Ratings based on 708 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
82% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.5 Room comfort
3.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from Odense

Udmærket

Posted Oct 24, 2016
Pros: Venligt og hjælpsomt personale
Cons: Der var spindelvæv hist og pist !!
Location: Fantastisk beliggenhed, lige overfor banegården og tæt på gågaden.
Godt hotel, sødt og venligt personale - godt værelse. Jeg havde en overnatning.
Comment from Hotel Management
Nov 28, 2016 by Hotel Saxildhus, Hotel Management
Tak for de pæne ord om personalet - dem bliver de glade for at høre. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på spindelvæv i krogene. Vi håber at kunne byde dig velkommen i en anden sammenhæng.
4 out of 5
by A verified traveler from Fürstenfeldbruck

Gut gelegenes Hotel in der Nähe des Bahnhofs

Posted Oct 12, 2016
Pros: Die Lage.
Cons: Mehr deutsche TV-Sender im Zimmer-TV (bisher nur ZDF).
Location: Das Hotel ist direkt gegenüber dem Bahnhof, nicht weit weg von der Einkaufsstraße und dem Koldinghus.
Das Hotel ist für seine Preisklasse in Ordnung und entspricht den Erwartungen. Das Ambiente ist eher ein Retroambiente, ein Hotel wie man es von früher kennt, inklusive knarzender Holzdiehlen. Die Sauberkeit ist in Ordnung, das Personal freundlich und englischsprechend.
4 out of 5
by A verified traveler from Farum

Udmærket hotel centralt beliggenhed nær banegården

Posted Oct 3, 2016
Pros: Den gamle stil og de mange fotos fra storhedstiden som Koldings absolut bedste hotel med restaurant, cafe og konditori.
Cons: Det var ok
Location: Hotellet er centralt placeret og der er god gratis parkering tæt ved hotellet. Koldinghus museum ved slotssøen ligger kun minutter fra hotellet.
Overnattede en enkelt nat og jeg har ikke noget at klage på
4 out of 5
by A verified traveler from Struer

Posted Sep 5, 2016 on Hotels
Dejligt hotel som ligger tæt på centrum
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 30, 2016
We were told it had been upgraded. It was not. Breakfast always cold, no amenities; such as shampoo ext. Would not stay here again.
4 out of 5
by Torbjörn

This traveler left a rating score only Posted Aug 29, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 24, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Elin

Posted Aug 18, 2016 on Hotels
God service, lækker morgenmad. Lidt slidt i kanterne.
3 out of 5
by A verified traveler

loud and hot

Posted Aug 16, 2016 on Hotels
loud and hot, bar across the street is very noisy, no ac. great breakfast.
4 out of 5
by A verified traveler

Super

Posted Aug 11, 2016 on Hotels
Fint! God service for pengene