Ratings based on 57 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
93% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
3.9 Service & staff
4.1 Room comfort
4.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Personal Event
by TOSHIKO from 日本

どこへ行くにも便利な場所

Posted Sep 8, 2015 on Hotels
アレーナに近く、街のどこへでも歩いて行けるところなので場所としては良かった。トイレ、バスルームが2部屋で共同なので最初はちょっと落ち着かなかった。部屋は広く清潔な感じがした。ただ、オーナーさんが決まった時間しかおらず、不在時に用があれば電話で連絡することになっているが自分の携帯は外国では使えず公衆電話の場所もわからずに困ったことがあった。
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

adorável

Posted Sep 8, 2015 on Hotels
muito gratificante
2 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

merkwürdig, aber nett

Posted Aug 17, 2015 on Hotels
An der Haustürklingel wurden wir von Zetteln, die uns den Code für die Haustür bekannt gaben begrüßt. Der Aufzug in die 1. Etage funktionierte nicht. In der ersten Etage führten uns Zettel zu unseren Zimmern. Das inklusive Frühstück gab es 100 Meter weiter in einer netten Bar. Fußentfernung zur Innenstadt sehr angenehm.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Jörgen from Fjärlöv

Bra ställe på rätt plats.

Posted Aug 12, 2015 on Hotels
Toppenläge mitt i området där man vill vara. Gångavstånd till allt, ändå lätt att hitta till om man kommer i bil. Stora välskötta rum, dock har inte alla toalett på rummet. Vi upplevde det inte som ett problem. AC - väl fungerande - var viktigt då temperaturen hela tiden var mellan 35 och 40 grader. Frukosten fick man i ett café ca 100m från hotellet. Mycket bra restaurang precis utanför porten. Personalen var vänlig och hjälpsam, dock inte närvarande så ofta/länge. Jag hoppas kunna återvända!
3 out of 5
Recommended
for Personal Event
by A verified traveler

個人アパートの一部屋を借りる感じです

Posted Aug 6, 2015 on Hotels
アパートの1つを部屋貸しする形態。バスルームは1つなので満室時は時間を考えないと待たされることに。支払いはクレジット不可の投稿があったが、クレジット/現金の選択が可能。朝食はクーポンを持って2~30m先のBARでパンとコーヒー、ジュースを注文する。朝6時開店。
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Jonathon

This traveler left a rating score only Posted Aug 6, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Erika

This traveler left a rating score only Posted Aug 5, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Super Lage, preiswert, empfehlenswert!

Posted Aug 1, 2015
Super Lage, preiswert, empfehlenswert! Wir würden es nochmal buchen.
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Riitta from Loviisa

Päivittäkää tiedot kohteesta.!!!!! Näin on väärät

Posted Jul 27, 2015 on Hotels
Hotels com kautta ensi info oli väärä.Hissi talossa, mutta ei hotellikerrokseen !!.Ei aamiaishuonetta= käytävä , missä oli astioita.Sa käytävä olisi ollut matkatatavaroiden säilytys.Ei tilaa ns aamiaispöydän alla.Aamiainen olikin kävelymatkan päässä baarissa: kahvikuppi,tuoremehu ja 1 croissant. Huone siisti.Parisänky, joka olisi ollut erillissängyt, mutta petauspatjaa ei ollut ja peitto yhteinen . Ei niin kivaa samaa sukupuolta olevan matkakaverin kanssa.Omistaja ei halukas tekemään yhteistyötä kanssanne.Maksoin siellä koko summan , minkä olin luullut maksaneeni varausta tehdessä Venetsiaan ja Veronaan.Tarkistan, onko joulukuinen maksu tuplasti nyt vai ei huomenna.Asiakkaille hyvä selvemmin infota maksuista,hissistä,aamiaisen puutteesta ja turvasta : alhaalla kerrostaloa tullessa lappu , jossa oli koodi päästä tiloihin !!!! Ja huoneen ovessa nimi kuten ulkona olleessa lapussa.Kuka vain olisi voinut tulla ja mennä miten haluaa.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

barato, bien localizado y limpio

Posted Jul 26, 2015 on Hotels
barato, bien localizado y limpio dificil de llegar al ser un B&B me dejaron un papel en la entrada