Ratings based on 444 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
79% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.9 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 20, 2016 on Hotels
Comment from Hotel Management
Jul 9, 2016 by Bette, Hotel Management
Dear guest Thank you so much for your review - it is so important for us in order to get even better in the future. Hope to see you again some time. Best regards Anne-Beth Madsby Rohde
4 out of 5
by Søren from 9210 Aalborg SØ

Forretningsrejse

Posted Apr 20, 2016 on Hotels
Åh, savner sådan, at et hotel som Comwell tænker mere bæredygtighed ind i forhold til restauranten. Kunne stort set ikke finde et eneste produkt, der var økologisk
Comment from Hotel Management
Jul 9, 2016 by Bette, Hotel Management
Kære Søren Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst tusind tak fordi du tager dig tid til at give os feedback. Det er så vigtigt for at sikre at vi hele tiden kan sikre vores kvalitet. Jeg tager den straks med køkkenchefen - jeg ved der er fokus på det - men jeg følger op på status. Mange hilsner fra Anne-Beth Madsby Rohde
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 20, 2016 on Hotels
Comment from Hotel Management
Jul 9, 2016 by Bette, Hotel Management
Dear guest Thank you so much for your review - it is so important for us in order to get even better in the future. Hope to see you again some time. Best regards Anne-Beth Madsby Rohde
3 out of 5
by A verified traveler

Uacceptabel nøgle system på værelserne.

Posted Apr 17, 2016 on Hotels
Det tog op til 5 min. at få dørlåsen til at acceptere nøglekortet.
Comment from Hotel Management
Jul 9, 2016 by Bette, Hotel Management
Kære gæst Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst tusind tak fordi du tager dig tid til at give os feedback. Det er så vigtigt for at sikre at vi hele tiden kan sikre vores kvalitet. Jeg ved der har været problemer med nøglekortene - det er naturligvis irriterende - men vi er obs på det. Mange hilsner fra Anne-Beth Madsby Rohde
5 out of 5
by Lars from Ballerup

Fint hotel

Posted Apr 16, 2016 on Hotels
En enkelt overnatning på vejen videre. Fint hotel, god service, god restaurant og godt værelse.
Comment from Hotel Management
Jul 9, 2016 by Bette, Hotel Management
Kære Lars Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst tusind tak fordi du tager dig tid til at give os feedback. Det er så vigtigt for at sikre at vi hele tiden kan sikre vores kvalitet. Glæder mig til at kunne byde dig velkommen igen - på din vej videre :). Mange hilsner fra Anne-Beth Madsby Rohde
4 out of 5
by A verified traveler

Patienthotel

Posted Apr 9, 2016 on Hotels
Tæt på sygehuset.
Comment from Hotel Management
Jun 18, 2016 by Bette, Hotel Management
Kære Gæst. Glad for vi kunne hjælpe.. Håber I har haft en godt ophold -vi hjælper meget gerne en anden god gang. Mange hilsner fra Anne-Beth Madsby Rohde
4 out of 5
by Mike

Posted Mar 29, 2016 on Hotels
Comment from Hotel Management
Jun 18, 2016 by Bette, Hotel Management
Dear guest Thank you so much for your review - this is so important for us - we always want to improve and get better. Hope to se you again some time Best regards Anne-Beth Madsby Rohde
4 out of 5
by Morten from Aabybro

Dejligt sted at være

Posted Mar 19, 2016 on Hotels
Blev mødt af et dejligt personale - hjælpsomme og imødekommende. Værelset var slidt og dårligt rengjort - uvaskede glas pletter på sengeborde mm. God mad i barområdet, morgenmaden var super fin. Alt i alt et fint hotel - bortset fra vores værelsesrengøring. Vi kommer der igen.
Comment from Hotel Management
Jun 18, 2016 by Bette, Hotel Management
Kære Morten, Tusind tak for din tilbagemelding - det er vigtig information for - kun på denne måde kan vi blive bedre. Jeg er rigtig glad for I har nydt at være hos os - vi har også et helt særligt personale :) - men rengøringen tager jeg straks fat på ! Glæder mig til at byde jer velkommen en anden god gang. Mange hilsner fra Anne-Beth Madsby Rohde
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Mar 18, 2016 on Hotels
Comment from Hotel Management
Jun 18, 2016 by Bette, Hotel Management
Dear guest Thank you so much for your review - this is so important for us - we always want to improve and get better. Hope to se you again some time Best regards Anne-Beth Madsby Rohde
4 out of 5
by Joe from Singapore

Denmark Hotel

Posted Mar 17, 2016 on Hotels
Nice and comfortable hotel.
Comment from Hotel Management
Jun 18, 2016 by Bette, Hotel Management
Dear Joe, thank you so much for your review - this is very important for us. Hope to see you again some time. Best regards Anne-Beth Madsby Rohde