Ratings based on 498 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
91% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.1 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler from Amsterdam

Prima hotel voor een citytrip

Posted Sep 22, 2016
20 minuten fietsen van het strand of het centrum! De directe omgeveving is niet speciaal, wel twee grote winkelcentra op steenworp afstand. ontbijten kan je beter doen op het strand of het centrum, fiets kan je huren bij het hotel of Bikes&roll op 5 minuten lopen. De metro richting richting de luchhaven (lijn 5) is op 15 minuten lopen.
4 out of 5
by A verified traveler from Wateringen

Mooi hotel goede ligging

Posted Sep 20, 2016
Pros: Moderne inrichting
Cons: Bruggetje naar zwembad, met handen vol moeilijk op te komen, op-af gang is te hoog.
Mooi hotel, goede ligging vlak bij het moderne gedeelte. Bus halte voor de deur of op 100 mrt naar haven, strand en oude stad. Hop on Hop off voor de deur. Vriendelijk personeel. Bedden (kingsbed) wat minder, als de 1 draait stuitert de ander mee. Ontbijt niet genomen, kan veel goedkoper, om de hoek vele mogelijkheden.
4 out of 5
by A verified traveler from Den Bosch

Leuk hotel, fijne ligging!

Posted Aug 28, 2016
Zeer leuk en goed hotel met vriendelijke personeel! Ligging is ideaal en met de bus ben je zo in het centrum of het strand. Tegenover het hotel zit een winkelcentrum waar je prima kunt eten en winkelen. Tevens zit er ook een el Corte Ingles naast het hotel. Een bezoek brengen aan de Stad van Kunst en Wetenschappen is ook een aanrader, wat op 10min loopafstand is van het hotel!
4 out of 5
by A verified traveler

08-2016

Posted Aug 27, 2016
De kamers zijn netjes en schoon. Het hotel is modern. De ligging is tussen het oude centrum en het strand in. Voor ons was het ideaal aangezien wij een aantal dagen aan het strand hebben doorgebracht. In de buurt een aantal goede restaurants.
5 out of 5
by A verified traveler from TV

Hotel vicino alla Città della Scienza e delle Arti

Posted Aug 21, 2016
Pros: Pulizia, comfort, posizione, piscina.
Cons: Canali TV in lingua italiana
Location: Ottima posizione, vicinissimo al complesso della Città della Scienza e delle Arti e ai giardini del Turia.
Ottima posizione, a metà strada tra il centro storico e il mare e a pochi passi dai Giardini del Turia e della Città della Scienza e delle Arti. Confortevole e pulito, personale disponibile e gentile, buona cura della piscina esterna con disponibilità giornaliera degli asciugamani. Ottimo rapporto qualità/prezzo.
5 out of 5
by A verified traveler

Goed gelegen tov stad en strans

Posted Aug 21, 2016
Comfortabel en modern hotel. Heerlijke kamers en het hotel ligt zeer gunstig ten opzichte van het strand en de stad. Fijn verblijf gehad.
4 out of 5
by A verified traveler

Het hotel ligt op een ideale locatie!

Posted Aug 19, 2016
Pros: de Locatie
Cons: wij hebben 1x ontbijt genomen in het Hotel. Er was niet echt uitgebreide keuze en als je 10 dagen verblijft is het niet aan te raden bij te nemen.
Location: Je hebt genoeg leuke eettentje rondom het hotel, leuk winkelcentrum park op loopafstand, art of science op loopafstand.
Het hotel ligt op een ideale locatie, Dit bij het strand, dicht bij het oude centrum en op loopafstand van de art of science. Je kan door het park Turia zo naar het oude centrum wandelen. Op de fiets ben je binnen 10 minuten op het strand! De bus stopt voor de deur en is binnen 10 min op het strand, kaartje kost maar 1.50. Tegenover het hotel heb je een groot winkelcentrum en diverse leuke eetplekjes. Het is een groot schoon hotel met een hele mooie Spa. Het hotel biedt fietsverhuur aan. Groot voordeel dat je de fietsen tot middennacht kan huren. Controleer de fietsen wel goed,ze zijn niet allemaal in geode staat. wij hebben helaas moeten terugkeren na 20 min fietsen om de fietsen om te ruilen
4 out of 5
by A verified traveler

Modern hotel met goede ligging

Posted Aug 18, 2016
Pros: De moderne en sfeervolle inrichting.
Cons: Het zwembad bleek wat aan de kleine kant te zijn. (Foto's gaven een vertekenend beeld!)
Location: De locatie was prima. Gelegen tegenover een (groot) winkelcentrum en warenhuis. Stad en strand waren goed bereikbaar met bus of taxi.
Modern ingericht hotel. Alles zag er keurig uit. Ook de service was goed. Verder een prima ligging tegenover het winkelcentrum en stad/strand waren goed bereikbaar.
4 out of 5
by A verified traveler from Mainz

Schickes zentrales Stadthotel mit Pool

Posted Aug 15, 2016
Absolut empfehlenswert! Es gibt so gar schöne große Handtücher für den Pool an der Rezeption-das Personal super freundlich und hilfsbereit, das Hotel super gelegen und sehr sauber. Rund herum fantastische Einkaufsmöglichkeiten- wir kommen sicher wieder❤️
3 out of 5
by A verified traveler from Trollhättan

Hotell med närhet till shopping

Posted Aug 14, 2016
Pros: Vänlig och hjälpsam personal.
Cons: Bättre sängar.
Location: Nära shopping och nära vetenskapsstaden. Läget är ungefär mitt emellan city och strand.
Hotellet är ganska slitet. Sängarna knakade i vårat rum och det är lyhört på rummen. Känns som man snålar in på det mesta. Städningen av rummen var mycket bra. Hotellfrukosten dyr och inte direkt överdådig. Gratis Wi-Fi på rummen som fungerade bra.