Ratings based on 12 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
92% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.6 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Mooi hotel leuke ligging tov evenementen

Posted Sep 9, 2016
Pros: Goed eten nette bediening
Cons: Wij hadden een kamer die een Bep rioollucht voortbracht.
Goede ontvangst, goed ontbijt kamer Zach er netjes onhouden uit met washandjes en handdoeken,. Ligging ideaal.
4 out of 5
by A verified traveler from aalsmeer

leuke locatie op een plein met restaurantjes

Posted Aug 12, 2016
Pros: In het centrum vlakbij restaurant
Cons: Ja misschien dubbel glas en de vloeren maar het past wel bij het hotel
Location: Op een plein met restaurantjes en winkeltjes
Wij hebben hotel Marktzicht gekozen omdat we een dagje naar de zwaluwhoeve gingen,uitstekende locatie voor de deur restaurantjes waar je lekker kunt eten en borrelen Het hotel is denk ik een oud hotel maar heeft zijn charme de vloeren kraken maar dat past erbij de kamer was schoon badkamer ook en het personeel heel vriendelijk Volgende keer zou ik weer dit hotel kiezen
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 10, 2016
Hotel op leuke plek op het plein met diverse restaurantjes en terrassen. Ruime kamer, voorzien van alle gemakken zoals waterkoker en thee/koffie. Geweldig ontbijt in mooie serre.
2 out of 5
by A verified traveler

Ligging is prima, mooi in het centrum.

Posted Mar 19, 2016
Pros: De ligging van het hotel en het iets verderop gelegen restaurant. Ook het personeel is aardig.
Cons: Kwaliteit van de kamer
Location: Locatie is prima
Hotelkamer is nodig aan een renovatie toe. Kamer erg gehorig met kabaal makende houten trappen. Aluminium raamlamellen zijn stuk. Te weinig stopcontacten.
4 out of 5
by A verified traveler

leuk hotel

Posted Nov 2, 2015
Pros: gezellig mooi ingericht
Location: Het gezellige centrum nodigt uit tot shoppen, prachtige omgeving.
Voor mij een aanrader en we zullen zeker aan dit hotel denken als we nog eens die kant op gaan. Gemakkelijk parkeren in de garage, wel een klein stukje lopen, maar gelegen midden in het centrum. Het is niet groot wel goed verzorgd. Mooie kamer met goeie bedden. en vriendelijk personeel
4 out of 5
by A verified traveler

Gute AusflugsMöglichkeiten

Posted Oct 29, 2015
Netter Aufenthalt und schöner Besuch im Dolfinarum
3 out of 5
by A verified traveler

Goedkoop en centraal gelegen hotel.

Posted Oct 26, 2015
Goedkoop en centraal gelegen hotel. Heeft een eigen parking ( exclusief) . Wel erg luidruchtig aangezien het hotel boven twee drukke restaurants gelegen Is. Niet echt geschikt voor gezinnen en of ouderen.
4 out of 5
by A verified traveler

Prima hotel met geweldige terrassen voor de deur

Posted Jun 21, 2015
Pros: De ligging
Cons: Airco op de kamers
Location: Harderwijk is echt toeristisch te neoemen en zeker met de Aaltjesfeesten suoer gezellig
We zijn 3 dagen met vrienden in Harderwijk geweest tijdens de aaltjesfeesten. Het weer was top en we hebben heerlijk kunnen shoppen en snuffelen bij de tientallen marktkraampjes, Super gezellige terassen met live muziek.
3 out of 5
by A verified traveler

basic hotel in centrum Harderwijk

Posted Sep 15, 2014
Pros: locatie in het centrum, afgesloten parkeergarage op loopafstand.
Cons: route/ligging garage beschrijven.
Location: locatie in centrum, plein met terasjes
basic kamer, gehorig, redelijk krap bemeten maar ruim voldoende voor een overnachting. prima ontbijt.
5 out of 5
by eb

Leuk en goed hotel midden in het centrum

Posted Mar 10, 2014
Leuk hotel aardig personeel En een goed ontbijt Wel gehoorig vooral van buiten af Wel een aanradertje