Ratings based on 44 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.4 out of 5
75% of guests recommend
3.5 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.1 Room comfort
3.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
by Michael from København

Posted Jan 13, 2016 on Hotels
Lugter af røg over det hele og generelt et udslidt hotel, der har set bedre dage. Høflig og god betjening.
5 out of 5
by gitte

Super hyggeligt hotel

Posted Dec 9, 2015 on Hotels
Hotel vildbjerg var en skøn oplevelse. Stille og roligt hotel. Ikke noget særlig fint. Men meget hyggeligt og yderst sødt og hjælpsomt personale. Personalet skal roses for deres måde at være på. TAK fordi i gjorde det ekstra fedt at bo hos jer :-)
3 out of 5
by A verified traveler

Okay hotel til prisen.

Posted Nov 20, 2015
Slidt hotel, pænt rent på værelserne og gode senge. Rygerummet kan desværre lugtes på det meste af hotellet, et stort minus. Godkendt morgenmad 😉
3 out of 5
by Jørgen from Sorø

Posted Nov 4, 2015 on Hotels
Alt for dyr tillægspris for hund
4 out of 5
by Jakob

This traveler left a rating score only Posted Sep 30, 2015 on Hotels
2 out of 5
by Claus

Posted Sep 30, 2015 on Hotels
Som at komme 30 år tilbage i tiden
2 out of 5
by Susie Sargent from køge

For lydt

Posted Sep 27, 2015 on Hotels
Der er meget lydt så det var svært at falde i søvn da naboen så fjernsyn,
4 out of 5
by Maria from Göteborg

Personligt och vänligt

Posted Sep 25, 2015 on Hotels
Ett enkelt, lite personligt hotell med väldigt trevlig och "service-minded" personal. Ingen lyx på något sätt, men vägs upp av personalens positiva attityd. God, vällagad mat i hotellets restaurang
2 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 21, 2015
Pros: Ingenting.
Cons: Skift tæpper, mal vægge og lofter. Skift pære i lamper til mere lys (led) Der mangler røgmeldere overalt. Der lugter overalt af cigaretrøg.
Ankom lørdag kl. 1600. Øjeblikkeligt man trådte ind af døren til receptionen, mærkede man lugten af røg fra tobak og så var man allerede i dårligt humør. Da man gik fra receptionen til værelset følte man sig sat tilbage i tiden til omkring 1970, og sådan så værelset også ud. Så var linien lige som lagt. Det er ikke et sted vi vil anvende en anden gang.
3 out of 5
by A verified traveler

sovtutan

Posted Sep 14, 2015 on Hotels
Trevlig Personal,centralt helt ok