Ratings based on 37 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
95% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.4 Room comfort
4.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Very good over all

Posted Nov 2, 2015 on Hotels
Very good through out
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Kom tot rust op de veluwe

Posted Oct 19, 2015
In de Echoput kan je heerlijk tot rust komen op het Veluwse landschap. Daarnaast zijn de kamers erg comfortabel en zijn de hotelfaciliteiten goed.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Heerlijk bijtanken:)

Posted Oct 6, 2015
Cons: Binnenplaats bj sauna, zwembad is beetje stiefkindje qua aandacht, dit is jammer, verder alles keurig verzorgd.
Location: Gunstig gelegen t.o.v. vele activiteiten en bezienswaardigheden, mooie wandelroutes
Gunstig gelegen, mooi gebouw, personeel bijzonder behulpzaam en attent bij receptie en in restaurant, zeker een aanrader en kom zeker nog een x terug!
4 out of 5
Recommended
for Families
by William from BC, Canada

Great place

Posted Sep 25, 2015 on Hotels
Friendly and helpful staff
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Michel from Kaatsheuvel

Prima hotel

Posted Sep 15, 2015 on Hotels
Prima hotel, uitstekende service van vriendelijke medewerkers
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Jan from Zuidbroek

Prima modern hotel in de bossen

Posted Sep 10, 2015 on Hotels
Helaas een te kort verblijf in dit mooie hotel. Door omstandigheden kwamen we rond 21 uur aan en direct na het ontbijt zijn we weer vertrokken. Toch was de algehele indruk prima. Een modern gestyled hotel. Mooie ruime kamer met overdekt(!) balkon en fijne badkamer. Prima geslapen op het grote bed. Verwarming was gelukkig zelf te regelen, dus uitgezet. Het hotel ligt in een bos, aan een drukke weg. Er zijn huurfietsen aanwezig. Enkele hele kleine min-/verbeterpuntjes: geen/weinig bediening in het interne café, dubbele douchekop niet optimaal in te stellen, de hal is wat sfeerloos. Het hotel is zonder GPS lastig te spotten; je moet vol in de remmen wanneer je het ziet (in het donker).
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Moscow

Good hotel in the Royal Dutch forest.

Posted Aug 15, 2015
Fresh nature all around. Wild animals in the Royal Dutch Forest. Good diner and excellent design. All this is for a good quiet and relax holiday.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by R. from H

op niveau

Posted Aug 14, 2015 on Hotels
uitstekend bevallen,zeer ruime kamers, mooi ontbijtbuffet, zeer correct personeel
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Scheveningen

Hotel echt gelegen in de bossen.

Posted Aug 13, 2015
Fijn hotel met luxe uitstraling. Zowel bij aankomst en in de kamer. Was fijn dat tegen extra bijbetaling onze twee honden mee mochten in de kamer. Goede uitvalsbasis voor wandel-en fietsroutes. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 13, 2015 on Hotels