Ratings based on 32 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.6 out of 5
89% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.5 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by Sandrine from Boulogne Billancourt

Très sympa

Posted Aug 18, 2016 on Hotels
Très bon séjour, excellent rapport qualité /prix un petit déjeuner extra avec des produits frais et locaux. Un seul bémol, 2 expressos pris avant de partir à 6 euros qui nous avaient été annoncés gratuits lors du petit déjeuner. Même si nous avons mal compris, 3€ l'expresso nous a semblé bien cher dans un hotel 3* à Tavel
3 out of 5
by Jean Claude

This traveler left a rating score only Posted Aug 12, 2016 on Hotels
2 out of 5
by A verified traveler

Manglende service og information

Posted Aug 5, 2016 on Hotels
Værelset lå øverst oppe med besværlig adgangs forhold med smalle trapper og døre. Aircondition virkede ikke på trods af at det var det varmeste værelse lige under taget. Umuligt at fået en rimelig nattesøvn. Ved modtagelsen nævnte vi at vi gerne ville spise på hotellet, men blev ikke spurgt om en evt bordreservation og blev afvist af personalet da vi ville spise-nu kunne vi ikke få et bord i restauranten
4 out of 5
by Michael from Søllerød

Fremragende restaurant på rustikt hotel

Posted Jul 19, 2016 on Hotels
Hotellet er temmelig "rustikt" og vi var uheldige med at få et værelse med et badeværelse i den ene halvdel, der fordrede at man ikke var over 1.20m høj hvis man skulle tage brusebad. Ideelt for to af de syv små dværge, hvis de ikke har noget imod at dele seng. Hotellet har en meget god restaurant som kan anbefales. Morgenmaden er simpelthen under niveau, men vi betalte 150€ for værelset hvilket nok næsten er dobbelt op i forhold til niveauet. Meget venligt og hjælpsomt personale
4 out of 5
by A verified traveler from Düsseldorf

Posted Sep 6, 2015
Pros: alles
Cons: wenn Sie es beeinflußen können, eine bessere Verbindung nach Orange
Location: Das Hotel befindet sich inmitten von Weinbergen( renommiert. Tavel Rosé)unweit von Orange und Avignon
Habe dort 4 Tage verbraht in Juli (sehr heiß), sehr angenehm wegen der Nähe von Orange und seine Chorégies Dieses Jahr Carmen mit Jonas Kaufmann. Habe vor diese Reise zu wiederholen
2 out of 5
by A verified traveler

Restaurant très bien, logement décevant

Posted Aug 23, 2015 on Hotels
Point positifs: restaurant très bien, cuisine raffinée et personnel très prévenant. A recommander! Points négatifs: à notre arrivée, vêtements des personnes précédentes toujours présents dans la chambre. Nous le signalons...et au lieu de s'excuser du désagrément, on appelle les clients "habitués" pour les prévenir et on nous dit que l'on passera les chercher demain matin...cherchez l'erreur. Nous nous trouvions dans une suite aménagée au dernier étage...pas d'eau le matin...on nous annonce que c'est lié à la sécheresse... Déjeuner très bien mais pas de personnel dédié. La dame à l'accueil est en charge de la réception et du déjeuner donc tables pas nettoyées et attente... Bref, une fois pas deux.
3 out of 5
by Richard

Interesting place

Posted Aug 10, 2015 on Hotels
This hotel is a work in progress, But having said that - people were pleasant and the building when fully renovated will be magnificent : wide staircases and big exposed wooden beams. Lack of ability to eat on site and basic breakfast bring the score down.
4 out of 5
by A verified traveler

Great hotel for a charming stay

Posted Jul 28, 2015 on Hotels
The hotel is as charming and pretty as depicted on the pictures, the breakfast buffet was amazing, however the service was somehow behind: - the computer available for internet was insanely slow - they imposed a check-in by 10pm even though the restaurant still had clients after 11pm, so they could have handled the keys Nice stay overall though, the room was great, with a cute bathroom.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 27, 2015 on Hotels
3 out of 5
by Michael from København

Rustikt med fin restaurant.

Posted Jul 26, 2015 on Hotels
Fint lille hotel med en fremragende restaurant, ligger fint som stop for en tur til Spanien. Det er dog meget "rustikt" og voldsomt dyrt i forhold til f.eks. andre 3-stjernede hoteller i Tyskland. Venligt personale. Området er vinmarker, og folk bruger vist hotellet som base for cykelture i området; sikkert en fin ide.