Ratings based on 272 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
94% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.8 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Gutes Hotel

Posted Aug 17, 2016
Pros: Service und Frühstück
Cons: Verkehr auf der Hauptstraße nachts abschaffen.
Übernachtung war notwendig für den weiteren Weg nach Süden.
5 out of 5
by Barbara from Treviso

2 giorni tra divertimento e cultura

Posted Aug 14, 2016 on Hotels
Dopo aver visitato Gardaland volevamo visitare Verona senza entrare in città la sera tardi. L'hotel è si trova alle porte di Verona ma a soli 20 minuti da Gardalad. La zona è tranquilla. Il personale gentilissimo e disponibile. Colazione a Buffet ottima.
4 out of 5
by A verified traveler from Steenwijk

Ideale uitvalsbasis

Posted Aug 11, 2016
Pros: Het personeel, de locatie en met name het ontbijt.
Cons: Schoonmaken op moeilijk te bereiken plaatsen; er zat wat schimmel onder de rand van de douchebak en onder het handvat van de kraan.
Location: Restaurant Pizzeria Paolo Con Cucina geeft je de beste pizza die je je kunt wensen. Verder weinig te doen in Dossobuono.
Dit hotel tijdens mijn vakantie met mijn vriend gebruikt als uitvalsbasis voor bezoeken aan diverse steden en overige trekpleisters in de regio Verona en deze lag daarvoor op een uitermate geschikte locatie. In Dossobuono zelf is niet veel te doen, verwacht daar dus ook niet teveel van. Twee grote pluspunten binnen het dorp zelf zijn wel het aanwezige treinstation met goede verbindingen naar Mantova en Verona (beide mooie steden en de laatste is binnen 10 minuten bereikt), en het enorm goede restaurant om de hoek van het hotel (Pizzeria Paolo Con Cucina). Het hotel zelf biedt goed comfort binnen een gezellige, kleine opzet. Het ontbijt is uitmuntend zonder een enorme diversiteit te bieden. Bij het ontbijt wordt iedere ochtend door het personeel een kop koffie aangeboden, welke vers gezet wordt voor iedere hotelgast. Geen automaatkoffie, maar een echte Italiaanse bak. Het personeel zelf is ook uitermate vriendelijk en behulpzaam en spreekt veelal diverse talen (we hebben Italiaans, Engels, Pools en Russisch voorbij horen komen). Tevens worden de kamers door hen prima onderhouden. Kleine puntjes op de "i" daargelaten. De nabijgelegen luchthaven ligt op loopafstand, maar geeft in geen enkel opzicht enig overlast. Binnen het hotel hebben we geen enkel vliegtuig gehoord in de dagen dat wij er waren.
5 out of 5
by Laura

This traveler left a rating score only Posted Aug 8, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

Perfect location. 10 mins from verona.

Posted Aug 8, 2016
Was perfect staff was helpfully and friendly. Helped with taxis and water when we needed it. Breakfast was great good selection of healthy food.
4 out of 5
by Susanne

This traveler left a rating score only Posted Aug 7, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Für einen Kurzbesuch in Verona bestens geeignet.

Posted Aug 1, 2016
Sehr angenehm. Das Frühstücksbuffet dürfte etwas üppiger sein.
5 out of 5
by A verified traveler from South of England

Airport Hotel

Posted Jul 31, 2016
Pros: Everything
Cons: Noting
Location: Airport 3mins drive
We booked a cheap Hotel overnight near the airport, for an early morning flight. We could not believe what we got! It was so good. the Hotel was is family run and the rooms are as good as Premier Inn. The bar a was a very, very good price. next door is a little family run Pizzeria. The food was good and very inexpensive. We could not believe we could sit outside eat good food not hear a single plain and be 3 mins drive to Verna Airport. The hotel breakfast was first class. If you are going to Garda or Verna, you really should stay hear
4 out of 5
by Aleksandra from Polska

pobyt z dziećmi

Posted Jul 31, 2016 on Hotels
Bardzo miła obsługa chętna do pomocy.Pokoje czyste.Bardzo dobre regionalne śniadanie.parking przy hotelu mimo lokalizacji przy ulicy cicho.Blisko do lotniska i dużego marketu.
4 out of 5
by Mirco

Confortevole

Posted Jul 30, 2016 on Hotels
Abbiamo soggiornato una notte ma siamo stati molto bene. Albergo un pò periferico a Verona ma in buona posizione per raggiungere il centro città (con l'auto) in pochi minuti. Comodo per l'aeroporto e l'autostrada. Ambiente confortevole e, a causa di un disguido dato dal maltempo, rassicurante poichè si può contare sul personale sempre disponibile e cortese. Struttura pulita, comoda e confortevole con parcheggio interno. La colazione è piuttosto varia e, a mio avviso, con alimenti di gran qualità. Infine, ma non ultimo, il letto che è uno dei migliori in cui abbia mai dormito. Consigliato!