Ratings based on 12 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
67% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.5 Room comfort
3.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler from brest

hôtel bruyant de passage

Posted Sep 27, 2015
Pros: cadre dépaysant, accueil chaleureux
Cons: prix surévalué par rapport à la prestation
Location: pleine forêt, mais proximité de route passagère
proximité route nationale, chambre sous la salle à manger, chambre exigüe, hôtel pour une nuit ou deux restauration expresse à la carte minimum sans caractère bon petit-déjeuner
4 out of 5
by A verified traveler

Ok

Posted Sep 11, 2015 on Hotels
Ok
4 out of 5
by bernard from belfort

hotel de charme, sympa

Posted Jun 23, 2015 on Hotels
Nous avons bien apprécié le calme, le lieu dans la nature. L'accueil a été très sympathique. Les services tels que le petit déjeuner, le repas étaient adaptés. Chambre spacieuse. Par contre quelques personnes ont discuté très tard le soir sur une banquette devant la chambre, ce qui nous a gêné. Dommage! Wifi, en plus! super!
4 out of 5
by geert from westerlo

een rustpunt met speciale sfeer

Posted Jul 24, 2014 on Hotels
Wat een beetje tegenviel was het late uur van diner (19.30) wat na een lange dag wandelen een beetje een afknapper was. Als je het mij vraag kost dit de eigenaars klanten die vroeger gaan eten aan het stationnetje. Klein pijnpunt was dat de credit card machine niet werkte ... niet altijd evident om zoveel cash bij je te hebben als je een kamer voor 3 personen met een diner en ontbijt moet betalen. Het hotel straalt wel een sfeer uit die heel aangenaam is en de nodige rust bracht.
3 out of 5
by Philippe

This traveler left a rating score only Posted Jul 11, 2014 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler from Sverige

Trevlig hotell i skogen men kanske inte prisvärt..

Posted Sep 23, 2013 on Hotels
Ett småtrevlig hotell som ligger i skogen under Mt d'Oro. Tydligen så har de som tradition att arrangera livemusik på lördagkvällarna vilket var väldigt trevlig. Hotellet drabbades av strömavbrott vilket gjorde att både ljus och varmvattnet försvann. Att behöva betala extra för en frukost bestående av blaskigt kaffe och några rostade baguetter är inte heller ok. Personalen kan inte engelska och när vi skulle betala så hade deras kortläsare havererat men de skyllde istället på att det var våra betalkort som det var fel på, vilket ställde till en del oreda.
5 out of 5
by Alby from Milano

Corsica 2013

Posted Jul 23, 2013
Ottima posizione per escursioni, anche se distante dal centro abitato. Perfetto per chi vuole vacanza tranquilla. Personale cordiale. Sabato sera sempre musica dal vivo in ambiente cordiale.
3 out of 5
by alain from marseille

super emplacement, mais exterieur viellot..

Posted Jul 10, 2013 on Hotels
Lits confortables, chambres refautes et avec gout. par compte look exterieur et lobby restaurant, look un peu ringard...
4 out of 5
by A verified traveler

mitt i vilda Korsika

Posted Apr 9, 2013 on Hotels
Super trevlig personal. Fantastiska skogar och berg och kaskader in på knuten. Restaurangen behöver utöka sin utbud, det var inte så mycket att välja mellan.Vill gärna återvända, vistelsen gav en fantastisk inblick och upplevelse av den Korsikanska musiken.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 29, 2012 on Hotels
TRES SYMPA