Ratings based on 700 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
86% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.9 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Centrale locatie, nette kamer.

Posted Dec 5, 2016
Pros: Centrale ligging dichtbij het centrum.
Cons: Prijs-kwaliteitsverhouding kan beter.
Centrale locatie op loopafstand van het centrum. Nette kamer en prima voorzieningen. Wel aan de dure kant, zeker het ontbijt a 20 euro.
4 out of 5
by A verified traveler from Singapore

Good centrally located hotel

Posted Nov 15, 2016
Pros: The restaurant and room service menus were good
Cons: Better wifi needed for power users. Add some signage in the station for people who want to find their way to the hotel.
Location: Lots of restaurants nearby (10-15 min walk), Utrecht central station (5-10 walk)
Feels smaller than it is. The rooms are well appointed and the room service selection is quite good compared to other similar hotels in the area. Due to construction works around the hotel at the time I stayed, it was slightly more difficult to get there. Normally about a 5-10 walk from the central station. I did have some wifi issues during my stay (but I have high requirements for work needs), normal users will probably find the service sufficient.
Comment from Hotel Management
Nov 18, 2016 by Luca Esseling, Hotel Management
Dear Stephen, We would like to take the opportunity to thank you for sharing your review with us. This helps us to maintain the quality of our products and services. We will discuss your review within the management team. Hopefully we may welcome you again in the near future! With kind regards, Luca Esseling Shiftleader Park Plaza Utrecht
5 out of 5
by A verified traveler from texel

Prima hotel

Posted Nov 7, 2016
Location: Geweldig leuke stad utrecht, levendig en genoeg te doen, en kan er heerlijk eten
Mooie kamer, lekkere bedden en prachtige badkamer, heerlijk genoten hier
Comment from Hotel Management
Nov 10, 2016 by Luca Esseling, Hotel Management
Geachte suus, Hartelijk dank voor het delen van uw leuke review met ons, wij waarderen dit zeer. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Luca Esseling Shiftleader Park Plaza Utrecht
3 out of 5
by A verified traveler from Rotterdam

Ok hotel vlakbij het centrum van Utrecht

Posted Oct 23, 2016
Over het algmeen was onze ervaring ok, maar niet uitmuntend. We zaten in een kamer die qua interieur en faciliteiten wat verouderd was en het was vaak best benauwd omdat je de ramen niet open kon doen. Het personeel was vriendelijk. Bij het uitchecken stond er alleen opeens een fles water op de rekening die we nooit gebruikt hebben maar gelukkig deden ze daar niet moeilijk over. Al met al, prima om er kort te verblijven
Comment from Hotel Management
Oct 27, 2016 by Luca Esseling, Hotel Management
Geachte Stephanie, Graag willen wij u bedanken voor het delen van uw review met ons. Er zijn renovatieplannen voor in de toekomst en hopelijk mogen wij hier snel mee aan de slag. Wij zullen uw opmerkingen zeker mee nemen naar de verbouwing. Bedankt voor uw leuke opmerking over het personeel, wij waarderen dat zeer. Hopelijk mogen wij u in de nabije toekomst nogmaals verwelkomen! Met vriendelijke groet, Luca Esseling Shiftleader Park Plaza Utrecht
3 out of 5
by A verified traveler from Arnhem

Locatie maakt de prijs.

Posted Sep 28, 2016
Je betaalt hier puur voor de locatie (naast CS), het hotel zelf is de (toch niet heel lage) prijs niet waard. Nette kamers hoor, maar die face-lift moeten ze echt doorvoeren. Om in één woord samen te vatten 'gedateerd'! Voor deze prijs mag je dat verwachten vind ik. Ben je op zoek naar hotel naast CS, dan doen! Verwacht je iets meer, zoek verder en je vindt zeker ergens een betere prijs/kwaliteit verhouding.
Comment from Hotel Management
Sep 30, 2016 by Michel Meeues, Hotel Management
Beste A. Hierbij willen wij u hartelijk danken voor het invullen van de vragenlijst naar aanleiding van uw verblijf in Park Plaza Utrecht. Op deze manier helpt u ons alert te blijven op de constante kwaliteit van onze producten en services. Bedankt voor uw leuke opmerkingen over ons personeel, wij waarderen dat zeer. Het klopt dat inderdaad dat nog niet het hele Hotel verbouwd is, wij hopen dat de rest van het Hotel binnen niet al te lange tijd wordt gerenoveerd. Wij hopen dat u een prettig verblijf heeft gehad en wij kijken ernaar uit u in de nabije toekomst weer te mogen verwelkomen in Park Plaza Utrecht. Met vriendelijke groet, Michel Meeues Front Office & Reservations Manager Park Plaza Utrecht
4 out of 5
by A verified traveler from Belfast, Ireland.

Friendly hotel close to the train station

Posted Sep 8, 2016
Pros: Friendly and helpful reception staff
Location: Close to the station and a short walk from the old town center.
Very friendly and helpful reception staff. Comfortable room. Good value for money Would stay again. Utrecht is lovely and I intend to return.
Comment from Hotel Management
Sep 10, 2016 by Luca Esseling, Hotel Management
Dear PaulD, We would like to take the opportunity to thank you for sharing this nice review with us. Hopefully we may welcome you again in the near future! With kind regards, Luca Esseling Shiftleader Park Plaza Utrecht
3 out of 5
by Hendrik Jacob from Vlagtwedde

Goed hotel, jaamer van het plastic

Posted Sep 1, 2016 on Hotels
Bedden zijn goed, maar i.p.v. een molton een dun plastic 'matje' dat kan echt niet meer. Ik begrijp wel dat hoteliers hun matrassen willen beschermen, maar zo'n plasticje maakt het onmogelijk om fatsoenlijk te slapen. Immers er kan geen raam open. Dus als het warm is blijft het warm, tenzij je bereid bent met airco aan te slapen.
Comment from Hotel Management
Sep 10, 2016 by General Manager, Hotel Management
Geachte Hendirk Jacob, Graag willen wij u bedanken voor het delen van uw review met ons. Op deze manier helpt u ons alert te blijven op de constante kwaliteit van onze producten en services. Er zijn renovatieplannen in het vooruitzicht en zullen uw opmerking over de plastic moltons zeker meenemen. Hopelijk mogen wij u in de nabije toekomst nogmaals verwelkomen. Met vriendelijke groet, Luca Esseling Shiftleader Park Plaza Utrecht
4 out of 5
by John

Posted Sep 1, 2016 on Hotels
Comment from Hotel Management
Sep 10, 2016 by General Manager, Hotel Management
Dear John, Thank you for rating your stay. Hopefully we may welcome you again in the near future. With kind regards, Luca Esseling Shiftleader Park Plaza Utrecht
5 out of 5
by Ole Andreas

Posted Aug 30, 2016 on Hotels
Comment from Hotel Management
Sep 10, 2016 by General Manager, Hotel Management
Dear Ole Andreas, Thank you for rating your stay. Hopefully we may welcome you again in the near future! With kind regards, Luca Esseling Shiftleader Park Plaza Utrecht
4 out of 5
by Marco

Posted Aug 30, 2016 on Hotels
Comment from Hotel Management
Sep 10, 2016 by General Manager, Hotel Management
Dear Marco, Thank you for rating your stay. Hopefully we may welcome you again in the near future! With kind regards, Luca Esseling Shiftleader Park Plaza Utrecht