Ratings based on 130 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.5 out of 5
96% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.6 Service & staff
4.4 Room comfort
4.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

Goed hotel midden in de binnenstad

Posted Jul 19, 2016
Het was een heel comfortabel hotel! Goede kamers en goed verzorgd. Alles lag op loopafstand vanaf het hotel: de binnenstad, een supermarkt en een tramhalte die je naar het strand brengt. Hele fijne receptie die ons overal de weg heen kon wijzen en ze zijn dag en nacht bemand, waardoor de sleutel bij de receptie achtergelaten kon worden. Erg tevreden.
4 out of 5
by A verified traveler

Mooi hotel in het centrum

Posted Jun 7, 2016
Pros: De sfeer in het hotel is erg leuk: veel oude elementen, een historisch gebouw dat goed gerenoveerd is.
Cons: De matrassen zijn nogal hard. Ook waren de bedden aan de korte kant.
Location: Het hotel licht vlakbij de kathedraal en het Plaza de Virgen. Een uitstekende uitvalsbasis om te wandelen en te fietsen door het oude centrum.
Het hotel licht op een paar minuten lopen van de kathedraal. Daardoor ben je snel bij alle leuke terrassen en winkeltjes in de buurt. Het is een rustige straat zonder veel verkeer. Wij hadden een ruime nette kamer. Alles werkte en vooral de douche was heerlijk. Het ontbijt was heerlijk, met vers fruit, eieren, goed beleg en zoete broodjes. Enig minpuntje was voor ons de vrij harde bedden. Ook zijn de bedden aan de korte kant als je langer bent dan 1.90. Ik zou zeker nog eens naar dit hotel terug gaan als ik naar Valencia ging.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted May 25, 2016
Pros: Vriendelijk personeel, prima kamer met goedwerkende wifi
Location: Prima locatie, centraal gelegen. Twee straten verderop zit een fietsverhuur. Aanrader: buiten het hotel ontbijten.
Prima hotel, op loopafstand van het centrum. 's Nachts enige overlast van het doorgaande verkeer op de nabijgelegen rondweg gehad.
5 out of 5
by A verified traveler from Red Wing, MN

Great Hotel with Charm of Valencia

Posted May 23, 2016
Hotel is full of the historic charm and feel of Valencia. We loved that it is located in the old city, but is so close to the subway and City of Arts and Sciences. We could get any wear we wanted within minutes of walking or jumping on the train or subway. Whatever we needed was just right around the corner. We will be back!
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 12, 2016 on Hotels
Very close to the beautiful park which is going through the city, it`s also not far to walk from the city centre. The staff is very nice and helpful with everything. The breakfast and wifi was very good! Had a really nice stay.
5 out of 5
by A verified traveler from London

Perfect location just outside the old town.

Posted Mar 14, 2016
Pros: Room
Cons: Smell in bathroom
Location: Very close to Plaza de Virgen.
Perfect hotel. Room was rustic but ideal for our needs.
4 out of 5
by A verified traveler from De Lier

Heerlijk hotel in de historische binnenstad.

Posted Mar 10, 2016
Mooi hotel in het oude centrum, vlak bij het gezellige playa de virgen. Alles op loopafstand en hotel zelf ligt in een rustige straat, dus geen overlast o.i.d. Hotelkamer was mooi en schoon en personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Wij sliepen er 3 nachten, hadden geboekt zonder ontbijt, dus daar kan ik geen oordeel over geven.
5 out of 5
by A verified traveler

Sehr schönes Hotel mit spanischem Ambiente

Posted Feb 10, 2016
Pros: Sehr netter Service an der Rezeption - schöne Zimmer - tolle Lage
Location: Zentrumsnah - man ist in 5 Minuten zu Fuß am Plaza de la reina.
Wir haben einen 5 tägigen Aufenthalt im Hotel Ad hoc monumental genossen. Zimmer war groß und mit alten Deckenbalken versehen. Bad mit großer Dusche.... Jeden Tag gab es eine neue Flasche Wasser. Rundum klasse!
4 out of 5
by A verified traveler

Ideale Lage in der Altstadt Valencia

Posted Feb 10, 2016
Pros: Lage,Freundlichkeit
Location: Ideale Lage in der Altstadt,ruhige Nebenstraße, wenige Gehminuten ins Zentrum
Sehr nettes Stadthotel in idealer Lage der Altstadt, wenige Minuten zur Kathedrale und der Plaza Reina.Außerordentlich freundlicher Empfang.Zimmer ausreichend geräumig,sehr sauber,gute Badausstattung.Die Rezeption überzeugt durch vielfältige Hilfen (Verkehrsmittel,Taxitransfers,Ausflugspläne u.a.). Wir werden beim nächsten Besuch von Valencia sicher wieder hier buchen !
4 out of 5
by A verified traveler from amsterdam

Perfecte locatie

Posted Jan 11, 2016
Pros: Locatie en sfeer
Cons: Andere ontbijtprijs
Behalve dat het hotel op een handige plek iT met een parkeergarage op loopafstand, is het ook een sfeervol hotel met aardige medewerkers. De kamer is niet groot maar wel goed en smaakvol ingericht. Het ontbijt hebben we elders genoten want dat vonden we relatief duur: 13 euro pp. De hond mag mee, zij het tegen een extra tarief, maar is niet welkom in het restaurant en mag ook niet alleen op de kamer gelaten worden. Dan schrikt housekeeping zich een hoedje waarschijnlijk. Hoe dan ook, vooral vanwege de locatie en de prijs/kwaliteitverhouding een aanrader.