Ratings based on 181 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
88% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.6 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from København, Danmark

Enkelt, rent og god beliggenhed

Posted Aug 19, 2016
Pros: At det var enkelt, rent og med diskret og venligt personale.
Cons: Vi er fuldt ud tilfredse
Location: Udkanten af den gamle by og dermed tæt på byens gamle sjæl. Tæt på togstationen, hvor man kunne tage enten bus eller tog til lufthavnen.
Vi ønskede et hotel i centrum af Vilnius. Det fik vi. Vi ønskede et enkelt men rent hotel. Det fik vi. Vi ønskede en enkel og mættende morgenmad. Det fik vi. Vi ønskede gode, rene senge. Det fik vi. Vi ønskede rolige omgivelser. Det fik vi.
4 out of 5
by A verified traveler

Nice clean hotel close to coach station and train

Posted Aug 11, 2016
Good value. It is much closer to the town historic centre than it looks on the map, just 100m to gates of dawn chruch and from there you are at the start of the historic old town. I was very happy to have found this hotel for my stay.
3 out of 5
by A verified traveler

Hyvä sijainti hieman sivussa liikenteen melusta.

Posted Jul 22, 2016
Mukava kokemus, ei hieno hotelli mutta käytännöllinen ja siisti.
2 out of 5
by A verified traveler

No WiFi

Posted Jul 16, 2016
I have selected the hotel based on the fact that it had mentioned it has Wi Fi. When I checked in the guy in the reception said there is no Wi Fi in the rooms, only in reception areas.
5 out of 5
by A verified traveler from Bergen

Praktisk beliggenhet

Posted Jun 27, 2016
Bare 100 meter fra busstasjonen og jernbanestasjonen. Hotellet ligger i stille område uten gatestøy. Store gode værelser, skinnende rent og moderne bad. Enkel frokostsal men helt grei. Ingen heis i hotellet.
4 out of 5
by A verified traveler from paris

Pour le prix, plutôt agréablement surpris

Posted Jun 26, 2016
Bien sûr ce n'est pas le grand luxe, pas de wifi dans la chambre, petit déjeuner minimaliste, mais la chambre est très correcte et le prix imbattable.
3 out of 5
by A verified traveler

Ok hotell sentralt ved gamlebyen.

Posted Jun 6, 2016
Pros: Sentralt og rimelig, likevel rolig. OK.
Cons: Småting på badet spesielt. Frokostrommet var veldig trangt og trist i kjelleren. Manglet heis, ingen tegn til å hjelpe oss opp med kofferten.
Location: Veldig sentralt til gamlebyen og alle severdighetene der. Når masse til fots!
En får som regel det en betaler for. Et enkelt hotell uten heis. Litt slitt, spesielt badet, tomt for flytende såpe, løs doring.. Reint nok men ikke helt skinnende renhold, spesielt på badet. Trangt frokostrom i kjeller uten vindu, kun tre små bord med fire stoler rundt. Ble fullt der, med tolv personer! Enkel ok frokost, men serviset ble vasket med kun skylling under springen der. Vi trivdes likevel, med trivelig personale i resepsjonen.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 23, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Hôtel très proche du centre ville

Posted May 19, 2016
Hôtel très bien placé, très proche des 2 gares ferroviaires et routières (moins de 5 min en passant par derrière) Très proche des cafés et de la veille ville. Le personnel est plutôt froid mais c est comme ça dans toute la Lituanie. Trakai n est qu à 30 min en bus mais ensuite il faut marcher 2 km pour rejoindre le château. La ville de vilnius se visite essentiellement à pieds et en 2 jours. Bonne expérience
3 out of 5
by Steve L. from Mont-Tremblant, Qc, Canada

Hôtel ordinaire mais bien situé!

Posted May 18, 2016 on Hotels
Wi-Fi déficient, draps trop petits pour le lit, lit d'une autre époque, déjeuner moyen, mais proximité avec la vieille ville!