Ratings based on 34 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
92% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.1 Room comfort
4.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Leuk hotel, centraal gelegen

Posted Sep 9, 2016
Pros: Gemoedelijk, schoon, goed ontbijt
Centraal gelegen, restaurantjes op loopafstand, leuk stadje, parkeervergunning van hotel voor parkeerplaats op korte afstand.
3 out of 5
by A verified traveler

Oud, en dat is aan de kamers te merken.

Posted Aug 24, 2016
Zeer kleine kamer, geen plaats voor een stoel. De TV zou bij de kringloop geweigerd worden. De vluchtroute leidt over één smalle trap. Het hotel ligt mooi, aan de markt, maar is nu toch wel aan vernieuwing toe.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 7, 2016
Leuk hotel vriendelijk personeel , goede keuken het was super EEN ECHTE AANRADER
5 out of 5
by Udo from Köln

Netter Service

Posted Jun 9, 2016 on Hotels
Wir bekamen ein kostenloses Upgrade auf ein Standard Zimmer. Das gebuchte kleine Zimmer wäre wahrscheinlich etwas zu klein gewesen.
5 out of 5
by A verified traveler

Fabulous place to stay!!!

Posted May 5, 2016
What a wonderful time we had. The room was wonderful and the staff very attentive and friendly. The restaurant food was delicious. Veere was a lovely place to spend our vacation in also.
5 out of 5
by Jan

Posted Apr 27, 2016 on Hotels
Rigtig dejligt hotel med absolut venligt personale. Meget hyggeligt område.
4 out of 5
by A verified traveler

goed

Posted Dec 15, 2015 on Hotels
was nuttig
4 out of 5
by Johanna from gainesville

Posted Sep 17, 2015 on Hotels
Loved it. Staff wonderful, efficient and friendly.
4 out of 5
by Evert from Amsterdam

Fijn

Posted Sep 11, 2015 on Hotels
Prima verblijf gehad. Fijne medewerkers, fijne sfeer. Ontbijt goed verzorgd, maar wel een beetje een saai ontbijtbuffet, zonder extra's en met goedkope producten.
5 out of 5
by A verified traveler from k

Fantastisch is het in 1 woord gezegd

Posted Sep 10, 2015
Een aanrader voor iedereen die van gezelligheid en lekker eten houden Bovendien ook nog eens top personeel