Ratings based on 543 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
94% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.3 Room comfort
4.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 23, 2016
Fijn familiehotel op loopafstand van de oude stad; zeer hulpvaardig personeel; goede schoonmaak.
4 out of 5
by A verified traveler

Sehr gutes Hotel am Turia-Park-Streifen

Posted Aug 22, 2016
Pros: Sehr gutes Frühstück, saubere Zimmer, schöne Lage.
Cons: Kaum. Foto des Pools sollte vielleicht angepasst werden. Er wirkt doppelt so groß wie er tatsächlich ist.
Location: Das Hotel befindet sich am Park-Ring (Turia-Park), der die Altstadt im Süden umschließt. Metro-Station ca. 200 Meter entfernt. Bus direkt vor Hotel.
Hotel liegt direkt am Turia-Park. Altstadt mit den wichtigsten Sehenswürdigkeiten ca. 20 Minuten Fußweg. Sehr gute Bus- und Metro-Verbindungen.
2 out of 5
by A verified traveler from roma

vicino al centro Camere non insonorizzate

Posted Aug 20, 2016
Pros: Posizione
Cons: Insonorizzazione
Location: Centro commerciale vicinissimo Parco pubblico di fronte
Buoni i trasporti pubblici nelle vicinanze Camere rumorose e non insonorizzate
3 out of 5
by A verified traveler from Amsterdam

Prima hotel

Posted Aug 16, 2016
Pros: Klein zwembad op het dak en de goedwerkende airco waren de plussen.
Location: De locatie is niet bijzonder. Geen mooi stukje en ook het stukje kanaal is bij het hotel nou niet zo bijzonder. Mooi uitzicht vanaf dakterras.
Geen bijzondere omgeving, maar dichtbij metro en bus (naar bijv. Oceanografic). Airco werkte prima. Schone kamer, de kamermeisjes werken hard. Klein maar fijn zwembad. Tevens op het dak een terras met bar (personeel komt 's middags) en een kleine sportruimte. Personeel (receptie, bediening) is ongeïnteresseerd en biedt alleen de hoogstnoodzakelijke service. Terwijl het personeel nou juist het verschil kan maken, vriendelijkheid, tips etc. Beetje gehorig was het wel, niet van geluid van buiten, maar van de lift (zaten we naast), andere kamers (je hoort anderen douchen, deuren slaan). Wij kwamen voor 15 uur aan, de kamers waren logischerwijze nog niet klaar. Maar de manier waarop de receptioniste dat meedeelde (en aan de telefoon iets mompelde over 'Nederlanders', was ronduit onvriendelijk. Het personeel vonden wij het enige negatieve aan ons verblijf.
4 out of 5
by A verified traveler from Udine

Hotel confortevole

Posted Aug 12, 2016
Pros: Ci ha fatto molto piacere scoprire che il materasso è veramente valido!
Cons: Purtroppo all'ingresso della camera c'era sempre un odore stagnante di sigaretta (peccato!)
Location: La posizione del Hotel è leggermente scentrata ma, comunque si può trovare l'accesso alla metro li' vicino.
Siamo arrivati in questo Hotel poco dopo la mezzanotte, e siamo stati accolti con gentilezza!
4 out of 5
by A verified traveler from Oslo

Fint og ordentlig hotell men litt kjedelig

Posted Aug 1, 2016
Pros: Praktisk beliggenhet nær gamlebyen og kjøpesenter.
Cons: Skulle gjerne vært litt flere plasser ved bassenget, ble fort fullt. Ikke vannkoker eller kaffemaskin på rommet.
Location: Fin spasertur til gamlebyen og de mest interessante delene av sentrum. Turia-parken er nærmeste nabo, topp for spaser-/joggetur.
Helt standard hotell som vi gjerne anbefaler. Godt renhold, vennlig og hjelpsom betjening både i resepsjonen og på rommet. Estetisk nokså uinteressant, lite farger og visuelle godbiter, interiørarkitekten har ikke akkurat fått slå ut håret her, men helt og ordentlig. Hadde gjort seg med tekoker og kaffemaskin på rommet, og gjerne tøfler og morgenkåpe - det var ingen slike ekstra-ting på vårt (standard-)rom. Sengene i hardeste laget etter vår smak, men har opplevd verre. Fin taktererasse med lite, men rent basseng og fint treningsstudio. Noen dager ble det nokså fullt og mange som ikke fikk plass ved bassenget, andre dager var det rolig og god plass. Vi spiste ikke på hotellet, så har ingen formeninger om maten, bortsett fra at frokosten var avskrekkende dyr. Ligger fint til akkurat utenfor gamleby-området, rett ved hovedbusstasjonen i byen. Svært gode kollektivmuligheter i området. Fin gangavstand til det aller meste i sentrum. Men om du skal til f.eks. City of Arts and Sciences eller stranda er det en lang gåtur (vi testet det, over 1 1/2 time til stranda), så ta gjerne bussen. :-) Kjekt å ha et stort kjøpesenter (El Corte Ingles) rett borti gata; man får tak i alt man måtte ønske, og det er flere restauranter og to store dagligvarebutikker der. Også kort vei å gå til en rekke hyggelige restauranter i f.eks. el Carmen-området.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 31, 2016
Lovely hotel, staff very helpful and friendly. Rooms nice and spacious with comfortable beds.
5 out of 5
by A verified traveler

Ottimo

Posted Jul 27, 2016
Bellissimo hotel in una ottima posizione per muoversi verso le varie zone della città
5 out of 5
by A verified traveler

Vlakbij centrum

Posted Jul 26, 2016
Pros: Super ontbijt
Vlakbij centrum. Uitstekende fietspaden in park. Mooie stad
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 20, 2016
Pros: Frühstücksbüffet
Location: Sehr verkehrsgünstig, Bus und Metro
Wir waren begeistert von den modernen Museen in Valencia, tolles Meeresaquarium, schöne Altstadt