Ratings based on 38 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.3 out of 5
61% of guests recommend
3.3 Room cleanliness
3.1 Service & staff
3.5 Room comfort
3.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by robert from Halifax

Yes to experienced travellers

Posted Sep 28, 2015 on Hotels
No receptionist, no elevator , we were on the 3rd floor , seniors not to be happy, close to train, and super maket, cooked breakfast and some suppers, Staying there again , I would , but for first timers very confusing. No maps , no assistance only via emails, 15 minutes to town square via train.
4 out of 5
by A verified traveler from 群馬県

意外な程、快適だったアパートメントホテル

Posted Sep 16, 2015
Pros: 清潔感。コスパ。立地条件。
Cons: 空港への送迎サービス。通路の照明。
Location: ウィーンの中心(一番の観光地、シュテファン寺院周辺)へのアクセスがよい。それでいて、肩に力の入らない普通の生活ができる、住宅地。
外観が古いため、中に入るまでは少し不安がありました。ところが借りたお部屋はリニューアルされていて綺麗で、清潔で、設備も整っていて満足でした。白を基調とした壁に緑系のデザインが施されていて清々しい感じ。キッチン設備もシャワールームも、大きめのベッドも清潔感があり、気持ちよく生活することが出来ました。WiFiも問題なく使え、LANケーブルに対応してないモバイルPCでも情報の収集が容易にでき、助かりました。最初、鍵の受け渡し時刻が5分刻みなので、申し込んでいた時刻に到着できるか心配していたのですが、トラブルもなくチェックインできて安心しました。建物自体の防音性も高く、ツアーで泊まる有名ホテルよりリラックスして眠ることができました。オッタークリング駅にも近く、ウィーンの中心部へのアクセスも良く、アパート周辺にはスーパーなどの生活用品店もあり、長期滞在しながらウィーンの文化財や史跡、美術館、音楽を楽しむにはもってこいの宿だといえるでしょう。総合評価で5にならなかったのは、建物に入ってから(建物自体の出入り口にも鍵がある)お部屋までの通路が照明がなく夜は真っ暗なこと。予約時にExpediaのスタッフが「空港まで30ユーロぐらいで送迎サービスしてもらえる」と言っていたのに、公式HPに質問したら「No」だったこと。この2つが残念だった点でした。機会があればリピーターになると思います。
2 out of 5
by A verified traveler from Almere

Geen Hotel, maar normaal woonappartement!

Posted Sep 2, 2015
Pros: Moderne inrichting van het appartement
Cons: Duidelijk aangeven dat dit géén hotel is, hier geen voorzieningen zijn, er geen sprake is van 4 bedden, maar slechts twee!
Location: Complex is smerig en donker, geen prettige sfeer. Het lijkt wel een oud schoolgebouw dat al 30 jaar niet meer is gebruikt. Verder geen activiteiten!
Dit is een normaal appartement in een complex met voornamelijk goedkope huurappartementen, welke gewoon als woonhuis worden verhuurd. Het appartement was netjes en modern en zag er goed uit, alleen is er slechts een tweepersoonsbed en een uitklap bank in tegenstelling tot de vier normale bedden die ons werden beloofd! Het complex daarin tegen is gewoonweg oud, smerig en het stinkt. Er is 's nachts geen licht in de vrij lange gang. Het staat ook niet in een al te beste wijk. Er is een goede en goedkope parkeergarage om de hoek en de metro zit vlakbij. Bij het appartement is echter niets te vinden, op een kroeg en een simpel Italiaans restaurantje na. Je moet minimaal 1 uur vooraf bellen, zodat iemand de sleutel komt brengen. Dit was ons niet tijdig gemeld, dus wij hebben drie kwartier staan wachten. Het appartement is prima als je een paar dagen met 1 á 2 personen wil verblijven en er zakelijk bent of 's morgens met de metro naar het centrum wilt en pas 's avonds weer terug komt, want het is niet echt duur. Als je ook wat in de omgeving wilt of meer vakantiegangers om je heen wilt, is dit niet aan te raden.
3 out of 5
by Marian

This traveler left a rating score only Posted Jun 17, 2015 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

Értékelés az apartmanról

Posted Jun 13, 2015 on Hotels
Jól megközelíthető volt a hely, jól felszerelt és tiszta a szoba. Összeségében minden szuper volt, jól éreztük magunkat!
4 out of 5
by A verified traveler

wochenendreise

Posted Jan 20, 2015 on Hotels
es sind keine Bügel im Schrank, es gibt keine Leselampe am Bett, es fehlt eine Tür zum Flur (Außenflurgeräusche), es gibt zu wenig Haken zum Aufhängen (Waschbeutel im Bad z.B.), es fehlt eine Teekanne, sonst sehr gute Aufteilung, freundliches Personal, gute Lage
4 out of 5
by A verified traveler from 九州

滞在のへや

Posted Oct 28, 2014
Pros: 食器など揃っている
洗濯機の修理が必要。風呂場の換気扇の修理が必要。暖房温度の調節機能。 鍵の管理は自由。表玄関の鍵は作り直したほうがいいのではないでしょうか。
1 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 12, 2014 on Hotels
Not cleaning, missing towel, toilet in poor condition and bath also.
1 out of 5
by A verified traveler

Non ci ritornerei

Posted Sep 4, 2014
Non mi sono trovata bene in questo appartamento perchè non era come me lo aspettavo. La pulizia era davvero molto approssimativa e il ragazzo che ci ha portato le chiavi era in ritardo e non mi ha trattato assolutamente con cordialità. E' vicino alla metro ma non ci ritornerei assolutamente!!!
2 out of 5
by A verified traveler

Très bel appartement mais très mal entretenu

Posted Aug 19, 2014
Pros: l'espace et la localisation
Cons: la propreté, surtout de la literie l'état du matériel (four, machine à laver) la propreté des communs de l'immeuble la possibilité de payer par CB
appartement non disponible à notre arrivée (ménage en train de se faire: attente 1 heure paiement obligatoire en liquide, pas de possibilité de régler par CB literie sentant très mauvais détritus, bouteilles vides, etc dans les tiroir et placards frigo sale aucun produits de nettoyage ni d'éponges ou serpillières vaisselle et ustensiles de cuisine au minimum(pas de saladier par exemple) four et machine à laver ne fonctionnant pas bien