Ratings based on 48 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
100% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.8 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Apr 18, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler from UK

Great spa

Posted Mar 15, 2016
Luxurious spa right on the waters edge. Great location in the quaint town of son, nice walk to the town. Helpful staff, very clean and warm rooms. Restaurant not cheap but it is Norway. Fantastic breakfast.
4 out of 5
by A verified traveler

Idyllisk beliggende hotell

Posted Mar 6, 2016 on Hotels
Dette er et perfekt sted om man ønsker en stille og rolig helg, bare nyte området, hotellets fasiliteter, spisemuligheter og gå tur. En av oss tok to forskjellige behandlinger på SPA, disse stod dessverre ikke til forventningene eller prisen, mht til kvalitet på behandling. Frokosten var dessverre også dårlig, det manglet bestikk, det var tomt for mat, trengselen fra kl 0930 gjorde dette til mer mas enn kos. Det var heller ikke det beste utvalget slik man er vant til fra et Thon Hotell. Når det gjelder personalet har vi bare gode ting å si, de gjorde sitt beste hele tiden.
4 out of 5
by Hussain from Moss

Stortsett nydelig

Posted Mar 1, 2016 on Hotels
Hadde et nydelig opphold, Fikk slappet av og kommet meg Men rom service kom og banket på døra 2,5 halv time før utcheck :/ og det var litt stressende,. Men ellers var det Ikke no å klage på Fikk t.o.m benytte spa avdelingen etter utcheck:)
4 out of 5
by jan ove from Drammen

Posted Feb 25, 2016 on Hotels
bra hotel for spa opphold....vi tok massasje++ og var i badeanlegget som var flott utendørs boblebad var topper. ...minuset med oppholdet var søndagen..restauranten og baren stenger kl 19...men til gjengjeld var det bra pris på søndagsmiddag. .200,-inkl kaffe og dessert. .....
2 out of 5
by Tormod from Norge

Fint spa, skuffende hotellopplevelse

Posted Jan 27, 2016 on Hotels
Ved ankomst i resepsjonen ventet vi på innsjekking, bare for å høre at en av resepsjonistene åpenlyst snakket negativt om en av gjestene som hadde ringt for å bestille taxi. Etterpå smilte hun, med beskjeden: "Dere får late som dere ikke hørte det". Rommet var veldig lite, kaldt og hadde utsikt rett i et av hotellets andre fløyer. En skuffelse. Ved henvendelse til resepsjonen sa de at de kunne komme opp med en varmeovn. Spafasilitetene var veldig fine og innholdsrike! Middagen i restauranten var kostbar (over 300 kroner for hovedrett). Men maten var ikke varm. Da vi klaget, sa servitøren at hun skulle si fra til kjøkkenet, men vi fikk ellers ingen oppfølging på dette. Om natten ble vi vekket av høy musikk (vi hadde vinduer mot røykeområdet). Vi ringte to ganger til resepsjonen, men fikk begge ganger beskjed om at det slett ikke ble spilt høy musikk nede i baren. Til slutt sto vi opp kl 0130 og gikk ned til resepsjonen pga den plagsomme støyen. Det viste seg at høyttalere utendørs sto "på full vreng", som nattevakten beskrev det, og at "det ikke var rart at vi ikke fikk til å sove da". Frokostenbuffeten var raus og god, men det gjør noe med helhetsinntrykket når personalet i høyt tempo begynner å rydde vekk maten noen minutter før de skal, mens mange venter på å forsyne seg. Slike detaljer gjør det tydelig at ikke gjestenes totalopplevelse står i høysetet. Synd, fordi Son Spa har et godt utgangspunkt for å kunne tilby en hotellopplevelse utenom det vanlige.
5 out of 5
by Michael from Albertslund

En super overnatning i det kolde Norge

Posted Jan 17, 2016 on Hotels
Super hotel til både private og forretningsophold. Lækker spa og venligt personale. Super lækker med i restauranten. Kunne godt have brugt er strygejern på værelset.
5 out of 5
by Maria

This traveler left a rating score only Posted Dec 25, 2015 on Hotels
4 out of 5
by Henrik

en natt i norge

Posted Dec 19, 2015 on Hotels
små rum , men modernt . Frukost ok .
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Dec 16, 2015 on Hotels