Ratings based on 497 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
93% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.3 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Sehr sauber sehr freundliche Mitarbeiter

Posted Nov 15, 2016
Location: Schnell zu Fuß im Zentrum
Sehr sauber sehr nettes Personal ...........................
4 out of 5
by A verified traveler

Alles prima!

Posted Nov 13, 2016
Pros: Zimmer.
Cons: Vielleicht das Bad. Aber nur aus Geschmacksache. Das Frühstück hätte stolze 16 € gekostet, deshalb habe ich drauf verzichtet.
Location: Am Stadtrand, aber Zentrum fußläufig erreichbar (ca. 3 km)
Das Bad ist nicht ganz so modern wie der Rest (braune Keramik), aber sauber und komfortabel und zweckdienlich. Alles super. Großes bequemes Bett, ausreichend Platz, gut gelegen.
5 out of 5
by A verified traveler from Utrecht

Tophotel!

Posted Nov 9, 2016
Pros: Zeer goed voor zakelijke overnachtingen en besprekingen, zeer vriendelijk personeel, goede locatie
Cons: niets!
Location: Dicht bij centrum van Utrecht en Uithof
Zeer goed hotel met zeer mooie inrichting, toplocatie, zeer vriendelijk personeel
Comment from Hotel Management
Nov 13, 2016 by Michiel, Hotel Management
Beste Fabio, Bedankt voor het delen van uw ervaringen op Expedia. Het doet ons goed om te vernemen dat u zo positief bent over ons hotel. Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze inrichting, locatie en ons personeel. Wij hopen u graag nogmaals te mogen verwelkomen in ons hotel. Met vriendelijke groet,
5 out of 5
by A verified traveler from Utrecht

Comfortabel en ideaal gelegen

Posted Nov 7, 2016
Pros: Zeer vriendelijk personeel, goede ligging dichtbij centrum maar toch landelijke indruk
Cons: niets
Location: Locatie is perfect, op loopafstand van diverse goede restaurants in het centrum.
Zeer goed gelegen hotel en ook zeer comfortabel. Het hele hotel is zeer stijlvol ingericht, overal staan comfortabele meubels. Het personeel is zeer vriendelijk!
Comment from Hotel Management
Nov 9, 2016 by info@mitland.nl, Hotel Management
Beste Karlijn, Wat fijn om te lezen dat uw verblijf zo naar wens geweest is en dat u genoten heeft van onze ligging. Bedankt voor het geven van een 5/5. Wij hopen u graag weer te mogen verwelkomen bij een volgend verblijf. Met vriendelijke groet,
4 out of 5
by A verified traveler

Schönes Hotel am Rand von Utrecht

Posted Oct 22, 2016
Pros: Sehr schöne Gartenanlage und Wasserflächen. Freundliche Mitarbeiter. Ruhiges Ambiente.
Cons: Es sollte auch im Vormittag einen Bus-Shuttle zur Innenstadt geben. Fußweg 30 Minuten. Parken unbezahlbar. Porzellan- statt Papptassen im Zimmer.
Location: Am Rand der Stadt, Nähe City-Ring. Spaziergänge. Wanderung oder Radfahrt in die Stadt. Besichtigungen, Bummel, Shopping, Restaurant- oder Cafebesuch.
Wir haben ein gemütliches Wochenende in Utrecht verbracht mit Stadtbesichtigungen und Restaurantbesuch. Das Hotel bietet einen ruhigen Gegenpol zur Betriebsamkeit der City.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 11, 2016
Posizione perfetta. Hotel molto confortevole e ottimi servizi. Unica pecca letti divisi quando avevo chiesto il matrimoniale.
5 out of 5
by A verified traveler from Wachtberg

Erholsames Wochenende , Entspannung pur

Posted Oct 8, 2016
Pros: Sehr schönes Zimmer mit einem wunderschönen Ausblick auf das Fort, das Wasser und die Terrasse. Toller, warmer Swimmingpool und zwei schöne Saunen.
Cons: Badezimmer etwas dunkel, gerade Frauen bekommen beim Schminken evtl. Probleme. Balkonboden sollte von Farbflecken befreit werden.
Location: Man kann fussläufig die Romantische Innenstadt erreichen. Radwanderungen quasi ein Muss.
5 out of 5
by A verified traveler

hotel en ligging

Posted Sep 19, 2016
Cons: badkamer iets meer aandacht schenken aan de douche als dat mogelijk is ( schimmel onder in de rand) voor de rest gewoon super !
superfijn en mooi hotel , waarbij de ligging ook nog eens geweldig is . ook het restaurant was geweldig , heel fijn personeel en een perfecte kok. een echte aanrader.
3 out of 5
by A verified traveler from Brugge

prijs-kwaliteit verhouding licht ontgoochelend

Posted Sep 12, 2016
Pros: het ontbijt op het terras aan het water
Cons: het geluidsvolume van de airco is van die aard dat je tijdens het slapen constant gestoord wordt - in de badkamer was er geen handzeep beschikbaar
Op zich viel het verblijf in hotel Mitland best mee, maar voor de betaalde prijs had de kamer naar mijn gevoel toch wel iets ruimer mogen zijn.
Comment from Hotel Management
Sep 17, 2016 by Team Mitland, Hotel Management
Beste Jan, Wij danken u voor het delen van uw ervaringen. Wat jammer om te vernemen dat niet alles geheel naar wens geweest is. Wij laten de technische dienst naar de airconditioning kijken, al hadden wij dit graag ter plekke voor u willen verhelpen . Graag geven wij u mee dat op aanvraag de mogelijkheid is om een handzeepje op de kamer te krijgen. Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen, waarbij wij u graag informeren over onze ruimere kamertypes. Met vriendelijke groet,
4 out of 5
by A verified traveler

Leuk gelegen aan het water.

Posted Sep 12, 2016
Verblijf prima. 2x in restaurant gegeten. Vond € 9,50 voor een klein broodje met gerookte kip wel erg aan de prijs, maar was lekker dus ok. 2e keer had mijn man nasi goreng met saté besteld. Deze schotel mee laten nemen was niet lekker en vreselijk zout. Maar de schotel werd niet in rekening gebracht, dus dat was wel netjes.
Comment from Hotel Management
Sep 17, 2016 by Team Mitland, Hotel Management
Beste meneer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor het delen van uw ervaringen. Wij vinden het erg vervelend dat uw nasi goreng niet naar wens was. Gelukkig heeft onze bediening adequaat gehandeld op uw melding. Wij hopen u graag nog een keer te mogen verwelkomen bij een volgend bezoek aan Utrecht. Met vriendelijke groet,