Ratings based on 110 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
85% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.6 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Midden in het centrum ideaal

Posted Nov 15, 2016
Pros: De ligging
Cons: Luxere bedden
Location: Station, bus, metro alles vlakbij ook diverse musea allemaal op loopafstand, compact.
De ligging is perfect, het ontbijt had voor ons wat meer variatie ingemogen bijv. Meer broodsoorten en de tijd die je kreeg voor het ontbijt vonden wij niet vroeg genoeg, we hebben zelfs 2 dagen niet ontbeten omdat we voor 8 uur moesten vertrekken naar onze bestemming. De kamer biedt niets extra's, alles heel simpel er is bijv. geen waterkoker om zelf een keer thee of koffie te zetten dus ook geen servies. Ik vond de kamer erg stoffig waar ik nogal last van mijn luchtwegen had en als je het raam open zet dan had je het lawaai van de stad en we hadden gewoon dekens op het bed. En zelfs geen wc borstel op de toilet. De handdoeken werden iedere dag verschoond.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 25, 2016
Redelijk eenvoudig maar net hotel, dicht bij het centrum.
4 out of 5
by A verified traveler from utrecht

Centraal gelegen hotel, vlakbij bus en metro

Posted Oct 21, 2016
Leuke ontbijtplekjes in de buurt! Restaurant hotel is saai.
4 out of 5
by A verified traveler from Breda

Perfecte locatie

Posted Sep 28, 2016
Het hotel was boven verwachting; simpele maar voldoende ruime kamer, schone kamer en aardig personeel. Voor een stedentrip waarbij je dicht bij alle bezienswaardigheden wilt verblijven is dit hotel top. Bijna alle bezienswaardigheden op loopafstand en voldoende supermarkten, bakkers en restaurants in de buurt. Over het algemeen voor 3 dagen een prima verblijf gehad.
1 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 26, 2016
Pros: Nothing
It is not qualify as a three stars hotel. The room is very small. The breakfast was terrible food.
3 out of 5
by A verified traveler

Degelijk hotel in het centrum

Posted Sep 11, 2016 on Hotels
Centraal gelegen, vriendelijk personeel, degelijk hotel netjes en schoon, ontbijt redelijk goed wel erg zoet allemaal.
2 out of 5
by A verified traveler from Milano

Posted Aug 28, 2016
L'hotel è vecchio e maleodorante. La camera molto piccola e senza luce non é assolutamente da 3 stelle. L'unica nota positiva é il personale che é molto cordiale. Per il resto lo sconsiglio fortemente.
3 out of 5
by A verified traveler from Toronto

Posted Aug 27, 2016
Nice staff and location. Bathroom was great, but our room needed a face lift for 3 star hotel, beds were not comfortable. Breakfast was not pleasing.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 22, 2016 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Bra service, fick byta rum!

Posted Aug 14, 2016 on Hotels
Fick först ett otroligt nedgånget rum där någon rökt inomhus. Gick ner och klagade och fick sedan ett av deras renoverade rum. Där gick det absolut att vara! Fint rum. Gångavstånd till gågator med shopping var perfekt men vi var där så kort tid så förstod inte riktigt hur hela stan såg ut. Parkeringen var för dyr!