Ratings based on 1,445 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
91% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.9 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

Fräscht och fint boende.

Posted Nov 28, 2016
Vi bodde hela familjen i ett familjerum, alla var super nöjda. Bra sängar, WiFi och tv i alla rummen.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 30, 2016
Bra storlek på rummet, 3 soverum och et opholdsrum !
4 out of 5
by A verified traveler from DK

Dejligt område ved vandet

Posted Oct 10, 2016
Pros: Dejligt personale, fin morgenmadsbuffet, hyggelig hovedbygning/reception, gode parkeringmuligheder(gratis)
Cons: Gang arealet i Kaptenslängen er totalt charme forladt, man føler sig ikke "budt velkommen" så en renovering af arealet?
Location: Gå, løbetur langs vandet.
Generelt hyggeligt hotel, virker lidt slidt, specielt gang arealet(Kaptenslängen) var dog meget utiltalende. Værelset, sengen var fint til prisen. Personalet i receptionen og restauranten var søde, smilende og hjælpsomme. Fin morgenmads buffet.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 17, 2016
Tolle Lage am Hafen, schöner Blick vom Hauptgebäude, gut für eine Anreise mit dem Auto, zahlreiche kostenfreie Parkplätze
5 out of 5
by A verified traveler

Fint og rent hotell

Posted Sep 11, 2016
Location: Fin beliggenhet nær elven og byen
Vi hadde en kort men positiv opplevelse av hotellet
4 out of 5
by A verified traveler from Finland

Trevligt hotell nära Göta Älv

Posted Sep 3, 2016
Pros: Personalen i receptionen som tar emot oss så bra.
Cons: Frukostpersonalen kan se oss och säga god morgon, det hör till.
Location: Man kan gå långa promenader längs vattnet, det finns en gång och cykelbana. Det är nära till Majorna som är en fin stadsdel i västra Göteborg.
Trevligt att sitta och äta frukost och titta på alla fartyg som passerar.
4 out of 5
by Helena

This traveler left a rating score only Posted Aug 28, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Karl

This traveler left a rating score only Posted Aug 19, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Tarja from Göteborg

Tråkigt bemötande

Posted Aug 19, 2016 on Hotels
Jag bodde på hotellet med anledning av min sons bröllop som var kl 15.00. Normal incheckningstid är vid den tiden, men jag hade pratat med hotellet innan eftersom det var en viktig dag. Tjejen I receptionen visade dock inte något intresse för att hjälpa oss när vi anlände kl 13.45, utan konstaterade bara att rummet inte var tillgängligt förrän kl 15.00. Vi fick helt enkelt sätta oss och vänta och fick rummet 25 minuter innan vigseln. Behöver jag att vi kom sist till bröllopet?
3 out of 5
by James

Posted Aug 18, 2016 on Hotels
Nicht das bestellte Zimmer bekommen, wir erhielten ein Zimmer in einem Nebenhaus. Zwar günstiger, aber nicht das was wir bestätigt erhielten,also nicht befriedigend