Ratings based on 12 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.2 out of 5
50% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.2 Service & staff
3.3 Room comfort
3.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler from Amersfoort

Matig hotel vlakbij de snelweg

Posted Aug 24, 2016
Pros: eigenlijk vonden we niks leuk
Cons: vaststellen of het ontbijt nu wel of niet inbegrepen is
Location: Het hotel ligt strategisch, vlakbij de snelweg naar de Grote St. Bernhard. De stad Aosta ligt op 10 km afstand. Daar vind je goede restaurants
Geen gezellige ontvangst, want alles was donker en op slot. Uiteindelijk kwam de beheerder om ons binnen te laten en in te checken. Het hotel zag er rommelig uit. Volle asbakken op het terras. Hoewel je er wel kon eten, vonden wij het er niet aanlokkelijk uitzien en zijn we naar de stad Aosta gegaan (10 km) om daar te dineren. De kamer en ook de badkamer waren wel schoon, maar zeer gedateerd. Er was wifi, maar we kregen het niet aan de gang. Ook het ontbijtbuffet, dat kennelijk toch niet inbegrepen was in de prijs en waarvoor we 7 euro p.p. extra voor moesten betalen, was van matige kwaliteit. Er waren geen broodjes, alleen wat sneden oud stokbrood. Het hotel ligt wel strategisch, vlakbij de snelweg naar de Grote St. Bernhard, maar is geen aanrader.
4 out of 5
by A verified traveler from Le Pecq

Une hôtesse sympathique, un hotel étape

Posted Aug 9, 2016
Pros: Correct pour le prix et hôtesse parlant francais très accueillante.
Location: En gros rien à faire sauf si vous êtes amateurs de montagne, bien sûr, on est dans le val d'Aoste ! Le quartier en bord de route n'a pas d'intérêt.
Étape entre Paris et Venise, hotel simple mais accueil sympathique.
Comment from Hotel Management
Aug 19, 2016 by Veneriaz, Hotel Management
Cher monsieur, je vous remercie de votre commentaire très agréable, j'espère vous voir à nouveau chez nous. L'acueillante Elena pour Hotel Veneriaz
1 out of 5
by A verified traveler

ladri!

Posted Aug 16, 2015
Location: rumoroso, accanto alla statale eabbiamo cambiato camera perche' il fumo del forno a legna entrava in camera!
non ci hanno dato nemmeno le saponette per lavarci, non ci hanno preparato nemmeno un'insalata! colazione pessima senza scelta. hanno gli alberi da frutta ma non la raccolgono ed e' ieno di api che poi finiscono in piscina! ma non verificate gli alberghi he proponete??? cerchero' di evitarvi d'ora in poi!!!
4 out of 5
by A verified traveler

Prima doorgangshotel

Posted Jul 27, 2015 on Hotels
Prima doorgangshotel onderweg naar de Mont Blanc, goed eten, zwembad en vriendelijke eigenaar
5 out of 5
by A verified traveler

Très sympa

Posted Jul 23, 2015 on Hotels
Halte dans le cadre du tour du Mont-Blanc en moto. Hôtel pratique, accueil à l'italienne par le patron adorable qui nous a d'office fait garer les véhicules dans un grand garage fermé. Le grand plus sont les pizzas de la trattoria de l'hôtel, un pur délice pour ceux qui aiment la pâte fine et croustillante.
3 out of 5
by A verified traveler from Torino

Soggiorno

Posted Sep 2, 2014
Pros: Piscina e parte aperta
Cons: Wi-fi in camera e colazione per ciliaci
Location: Nus a pochi passi da Aosta
Abbiamo deciso di scegliere questo hotel per il rapporto tra la posizione e il prezzo, nel nostro soggiorno abbiamo avuto qualche problema con il wi-fi che non prendeva in camera ma solo sulle scale di accesso alle camere creando così un curioso siparietto di gente che cercava di navigare, abbastanza buona la colazione, personale cordiale ma poco presente nella hall, bella la parte relax in piscina tra gli alberi di mele.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 28, 2014 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 21, 2014 on Hotels
3 out of 5
by Dipl.Ing. from 64584

fuer Motorrad Urlaub ideal.

Posted Jul 2, 2014 on Hotels
Gut bis befriedigend, Strassenlaerm SS26 draussen tagsueber. Sehr freundlich u.hilfsbereit Gutes Restaurant, Frühstück schwach Parken klasse mit Garage für Motorraeder Sprache it. und frz.
4 out of 5
by chiara e lorenz from mantova

grazioso hotel comodo per qualsiasi escursione

Posted Jan 14, 2014
ottima accoglienza in questo hotel a gestione familiare,camere sempre pulite,buone colazioni e personale sempre gentile e disponibile.comodo pes raggiungere qualsiasi destinazione in val e aosta,a un quarto d ora da aosta.grazie