijt en heel fijn personeel!
Cons: Niets
Location: Te voet naar het winkelcentrum gegaan en veel met het openbaar vervoer. Wij zijn naar een restaurant in Soest gegaan.
Simpele maar complete kamer met bad. Behulpzaam personeel die tijd voor mij nam. Ontbijt is super! Als er iets op was werd het bij gehaald. Compleet ontbijt met scrambled egg, spek en verse jus. Makkelijk met in het uitchecken.