Ratings based on 55 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.5 out of 5
100% of guests recommend
4.7 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.5 Room comfort
4.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from Nederland

Aanrader!

Posted Aug 23, 2016
Erg nette kamer en badkamer. Centraal gelegen en voor een goede prijs. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Kom graag terug!!
5 out of 5
by A verified traveler from Budel

Super hotel!

Posted Aug 19, 2016
Erg goede service. Heerlijk bed en douche en locatie is top. Een echte aanrader.
5 out of 5
by A verified traveler from p

Centraal gelegen en super comfort

Posted Aug 19, 2016
Nette ruime kamer en het hotel ligt erg centraal. Alles binnen het centrum op loopafstand, zo ook de metro om lekker naar het strand te gaan! Genoeg tentjes in de buurt om te ontbijten, lunchen en dineren. Goede sfeer!
4 out of 5
by A verified traveler from Sittard

Hotel in centrum, netjes en geluidloos.

Posted Aug 18, 2016
Pros: Netjes, modern, midden in het centrum.
Cons: Het mag misschien iets persoonlijker. Al het personeel is erg jong, maar wel kundig, tenminste voor zover wij hulp nodig hadden.
Location: Midden in het centrum. Alle toeristische plekjes zijn te bereiken te voet. Heel erg veel verschillende restaurants in de buurt.
Het hotel ligt in het midden van het centrum, ideaal voor een stedentrip. Jammer was dat er geen zwembad bij het hotel zat.. met de warmte is een duik soms wel lekker. Maar in een half uurtje ben je met de bus bij de zee, wat ook een heerlijk lang zandstrand heeft. Het hotel is verder netjes en schoon. De kamer had een ruim tweepersoons boxspring en een nette badkamer met regendouche en een fijne föhn.
5 out of 5
by A verified traveler from Paris

Parfait !

Posted Aug 17, 2016
Hotel très bien situé, personnel accueillant, chambres spacieuses et calmes.
4 out of 5
by A verified traveler

Fantastische locatie

Posted Aug 17, 2016
Mooi hotel in het midden van oude centrum van Valencia. Veel bezienswaardigheden en restaurants op loop afstand. Dicht bij plein waar veel bussen stoppen. Dus ook makkelijk naar strand of verder weg. Locatie van het hotel is een grote pluspunt. Zoals in andere review is aangegeven: bedden zijn hard en minpunten zijn ook dat er geen mogelijkheid was om op kamer zelf koffie/thee te zetten en dat de restaurant niet open was gedurende dag (alleen voor ontbijt?). Verder was personeel heel vriendelijk en behulpzaam.
4 out of 5
by A verified traveler from eindhoven

Leuk hotel midden in het oude centrum

Posted Aug 16, 2016
Hip en nieuw (volgens mij in 2016 nog verbouwd) hotel midden in het oude centrum van Valencia. Binnen enkele minuten loop je naar de bruisende wijk El Carmen. De kamers zijn schoon en fris. Het personeel is vriendelijk en spreekt goed Engels. Het enige nadeel vond ik dat het restaurant/lounge de gehele week gesloten was.
5 out of 5
by A verified traveler from Almelo

Een erg netjes, stijlvol en centraal gelegen hotel

Posted Aug 15, 2016
Pros: Het personeel was uiterst vriendelijk en de kamer was erg hygiënisch. Samengevat: luxe, groot, schoon en fijn.
Location: De locatie was perfect. Dichtbij leuke winkelstraten. Tip: ga eten bij Ma Khin Cafe (Mercado de Colon). Echt heerlijk en genoeg voor een goede prijs!
Allereerst was het personeel heel vriendelijk. Zij spreken ook goed Engels, wat wij erg fijn vonden. Toen wij het hotel (last minute) boekten, dachten we: zo goedkoop voor zoiets moois? Waar zit het addertje onder het gras? Nou, nergens! Werkelijk waar een prachtig hotel: onze kamer was iedere dag opnieuw goed schoon gemaakt, ons kingsized bed sliep heerlijk en de airco was ook goed te regelen. Verder een mooie, schone badkamer. Om de hoek was je meteen op een groot en gezellig plein. Het hotel ligt dichtbij een metrostation: vanaf Colon naar het hotel was het 5 minuutjes lopen en onderweg kwamen we zo al 2 Zara's en 1 Pull&Bear tegen. Het ligt dus midden in een net, levendig centrum en op loopafstand van verschillende heerlijke restaurants.
5 out of 5
by A verified traveler from Enschede

Perfect hotel

Posted Aug 9, 2016
Ideaal gelegen, letterlijk midden in het centrum. Alles bereikbaar, van terrasjes tot winkels shoppen enzenz. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Strand €9 met de taxi. Beste is om een fiets te huren €15 pp voor de hele dag. Met de fiets ben je onafhankelijk en kun je alles zien of even ergens stoppen foto's enz. Hotel is super schoon, heerlijk bed (kingsize). Echt een aanrader!
5 out of 5
by A verified traveler from Roma

La scelta migliore!

Posted Aug 4, 2016
Davvero un'ottima scelta! L'hotel si trova in pieno centro e molte attrazioni della città sono raggiungibili a piedi, le stanze sono ben arredate e il personale è disponibile. È facilmente raggiungibile dall'aeroporto con la metro (20 minuti). Ci ritornerei!