Ratings based on 348 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
97% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.9 Room comfort
4.0 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Gutes Business hotel

Posted Aug 19, 2015
Personal ist kompetent und freundlich Preisniveau etwas hoch aber noch ok. Würde noch einmal buchen.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jul 20, 2015
Hotel staff provided exceptional service. Rooms were comfortable. Swimming pool good. I would stay in this hotel again.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Jul 19, 2015
En godt hotel med en lille men dejlig pool. Min datter elskede at bade i den. Har været godt tilfreds med opholdet.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Godt sted for et stop over

Posted May 31, 2015 on Hotels
Var en overnatning på vej, men bare et godt sted at stoppe. Rigtig god betjening i både restaurant og reception
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Bad Segeberg

Zwischenstopp auf dem Weg ins Legoland

Posted May 29, 2015
Pros: Die WLAN-Abdeckung sowie der Datendurchsatz waren gut. Ferner hat uns das überaus freundliche Personal sehr gut gefallen.
Cons: Duschkabinen installieren.
Location: Das Hotel befindet sich am Rande der Stadt nahe dem Theater und einer Klinik in absolut ruhiger Lage. Ausflüge in die Innenstadt bieten sich an.
Wir haben eine Nacht im Hotel Cromwell Kolding verbracht. Das Hotel ist für Tagungsgäste ausgelegt und bietet ausreichend Parkfläche (kostenfrei). Die Standardzimmer sind funktional eingerichtet. Allerdings nicht sonderlich groß. Die von uns gebuchte Suite hatte einen separaten Schlafraum und war damit fast doppelt so groß wie ein Standardzimmer.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

En god oplevelse

Posted May 20, 2015 on Hotels
Meget venligt og hjælpsom personale. Flot natur meget tæt på hotellet hvor det blev til god løbetur på 20 km. Poolen faciliteter er lidt slidte i det, men dejligt at der var plads til svømme og plaske i vandet. Vi var lidt skuffet over aftensmad udvalget, samt at drikkevarerne først kom sammen med maden ca. 30 min. Morgenmaden var rigtig fin. Der kom meget støj fra ventilationsanlægget. Gode senge og værelse. Det store hele en god oplevelse.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Henrik from Aalborg

Godt Hotel.

Posted May 17, 2015 on Hotels
Udmærket hotel,god service,rimeligt centralt samt en god pool. To ting der kan undre en-hovedpuder kan bedst beskrives som et betræk uden en pude indeni.Der er ikke mulighed for at låse nøglekort,pung osv. I skab eller skuffe ved pool.
2 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Lars from Odense

?

Posted May 14, 2015 on Hotels
Det er for sent at morgenmaden først serveres kl. 7.00
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Pablo from HBH V

Jjaccuzi

Posted May 7, 2015 on Hotels
Der var en dejligt hotel, de eneste minus var at jaccuzi fungere ikkek
4 out of 5
Recommended
for Families
by jens vestergaard

This traveler left a rating score only Posted May 6, 2015 on Hotels