Ratings based on 39 Verified Reviews

3.1 out of 5
38% of guests recommend
3.2 Room cleanliness
3.4 Service & staff
2.6 Room comfort
2.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
by Diane

Posted Sep 17, 2017 on Hotels
Everything was ok my single room was very small. And a little tired but everything worked as it should if a little cramped
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 26, 2015 on Hotels
Nice hotel. A little dated.
4 out of 5
by grahamsc

This traveler left a rating score only Posted Jul 9, 2012 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler from Almere

Prettig hotel, maar minder dan de vorige keer.

Posted Dec 29, 2017
Pros: De ligging is prima.
Cons: Hier en daar is echt wel wat onderhoud nodig en de beroemde Limburgse gastvrijheid viel ons hier dit keer tegen.
Location: Het hotel ligt midden in het prachtige Limburgse heuvelland, Valkenburg ligt op een steenworp afstand en Maastricht en Aken liggen ook zeer dichtbij.
Op een aantal punten vinden wij dit hotel achteruit gegaan, bv. inmiddels toch wel veel achterstallig onderhoud en op de gangen vonden wij het ronduit stinken, door de oude vloerbedekking. De Limburgse gastvrijheid was ook niet meer wat het geweest is, voorbeeld: 's avonds, bij een kop koffie in de lounge, kreeg je voorheen altijd een mini-glaasje advocaat met slagroom, maar dat was blijkbaar wegbezuinigd. Ander voorbeeld: op onze laatste avond kwamen wij vrij laat terug in het hotel, maar nog wel voor sluitingstijd. We vroegen of we nog iets te drinken konden bestellen, maar dat kon niet meer, ook niet nadat wij hadden gezegd dat het onze laatste avond was en we het in de lounge altijd zo gezellig vonden. Toen ik vroeg of we daar dan nog even konden gaan zitten (zonder drankje) werd ons dat ook geweigerd, want het licht ging uit. Erg ongastvrij en onaardig vonden wij dat. De ligging van dit hotel is prima; je bent snel in Aken of Maastricht en Valkenburg ligt om de hoek, maar voor een volgende keer gaan wij misschien toch een ander hotel daar in de buurt zoeken.
2 out of 5
by A verified traveler from Asten

Posted Dec 25, 2017
gedateerd hotel. Badkamer prefab hok. Tijd voor renovatie van kamers. Gehorige kamers
2 out of 5
by A verified traveler

Verouderd hotel

Posted Nov 21, 2017
Het hotel zit op een mooie plek, maar er mag wel wat aan gebeuren. Wij hadden een kamer naast de lift dat erg veel lawaai maakt. Het dekbed zaten vlekken op. De deur naar de douche kon niet helemaal open en kwam tegen het bed aan. De verlichting in het trappenhuis was er op sommige plekken niet. Het ziet er wat ouderwets oud. Al met al had het wel een aantal minpunten. Locatie goed maar verder niet zo.
4 out of 5
by A verified traveler from Hellevoetsluis

Wij hebben ontzettend genoten van Valkenburg

Posted Nov 11, 2017
Pros: De sfeer en het ontbijt waren erg goed
Cons: De kussens
Location: Er zat een ontzetten leuk café op 2min lopen het witte paard van Fred Jongen knots gezellig
1 min puntje de ontzettend harde kussens maar voor de rest was het oke
1 out of 5
by A verified traveler

Posted Nov 10, 2017
Hotel is erg oud en kraakt aan alle kanten , erg veel overlast .
3 out of 5
by A verified traveler

hotel voor mensen zonder wensen

Posted Oct 2, 2017 on Hotels
erg gedateerde inrichting. vooral sanitair.
4 out of 5
by A verified traveler from Broek in Waterland

Mooie omgeving, Prettig hotel

Posted Sep 30, 2017
Pros: De landelijke omgeving en het kleinschalige.
Cons: Onderhoud kamer
Location: Prettige afstand van Maastricht waar natuurlijk veel is te doen. De landelijke omgeving is schitterend.
Genoten van de mooie omgeving, uitstekend ontbijt en welvoorziene leestafel. Hier en daar wat achterstallig onderhoud, maar verder geen aanmerkingen.