Ratings based on 471 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
88% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.4 Service & staff
4.1 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Hohenaspe

Zentral gelegenes 4 Sterne Hotel

Posted Sep 19, 2016
Pros: Das Frühstück;
Cons: ein deutschen Fernsehsender !!!
Location: Zentral; Restaurants und Pubs sind zu Fuß erreichba,
Nur wenige Schritte zur Fußgängerzone; sehr üppiges Frühstück; leider kein deutsches Fernsehen;
4 out of 5
by A verified traveler from Thüringen

sehr gute Lage, alles O.K.

Posted Sep 7, 2016
Pros: Frühstück
Cons: Steuerung der Klimaanlage bzw. vollständig ausschalten
Location: sehr zentral, auch nah am Meer
sehr gutes Frühstück, sehr nette übersichtliche Stadt mit diversen Bademöglichkeiten
4 out of 5
by A verified traveler from Thüringen

Schönes Hotel , sehr gutes Frühstück ,

Posted Sep 5, 2016
Parkplatzsuche war schwierig , ansonsten alles perfekt
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 31, 2016
Fin beliggenhet. Nærme stranden og gågate. Kort kjøretur til dyreparken.
4 out of 5
by A verified traveler

Fint hotel nær restauranter og handlegate

Posted Jul 18, 2016
Fint hotell med flott beliggenhet nær restauranter, shopping og brygga.
3 out of 5
by Mary Gunilla from Hedmark

Skuffet renhold

Posted Jun 30, 2016 on Hotels
Helt ok, men kun rydding av senger, ingen støvsuging, ikke påfyll av såpe og dopappir, (måtte få i reseption)
3 out of 5
by kirsti from Bergen

Posted Jun 26, 2016 on Hotels
Grei opphold for en natt.
4 out of 5
by Turid from Vestby

Posted Jun 24, 2016 on Hotels
Fint rom, funksjonelt bad, gode senger. Fant ingen hotellinf0. verken på TV eller ellers på rommet. Skittent tannglass med tannkremrester etter tidligere gjester.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Jun 23, 2016
Cons: Rommene kunde trengt en oppussing.
Location: Fantastisk beliggenhet midt i sentrum, kort avstand til restauranter, barer og shopping.
Bra belagt, ikke langt i fra shopping og restauranter. Flott resepsjon og lokale hvor vi siste frokost. Rommene hade litt Eldre standard og skulle trengt en oppussing, men alt var helt og rent, hvilket er det viktigeste :) all personal var veldig hyggelig, smilende og hjelpsomme :)
5 out of 5
by A verified traveler from Stavanger

Fornøyde kunder

Posted Jun 21, 2016
Pros: alt servise
Cons: Parkering til gjester kunne vært bra ,for å slipp bærer bagasje fra det parkerings fra andre side.
Location: Nærmere Parkering trenges veldig for gjester
vi hadde familie tur i dyreparken ,bodde på den hotel.God service er til annbefall sterk den:) spesielt for familie.